Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Идеални са им чадърите,само оттам взимам.
Да се оплача,че памперсите на дребния ги няма и се наложи да вземем nature и по-големи.

# 256
+1 за чадърите!
И моите два чадъра са от ДМ. И двата чадъра са сгъваеми и бързо съхнат.

# 257
Благодаря, навихте ме Grinning
А при вятър как се държат? Нямам предвид буря, естествено, но дали са стабилно изработени

# 258
Май не съм си пробвала чадъра на много силен вятър.
Но при умерен, добре се е държал.😀

# 259
Аз съм много доволна от сгъваемите чадъри на dm, вече 3-ти ползвам и досега нямам счупен, все ги губя Simple Smile Наистина са издръжливи, не се огъват и чупят при мен. За съхненето на плата нямам наблюдения, не ми е направило впечатление да съхнат бавно или бързо. Майка ми има от големите им чадъри, един с дизайн на пеперуди, много е красив, ама не знам колко го ползва.

# 260
Имам всякакви чадъри от ДМ, много съм доволна, но сега предлагат невероятни десени и разцветки чадъри на Бенетон. Много им се чудя

# 261
  • Бургас
А какви са цените на чадърите?

# 262
# 263
Преди чадърите на dm бяха много добри като качество, имаме два и ги ползваме от години. Скоро ми се наложи да купя отново... ми нищо общо с предишните чадъри. Наложи ми се да отворя три чадъра, за да избера един и не бих го купила ако не валеше.

# 264
  • София
Здравейте, да попитам имате ли някакви талони в приложението, аз може би от 2 месеца нямам нищо, а преди все имаше по някоя отстъпка?

# 265
  • София
И аз загледах чадърите на Бенетон. Хубави са!
И аз нямам талони от доста време.

# 266
Нищо няма. На каса ми казаха, че щели да пускат коледен календар. Явно не искат да правят отстъпки преди това. В немската версия все има около 20 купона...

# 267
Къде ги продават тези чадъри?

# 268
  • София
Къде ги продават тези чадъри?

В ДМ. В единият ДМ, който посещавам са много близо до касите.

# 269
Предния месец пуснаха рулетка с купони, беше сефте. Септември имаха по случай 1 година също 15%. Преди тово само за РД. Други купони не е имало през 1вата им една година.

Здравейте, да попитам имате ли някакви талони в приложението, аз може би от 2 месеца нямам нищо, а преди все имаше по някоя отстъпка?

Общи условия

Активация на акаунт