Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 563
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Всички серуми, които ми лепнат, след крем спирам да го усещам така.

# 136
Да, но си има серуми, които са неспасяеми. Наскоро изхвърлих един такъв вит Ц. Ужасен беше.

# 137
  • тук-там
Ама какво да му лепне на вит С? На виши е 15% и изглежда като течна форма на вит С. Т.е. воден. Ако не се окислява и лепне, според мен означава, че нито формата, нито % на витамин С са ок.

# 138
Е то зависи в каква основа е, какви други съставки съдържа. Не са еднакви всички серуми в крайна сметка, били те със стабилизирана или не формула на вит. Ц.

# 139
  • София
Лепне/утежнява ли този на Миша? Че не мога да търпя такива усещания по лицето си.

Не лепне, течен е като водичка.

# 140
Уникално намаление имаше в Емаг на А-окситив - нощния пилинг с ретинол, дневния антиоксидантен серум и околоочния с ретинол.
Докато се наканя да въведа данните от картата, обаче някой ми ги взе (пишеше последни бройки).
Та успях да се вредя само със серума:

Взела съм последния явно, защото вече не ми излиза като артикул.
Много съм доволна. В Емаг пускат уникални цени на козметиката.
За справка цената в Софармаси:

# 141
 Момичетата, които ползват Aknelyse, какво количество слагате?
Аз снощи започнах, сложих първо хидр. крем изчаках да попие и след това зложих от турския около малко по малко от грахово зърно, но трудно го разнесох. Какво ще ме посъветвате, може би трябваше да го нанеса непосредствено след хидр. крем или да сложа по-голямо количество?

# 142
Simple Smile да, започнах го, засега няма реакции

Момичета, винаги ли преди ретиноид слагате хидратиращ крем или само почиствате хубаво лицето? Аз правя второто, но след мнението на Нона М.
Момичетата, които ползват Aknelyse, какво количество слагате?
Аз снощи започнах, сложих първо хидр. крем изчаках да попие и след това зложих от турския около малко по малко от грахово зърно, но трудно го разнесох. Какво ще ме посъветвате, може би трябваше да го нанеса непосредствено след хидр. крем или да сложа по-голямо количество?

се зачудих дали не съм проспуснала това с хидратацията...

# 143
Момичета, някоя от вас ползва ли серум с пептиди? От толкова много серуми тотално се обърках какво трябва да ползвам. Пептиди, медни пептиди, серамиди... Тренд ли е да се прави възможно най-богата рутина, или е достатъчно да използваш два, три продукта? Какво мислите?

# 144
Зависи от кожата.Аз установих, че моята не понася наслагването на много продукти, максимум 4.Включително и от няколко месеца една нощ я оставям абсолютно чиста.

# 145
  • пустинята Гоби
И аз не слагам повече от два продукта. Пептиди като ползвам ги слагам вечер и друго не клепам. Може да сложа отделно околоочен.

Акнелийз слагам колкото е необходимо за да си намажа лицето с тънък слой крем. Хората сме с различни лица, кожи и прочие. Не мисля, че правилото за грахово зърно е универсално и че трябва да го следваме педантично. Аз мажа директно върху чиста кожа, предполагам количеството е по-голямо. Не се втелясвам.

# 146
Нашият братовчед (мъж) ползва акнелиз.
Едно грахово зърно както му беше казала лекарката не стига.
Първо е мъж, лицето има по-голяма площ, а отделно маже и врата.
Едно грахово зърно му стига само за едната буза. После маже другата буза, после челото, после врата. Една опаковка доста бързо му свършва.

# 147
Ами аз малко със страх подходих, незнам защо.
Даже мъжът ми дойде и ми вика какво правиш, а аз му отговорих, че използвам опасен продукт да не ме занимава, така се бях вглабила в самото нанасяне 😂 Сутринта нямах реакция, така че ще действам по смело вече.
За сега ще се огранича с един път седмично 🙂

# 148
Даже мъжът ми дойде и ми вика какво правиш, а аз му отговорих, че използвам опасен продукт да не ме занимава, така се бях вглабила в самото нанасяне 😂
JoyJoyJoy ох, много ме разсмя, направо си те представих, нищо, че не знам дори как изглеждаш

# 149
Аз пък сънувах, че ми се е свлякла кожата от лицето. Вчера нямах никаква реакция. Втори път нанасям. Момичетата, които са ползвали Акнелиз, кога забелязах те ефект и какъв беше той?

Общи условия

Активация на акаунт