Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 281
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Тия от ДМ не мога да разбера бъзикат ли се с мене. Писах им за изчезналия талон и получавам отговор да уточня за кой точно талон става дума, че да проверят. Все едно на една дата е имало 15 талона, а не само 1.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 09:49 от Нарцùса

# 526
И на мен ми изчезнаха талони

# 527
Споделете любим душ гел, който купувате от ДМ. Аз бях доволна от Дав и Тесори, но ми се иска да пробвам нещо ново.

Адидас преди известно време пуснаха душ-гелове без сулфати - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/adidas-dush-gel-energy-kick-p3616303444471.html. Сега си взех 400 милилитров от Ремедиум за 10 и нещо.

# 528
Памперсите на ДМ хубави ли са? Досега съм вземала само Памперс Премиум Кеър.. И нямам проблем, но да си позлвам талона - 15% за нещо над 15 лв 🤣

# 529
Хубави са тия, които НЕ са био/ еко. Стандартните

# 530
Памперсите на ДМ хубави ли са? Досега съм вземала само Памперс Премиум Кеър.. И нямам проблем, но да си позлвам талона - 15% за нещо над 15 лв 🤣
Не бих казала. Сравнено с който и да е Памперс. Взех веднъж и нямах търпение да свършат.

# 531
  • пустинята Гоби
Е чак пък. Много са си добре памперсите на ДМ. Аз и тези от серията Нейчър харесвах, една идея по-твърдички бяха.

# 532
Добре са тези на ДМ, при мен точно на памперс не ги понесе добре детето - при това от България, от Англия, от цяла Европа купувах. С ДМ нито протичане, нито зачервяване, изобщо никакъв проблем не е имала.

# 533
Хубави са им памперсите, но според мен са малко по-обемни от Pampers. Освен това нямат индикатор.

# 534
Ще ги пробвам. Да си дам сега мнението за четките. Ами 50 на 50. Моята държи батерия 2 дена, на мъжа ми 2 седмици (мие си зъбите редовни 🤣🤣🤣). Според мен пак съм катък и моето е бъгнато. Иначе са ок.

# 535
Батерията не е ок. Може да я върнете. За четката Dontodent на ДМ ли става въпрос?

# 536
Батерията не е ок. Може да я върнете. За четката Dontodent на ДМ ли става въпрос?

Не, извинявам се не се уточних.. става на въпрос за Орал Би четките.

# 537
Кофти, явно батерията е прецакана, направете рекламация. И ние сме с Орал Б, бях споделяла в някоя от темите, нашите държат 3 седмици, при миене 2 пъти на ден.

# 538
Препоръчайте ми шампоан за бързо омазняваща се коса, от който сте доволни. Буквално за един ден косата става много мазна, за тинейджър е. Разбирам, че това нормално за пубертета, но все пак.. Може би трябва да взема за ежедневна употреба или...?

# 539
  • Бургас
Балеа мед,бяла опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт