Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Somewhere far away
мерси! може ли снимка на този на микса от който  си по-доволна?

# 76
  • Варна
https://sirmovabeauty.blogspot.com/2017/03/hyalurogel-mixa.html?m=1
Блогът не е мой,но просто идеално описва крема , затова го показвам през него.
Има и Rich версия , но той е за по-суха кожа ,т.е. не е подходящ за моята.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 12:37 от gali-presi

# 77
Включвам се с мнение за супер бюджетен серум с вит Ц на Дева (снимка по-долу). Реших да почна с него и останах много доволна. Прекрасен е.

# 78
С каква кожа си? Какъв ефект виждаш? Хидратира ли?

# 79
  • Сливен
Имам 2 свободни талона за масла.

# 80
С каква кожа си? Какъв ефект виждаш? Хидратира ли?
Кожата ми е нормална към леко мазна. Да кажем комбинирана. Като цяло е чиста. Важното е да се нанесе на леко влажна кожа. Аз го правя при вечерната рутина, нищо че препоръката е да се нанася при сутрешната. Просто така ми ф удобно на мен, не искам да рискувам през деня с допълнително омазняване. Мисля, че два пъти го нанесоха и сутрин, но в по-малко количество. Не е лъщяло, но според зависи от кожата може и да има такъв ефект. Като цяло чувствам продукта добър за моята кожа, някак се поизравни.

# 81
Благодаря ти за изчерпателния отговор! 😊
Аз съм с много суха кожа, може би не е за   мен🤔

# 82
Имам един останал талон за dmbio, ако някой го иска.

# 83
Важи ли за АМ дм био?

# 84
Не хваща детски и бебешки продукти.

# 85
Малко извън козметичните въпроси Simple Smile Препоръчайте някой хубав препарат за съдове, който да е нежен към ръцете (както беше в рекламата Laughing)? Фен съм на Fairy, но дори версията балсам ми е много агресивна. Да мие прилично, без да унищожава кожата. Не ми трябва да е супер силен, повечето неща мия в миялната.

# 86
  • София
Бочко, наличен е като артикул в ДМ.

# 87
Бочко, наличен е като артикул в ДМ.
Да.

# 88
Скрит текст:
Малко извън козметичните въпроси Simple Smile Препоръчайте някой хубав препарат за съдове, който да е нежен към ръцете (както беше в рекламата Laughing)? Фен съм на Fairy, но дори версията балсам ми е много агресивна. Да мие прилично, без да унищожава кожата. Не ми трябва да е супер силен, повечето неща мия в миялната.
Елмайра, използвали ли сте ръкавици като тези, докато миете съдовете?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-domakinski-rakavitsi- … 058172673559.html
Защото с тях, препаратът за съдове няма да е от значение.

# 89
  • София
Здравейте, загледах четката на ДМ Sonic Power. Другата, за която се колебая, разбира се, е Филипс, но тези, които имат няколко режима, вкл за венци, имат до 62000 движения, а ДМ-ската до 31000. Сега, въпросът ми е пробвалите и 2-те, сравняеми ли са ДМ- ската със сензитив режима на някоя от Филипсите като скорост и брой движения?

Общи условия

Активация на акаунт