Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 279
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
И аз имам на oclean, за 6 месеца 1 път съм я зареждала. От емаг си ги бяхме взели с една приятелка за по 35лв, и тя споделя същото за батерията.

# 556
  • пустинята Гоби
Явно тази четка е такава, аз съм имала бая четки на Филипс, сега съм с такава на ДМ, никога батерия не е издържала 6 месеца. Ще я разгледам четката, благодаря!

# 557
Трудно ми е да го повярвам, не знам що за батерия ще е това...

И на мен много не ми се вярваше, но е факт. Държи 6 месеца, че и повече.

# 558
Впечатлена съм, много. Ще имам предвид показаната четка като стане време да сменям сегашната ми.

# 559
И аз съм доволна от Oclean, потвърждавам че батерията държи с месеци. Цялото семейство сме с различни модели от марката. Много са добри и цените достъпни.

# 560
То може би е  за друга тема, но ми направи впечатление, че ленора, който вземем този със златиста опаковка с орхидеята enjoy вече е с много бледи цветове на опаковката в ДМ, а отзад имаше и от старите с по-наситен цвят.
Аз ли нещо не виждам или има някаква промяна в опаковката?!

# 561
Има супер яки талони 2 на цената на 1 в приложението 😍

# 562
  • Варна
Наистина ми се струват изгодни талоните. Аз искам да си взема тези серуми на Ревокс, един с вит.Ц и един с ниацинамид, за сутрин и вечер. Някой пробвал ли ги е, как са? Не съм ползвала серуми досега, а май ми е време.

# 563
  • Бургас
Няма да използвам талоните,така,че някой ако иска нещо,нека пише.

# 564
  • София
Аз си взех детските четки за зъби и 2 дезодоранта Нивеа. Изгодно е.

# 565
Според вас тези талони дали ще се комбинират с такъв за рожден ден? Моят попада в рамките на периода на валидност на тези талони 1+1, макар и в края му. Чудя се дали да изчакам и да се опитам да ги комбинирам, но пък тогава ще трябва в последния момент да отида, което може и да не ми е най-удобното нещо. А не всичко което съм наумила да купя с отстъпката за рожденник става да го взема онлайн за да не трябва да ходя на място, някои неща искам да ги помириша преди да реша.
Те и така са диста изгодни, но се изкушавам за още по-голямо намаление Grinning

# 566
На мен ми се комбинираха талоните от коледния календар с талона за рожден ден. За конкретните не мога да кажа. Най- добре питайте на място.

# 567
  • София
Нямам ДМ приложение, мога да инсталирам при нужда, разбира се.
Би ли споделил някой, моля, в тези оферти 1+1 има ли безалуминиеви ролони и ако да, какви? 💐

# 568
  • пустинята Гоби
И мен не ме кефят талоните, продукти които не купувам, ама иначе важат до 17-ти. Коледните бяха за броени дни.

Само за някакви дезодоранти на Нивея има талони. Не видях ролони.

# 569
  • София, Манастирски ливади
Като се отвори самия талон пише, че не се комбинира с други.

На Нивеа има безалуминиеви дезодоранти с талоните.

Общи условия

Активация на акаунт