Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 331
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Нищо интересно и за мен няма в този календар. Очаквах нещо по-добро.

# 466
Взимам доста неща на ДМ Био, така че ми е от полза. Ароматни свещи също, заредих се. Другото, честно казано, не ми е интересно.

# 467
  • София
И аз съм разочарована от календара. Свещи, съвети, томболи... Нищо интересно.

# 468
Няма да използвам талона за dmbio, ако на някой му е нужен да ми драсне.

# 469
  • Бургас
Трябваше да подаряват продукти или поне ,да има с голяма отстъпка.

# 470
Някой ползвал ли си е талона за ароматизаторите в магазин? На мен не ми отчете намалението и си го платих на редовна цена.
Талонът е активиран, продавачката пробва два пъти, но системата така и не го отчете.
Преди време пък ми изгоря талонът за Добре дошли. Поръчах си нещо онлайн, използвах талона, платих, но после получих съобщение, че не могат да ми доставят поръчката. Върнаха ми парите, но не и талона.
Не че са ми важни левчетата, които можех да спестя, въпросът е принципен.
Аз повече няма да им се връзвам на „промоциите“ и категорично ги отписвам като коректни търговци.

# 471
Препоръчайте ми автоматичен молив за очи, цвят таупе

# 472
Някой ползвал ли си е талона за ароматизаторите в магазин? На мен не ми отчете намалението и си го платих на редовна цена.
Талонът е активиран, продавачката пробва два пъти, но системата така и не го отчете.
Преди време пък ми изгоря талонът за Добре дошли. Поръчах си нещо онлайн, използвах талона, платих, но после получих съобщение, че не могат да ми доставят поръчката. Върнаха ми парите, но не и талона.
Не че са ми важни левчетата, които можех да спестя, въпросът е принципен.
Аз повече няма да им се връзвам на „промоциите“ и категорично ги отписвам като коректни търговци.
Не съм чула още на търговец, който при провалена по негова вина поръчка да върне доброволно талон. Обаче мисля , че за ДМ има смисъл да им пишеш и за двата случая, има голям шанс да ти върнат сумата/издадат ваучер.

# 473
Много са зле с онлайн магазина. Съдействах на приятелка с поръчка онлайн, поръча си разни неща и чадър цвят петролено син. Отиваме да вземем поръчката от магазина, натикали и тъмно син чадър в плика с поръчката. Това го видяхме в последствие. Преди да видим поръчката и тикнаха пред лицето един таблет да подпише и тогава щели да и дадат да си види поръчката.
Веднага след това установихме разликата в цвета и се разбра, че в магазина няма такъв цвят, въпреки, че по система им излизаха бройки, този който ни го бяха пробутали за петролено син. През сканиращото устройство на управителката излезна като цвят Navy (работническо синьо).
Значи, не стига, че е тяхна вината, че не са изпълнили нормално и коректно поръчката, ами и не можело в магазина да се върне сгрешения продукт, трябвало да се изпрати по спиди с попълнен формуляр за връщане. Голямо главоболие с тях.
Ако някой има подобен казус преди да подпишете настоявайте да видите дали всичко е ок с поръчаните артикули, ако не я бяха заставили да подпише, можеше на момента да се разреши казуса.

# 474
Не съм чула още на търговец, който при провалена по негова вина поръчка да върне доброволно талон. Обаче мисля , че за ДМ има смисъл да им пишеш и за двата случая, има голям шанс да ти върнат сумата/издадат ваучер.

За първия случай им писах още тогава. Обещаха да го възстановят. Да, ама не.
Не ми се разправя изобщо с тях. Две големи черни точки имат вече от мен. Simple Smile

# 475
  • София
На нас ни възстановиха преди време талон за отстъпка, при отказана от тяхна страна поръчка. Само, че май не излизаше като купон, ами директно в кошницата начисляваше отстъпката.

# 476
На нас ни възстановиха преди време талон за отстъпка, при отказана от тяхна страна поръчка. Само, че май не излизаше като купон, ами директно в кошницата начисляваше отстъпката.
Да, и на мен дирактно в кошницата се начисляваше отстъпката, това след като забравиха да ми пратят отстъпка за РД и им писах.

# 477
  • София
Знаете ли дали тоалетните / парфюмни води La Rive имат тестери в ДМ?

# 478
# 479
В нашия DM бяха махнали от абсолютно всички парфюмни тестери капачетата, които се натискат за да пръска парфюмът!  Е, как да тестваш парфюма, като не можеш да пръснеш от него?!

Общи условия

Активация на акаунт