Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 70 207
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • пустинята Гоби
Миналата година чайовете от коледния календар бяха много блудкави, а принципно много харесвам тези на ДМ био. Някой да ги е пробвал тази година? Онзи ден си купих нов чай от тиква от там, много вкусен и ароматен.

# 346
Някой купувал ли е от Бенетонските чадъри, дали са по-хубави от техните? Искам да е автоматичен, но в сайта нещо не се ориентирам. В града ни няма магазин на ДМ, бях поръчала на приятелка, когато ходи до ДМ да ги разучи, каза, че автоматичните не се отварят автоматично напълно.

# 347
  • София
Някой купувал ли е от Бенетонските чадъри, дали са по-хубави от техните? Искам да е автоматичен, но в сайта нещо не се ориентирам. В града ни няма магазин на ДМ, бях поръчала на приятелка, когато ходи до ДМ да ги разучи, каза, че автоматичните не се отварят автоматично напълно.
Много са малки и не са автоматични.
На ДМ са автоматични при отваряне, но се затварят ръчно, поне които аз имам.

# 348
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=%D1%87%D0%B0%D0%B4% … s%20of%20Benetton

От 26,90лв не е ли автоматичен, размера ми изглежда еднакъв както на другите.

# 349
Миналата година чайовете от коледния календар бяха много блудкави, а принципно много харесвам тези на ДМ био. Някой да ги е пробвал тази година? Онзи ден си купих нов чай от тиква от там, много вкусен и ароматен.
Аз си взех. За мене е същия като миналите години, не е блудкаво, но аз го оставям в термоса много време.

# 350
  • София
Чаят е същият като миналата година. Не съм ги сравнявало по дни, но като гледам опаковката е същата и през съдържанието като минах, са ми познати. На мен ми харесват, че са с интересни подправки и си го пия. Simple Smile

Да попитам за адвент календара на Балеа,някой дали го е закупил ?
Какво включва,че не се вижда добре...
До тук имам крем за лице, душ гел, скраб за тяло (много ми хареса), шампоан п/в цъвтящи краища и измивен гел за лице. Има подробно описание и на български отзад в/у станиола, прегледах ги в магазина, но в къщи го изхвърлих, все пак да си запазя ефекта от изненадата. Simple Smile

Влизам да кажа, че този загряващ балсам не прави нищо.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/workaholic-s-zagryavasht-balsam- … 801017002172.html
Ако имаш етерични масла, си направи домашен. Wink
Скрит текст:
Наскоро открих в сайта на зоя.бг и много му се кефя (за измръзнали ръце зимата е супер, отделно ухае много приятно на карамфил, канела...).

Ето какво включва дигиталния им календар. tim* мерси за споделеното! Wink
Последният талон е интересен.
Скрит текст:
Предвидените от Организатора награди за спечелване в Играта са следните:
1.1. 14 (четиринадесет) талона за отстъпка:
• Талон за 15% отстъпка на подаръчни комплекти и коледни календари;
• Талон за 15% отстъпка на всички спирали;
• Талон за 10% отстъпка на бебешки продукти с марка dmBio;
• Талон за 15% отстъпка на всички парфюми;
• Талон за 20% отстъпка на всички чайове с марка AHMAD TEA;
• Талон за 15% отстъпка на електрически четки с марка Oral-B;
• Талон за 15% отстъпка на всички видове свещи;
• Талон за 20% отстъпка на ароматизатори с марка Airwick, автоматични комплекти и пълнители 250 мл.;
• Талон за 15 % отстъпка на всички продукти с марка Persil;
• Талон за 15% отстъпка на всички продукти с марка dmBio (без бебешки и детски продукти);
• Талон за 15% отстъпка на всички стилизанти;
• Талон за 15% отстъпка на ZOYA ORGANIC & NATURAL Арома дифузер, 1 бр.;
• Талон за 20% отстъпка на четки за грим Parsa Beauty LOV.U и Parsa Beauty “Nature Love”;
• Талон за 15% отстъпка на най-скъпия продукт в кошницата. Талонът важи само за 1 бр. от съответния продукт.
1.2. Право на участие в следните 5 бр. томболи с награди:
• Томбола с награди на Dove – „Спечелете 1 от 50 комплекта, съдържащи Dove DEO ADVANCE Original 150 ml. + 50 бр. Dove SG Deeply Nourishing 250 ml.“
• Томбола с награди на Somat – „Спечелете 1 от 15 комплекта, съдържащи Готварски ръкавици + Somat таблетки Excellence 28WL + единична мостра на Somat Machine Cleaner“
• Томбола с награди на Камко – „Спечелете 1 от 15 комплекта, съдържащи ARISTEA KISS ME IN PARIS 25ML + NIKE ТВ NEXTGEN CORAL CRUSH 100ML W- 15 бройки + VB 24K GOLD ПАЧОВЕ ОЧИ ХИДРОГЕЛ 60БР“
• Томбола с награди на JLD – „Спечелете 1 от 15 комплекта, съдържащи JLD Миглоизвивачка с гумичка LE 1 бр. + JLD К-т огледало и пинсета + JLD Комплект за маникюр + JLD Четка за фон дьо тен бамбук LE 1 бр. + JLD Четка за руж бамбук LE 1 бр. + JLD Четка за прец. грим бамбук LE 1 бр.“
• Томбола с награди на дм България – „Спечелете 1 от 10 комплектa с продукти на dm марки”
1.3. 5 бр. статии със съвети на коледна тематика.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 09:18 от Аня♥♥♥

# 351
Малкото чадърче на Бенетон е наистина малко, но другият, който взех е същия размер като на Дм-ската марка.

Това е най-минито https://www.dm-drogeriemarkt.bg/united-colors-of-benetton-sgavae … 012428564770.html
А този взех аз, плата е по-плътен от на ДМ, изцяло автоматичен, страхотен е. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/united-colors-of-benetton-avtoma … 012428566774.html

# 352
  • София
Малкото чадърче на Бенетон е наистина малко, но другият, който взех е същия размер като на Дм-ската марка.

Това е най-минито https://www.dm-drogeriemarkt.bg/united-colors-of-benetton-sgavae … 012428564770.html
А този взех аз, плата е по-плътен от на ДМ, изцяло автоматичен, страхотен е. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/united-colors-of-benetton-avtoma … 012428566774.html
Автоматичен е само при отваряне. Няма затваряне с натискане на копчето.
Плътността на плата едва ли е от значение, до сега не ми е пропускал нито един чадър, само спици са се чупили и без да е обръщан от вятър, само от сгъван и разгъване.
От  Бенетон нямаше три размера: мини, супер мини и ултра мини, но тези които гледах бяха доста малки.

# 353
И Дм-ски съм имала, не се е прибирал автоматично, а с дърпане.

# 354
Рекламират някаква нощна грижа за коса, някой има ли отзив? Много е заплетена моята кошница….

# 355
  • София
И Дм-ски съм имала, не се е прибирал автоматично, а с дърпане.
Да, и техните са такива.
В първото питане беше написано пълен автомат, затова уточних.
На пълните автомати има копче със стрелка нагоре и надолу.

# 356
Не знаех, че има и прибиращи се. Тази приятелка така ми го описа, че не се разгъва нацяло автоматично и затова попитах така въпроса си. Както и да е, ходих да го сменя за друг цвят, че много ми тъмнееше и попаднах на много приятно светло лавандулово, как не го бях видяла, когато бяхме в магазина. В сайта го няма този цвят, както и други цветови комбинации.

# 357
  • София
Чадърчето стабилно ли е?

# 358
Да, страхотно е.

# 359
Добре, че ви прочетох за да разбера за коледния календар, обаче мога да отворя само този от днес. Предишните ми казва, че са вече отворени🙄

Общи условия

Активация на акаунт