Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!❤️

# 436
Разбира се, че не е коректно сравнение промо с редовни цени. Мен ме бърка колко е нещо на редовна цена, ако ми трябва на момента и го няма някъде си на промо. Пак за джоба става дума.
И това с вдигането на цените и пускане на талони точно ДМ не го правят.

Ясно.
При мен това не е критерий, защото винаги имам поне една опаковка в наличност и не ми е спешно да купя веднага.
За талоните, не знам, сега забелязах. Досегашната практика не знам как е била.

# 437
Чая с шоколад има ли го отделно..  В календара е 14 номер..

# 438
  • София
Чайчетата са уникални! Днес си купих още 4 кутии🤭

# 439
15% намаление от ДМбио, НО без да включват бебешките и детските стоки :@... За децата явно нищо няма да има...

# 440
  • Бургас
15% намаление от ДМбио, НО без да включват бебешките и детските стоки :@... За децата явно нищо няма да има...
  Е то имаше ден с намаление на ДМ Био само за детските храни. Аз пазарувах тогава пюрета доста.

# 441
  • Пловдив
Аз ползвах талона за Орал Б за 2 ел.четки в комплект, който съчетах с талон за РД и се получи много добра цена.

# 442
Ами какво да кажа.. Минах през Лили, коледният им каталог е огромен и почти всичко е на - 40% а има и - 50% ... освен това, ако ги върнеш получаваш 15% отстъпка на всички продукти... ами по - добре се представят от ДМ... Няма какво да се лъжем.

# 443
Къде са каталозите на Лили? Наскоро минах през магазина на Герена и нямаше нищо.

# 444
На регали близо до входа ги слагат.
Тези 15% са за ненамалени стоки.
Има добри намаления в Лили, обаче някои неща са с доста завишени цени в сравнение с ДМ, поне от това, което ползвам.
Скрит текст:

# 445
  • Плевен
Ами какво да кажа.. Минах през Лили, коледният им каталог е огромен и почти всичко е на - 40% а има и - 50% ... освен това, ако ги върнеш получаваш 15% отстъпка на всички продукти... ами по - добре се представят от ДМ... Няма какво да се лъжем.
Доста неща видях в Лили на половин цена, която е редовната в ДМ

# 446
Къде са каталозите на Лили? Наскоро минах през магазина на Герена и нямаше нищо.

В магазина им в центъра на Варна. Качвам малко снимки...

# 447
  • София

За поредна година е така в Лили по Коледа.
В Доминос пица миналата година  също даваха каталози на Лили. Сега не знам как е.

# 448
Минали години каталози имаше навсякъде, по магазини, спирки, и имаше още началото на декември. Сега не видях. Ще минавам пак тези дни.

# 449
  • София
Миналата година имах няколко каталога. Не ги използвах. Има срок. Тази оферта на Лили е добра за хора, които често пазаруват от дрогерията или купуват нещо скъпо.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 06:45 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт