Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Аз изобщо не мога да влезна в приложението.Нали с регистрацията от браузара или друга да правя?

# 331
Да, същата регистрация.

# 332
Бихте ли ми препоръчали хубава дълбокохидратираща маска за коса, както и черен молив за очи, който да е издръжлив и дълготраен?
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 333
  • Варна
Здравейте!
Днес имам  рожден ден,обаче още нямам талон в приложението🤔 Дали ще имам,че съм си напълнила кошницата..

# 334
Днес или утре ще имаш купон за РД, след няколко дни вероятно още един пак за 15 процента.

# 335
  • Пловдив
Честит рожден ден! Ще се появи талон, ако си попълнила датата. Трябва да го активираш, преди да пуснеш поръчката.

Днес от адвента има -15% на спирали за очи.

# 336
  • София
Добро утро! Какво се падна от календара уикенда? Че не ми излезе подсещане и забравих, та ми е любопитно. Simple Smile
Скрит текст:
От Лидл са по-хитри Wink, излиза ми напомняне, но пък и валидността на купоните там е по-кратка.
Петък се възползвах от купона за календарите и си подарих на Балеа. Взех и пак с чайчетата, въпреки че като гледам е абсолютно същата кутийка като миналата година.

Да, трябва да се логнеш в профила, иначе не става.

Нали през приложението пробвам, логната съм там.
И ме праща в браузър?
Първо в приложението, после самия календар е в браузъра и след това кликвам на приложи купона (или нещо такова) и тогава ми се отразява в приложението.

# 337
  • Варна
Честит рожден ден! Ще се появи талон, ако си попълнила датата. Трябва да го активираш, преди да пуснеш поръчката.

Благодаря!
Току що се появи  Simple SmileSimple Smile
Да попитам за адвент календара на Балеа,някой дали го е закупил ?
Какво включва,че не се вижда добре...

# 338
В тази тема на последната страница го коментирахме.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1591147.705

# 339
Влизам да кажа, че този загряващ балсам не прави нищо.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/workaholic-s-zagryavasht-balsam- … 801017002172.html

# 340

Благодаря!
Току що се появи  Simple SmileSimple Smile
Да попитам за адвент календара на Балеа,някой дали го е закупил ?
Какво включва,че не се вижда добре...
Като отворите от падащото меню на състав, изтеглете pdf файла, описано е съдържанието Blush
А през приложението като отидете на дигитален коледен календар и отворите пълните условия се виждат какви отстъпки са по дни, пак е pdf файл 😊

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 10:27 от tim*

# 341
Аня ❤️❤️❤️, благодаря ти! Справих се!

# 342
  • Somewhere far away
препоръчайте ми маска за коса.

# 343
Каква коса, каква ще е целта на маската?

препоръчайте ми маска за коса.

# 344
Бихте ли ми препоръчали хубава дълбокохидратираща маска за коса, както и черен молив за очи, който да е издръжлив и дълготраен?
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ако успееш да намериш moisture boost на Syoss ти я препоръчвам. В ДМ нещо е изчезнала. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт