Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • пустинята Гоби
Хубава е четката на ДМ, съизмерима е с тази на Филипс, нищо че онази имала повече движения. Но батерията ѝ е доста слаба, тази на Филипс е много по-издържлива.

# 91
  • София
Тъкмо изгледах едно видео на Филипс и човекът каза, че от Филипс не са дали еднозначен отговор колко са движенията на различните режими и че му се струва този щадящият да е под 20000, а само избелващият е 60000. Така че май ще пробвам ДМ- ската с идеята да я ползвам с глави на филипс. Казаха ми, че са съвместими.

# 92
  • пустинята Гоби
Да, съвместими са. И главите на ДМ не са лоши, малко по-твърдички са.

# 93
  • София
Предполагам, ще ползвам тези евентуално, че иман лоши спомени от ел. четка.

Скрит текст:

# 94
Аз съм с дмската четка и глави на Филипс. Доволна съм.

# 95
  • София
Пробвах я, може би не съм критерий, но усещам зъбите си грапави. Единствената, с която постигам гладък ефект, да са ми като полирани, е на ТеПе с тънкия сноп, минавайки зъб по зъб.

# 96
Дами, маслата за устни на Catrice и Essence подходящи ли са за употреба над червило и молив за устни? Търся нещо, което да придаде съвсем лек блясък и да омекоти устните, но да не лепне и да не изтрива червилото отдолу. Аз така и не успях да открия заветните масла, затова взех някакъв гланц Essence Juicy Bomb, но освен че ми лепне, червилото нанесено под него изчезва за минути.
Не съм ги ползвала, но по принцип грим се премахва най-лесно и най-бързо с масла. Щом от гланца не си доволна, с маслата ще е погром-100% ще смъкнат червило /молив

# 97
Дами, маслата за устни на Catrice и Essence подходящи ли са за употреба над червило и молив за устни? Търся нещо, което да придаде съвсем лек блясък и да омекоти устните, но да не лепне и да не изтрива червилото отдолу. Аз така и не успях да открия заветните масла, затова взех някакъв гланц Essence Juicy Bomb, но освен че ми лепне, червилото нанесено под него изчезва за минути.
Не съм ги ползвала, но по принцип грим се премахва най-лесно и най-бързо с масла. Щом от гланца не си доволна, с маслата ще е погром-100% ще смъкнат червило /молив

Вариант според мен е червило с блясък или балсам за устни върху червилото.

# 98
Добре де, на всички ли пращат Талон за отстъпка за рожден ден? Утре имам рожден ден, а талон няма... ☹️

# 99
Добре де, на всички ли пращат Талон за отстъпка за рожден ден? Утре имам рожден ден, а талон няма... ☹️
Утре ще ти го пратят. Ако не ти го пратят им пиши, аз така не бях получила и после ми го пратиха с извинение и допълнителна отстъпка.

# 100
  • София
Утре ще ти го пратят. Ако не ти го пратят им пиши, аз така не бях получила и после ми го пратиха с извинение и допълнителна отстъпка.
А не е ли по-лесно да проверите на 1-ва страница или в сайта на ДМ:
автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик" на датата на рождения Ви ден, който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден.

# 101
Доволна съм от тази нощна маска за лице с перлени частици. Купих я с талон от колелото. Озарява лицето 

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-noshtna-maska-za-litse-s- … 806185781824.html

# 102
  • София
Доволна съм от тази нощна маска за лице с перлени частици. Купих я с талон от колелото. Озарява лицето 

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-noshtna-maska-za-litse-s- … 806185781824.html
Аз ѝ се чудех и взех тази с мед, но не съм я ползвала още. Simple Smile
Маже се като нощен крем и се спи с нея, нали?

# 103
  • София

Любима маска ми е.
С меда също е много хубава. И с алоето също....

# 104

Аз ѝ се чудех и взех тази с мед, но не съм я ползвала още. Simple Smile
Маже се като нощен крем и се спи с нея, нали?
Да, така я ползвах. В сайта на ДМ пише друго, но служителката в магазина ДМ ми каза, че се нанася на измито лице и се отмива чак на сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт