Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 280
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
За мазни корени препоръчвам твърдия шампоан, който се предлага в био магазин Зоя.

# 541
Препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса, от който сте доволни. Буквално за един ден косата става много мазна, за тинейджър е. Разбирам, че това нормално за пубертета, но все пак.. Може би трябва да взема за ежедневна употреба или...?
Да. не бива да е агресивен шампоан.

# 542
За мазна коса е необходим шампоан за обем.

# 543
Балеа мед,бяла опаковка.
Може ли снимка?

# 544
Препоръчвам на Vichy -себорегулиращ

# 545
Не е на DM, но този шампоан с чесън е много добър и бюджетен за бързоомазняваща се коса.
Скрит текст:

# 546
За чуствителен скалп не става шампоана с чесън. На мен не ми понесе и го подарих на колежка.

# 547
  • Бургас
Ето този

# 548
Още се възстановявам от шампоана с чесън. Агресивен е

# 549
# 550
Моята също се омазнява бързо, шампоани за мазна коса не помагат обаче. Премиват я и освен че краищата стават сухи, скалпът се опитва да наваксва и хептен зле става...
Има резон в съвета шампоаните за обем, те не че правят обем но идеята им е да нямат съставки които утежняват и омазняват косата, в разни дето се водят подхранващи и от сорта често има. Тези за обем просто я оставят лека, не знам как да го опиша по друг начин.
Другото е шампоани за честа употреба, те поначало не премиват и с тях ми е по-добре.
И ако човек си пипа косата често, това също я замазва за нула време, така че ако има такъв навик трябва да го бори и него...

# 551
Оле, какви са тези четки за зъби, чиито батерии държат само по 2 дена или 2 седмици?
Защо си давате парите за такива, когато на пазара има много по-добри и държеливи марки и модели? И дори не са по-скъпи...
Батерията на моята държи 6 месеца, с 5 режима на работа (на мен ми стигат) и цената ѝ е под 100 лв.
Извинявам се за спама, ама наистина се шокирах.

# 552
Как 6м без да се зареди?Не съм имала такава четка.

# 553
Ами така, 6 месеца. Simple Smile
https://global.oclean.com/products/sonic-electric-toothbrush-flow

Скрит текст:
Бях я взела от Емаг на предишния Черен петък на промоция за около 50-60 лв. Но и от сайта може да се поръча – аз оттам си взех резервни глави. Дойдоха бързо, за около десетина дни най-много и с безплатна доставка.

# 554
Трудно ми е да го повярвам, не знам що за батерия ще е това...
Сега, вярно че звукова четка не съм имала никога, тя и цитираната дефектна дето изкарвала 2 дни е само механично въртене мисля, но пак не мога да си представя какъв е този акумулатор с такива размери, дето да изкарва месеци.

Общи условия

Активация на акаунт