Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 298
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • морето и сините вълни :)
Здравейте тумбаланки
Берина-аз съм същата като теб,само дето нямам цирей като на баба яга на носа afwitch инъче ще съм същата като нея-много пъпка много нещо,да ги копам на лицето си все едно си ги отглеждам  като за расад.Предния път и аз нямах пъпки и беше момче-а дано както казва ЗЛО -и аз съм съгласна аз да се жалвам в името на детето.Само накрая ние да не погрознеем яко а пък  то да прилича на мъжете ни newsm47 smile3534
Аз инъче съм добре-спящо ми е от тоз рожден ден се изморих-и днес на работа продължих с почерпката и направо все едно бях на коледни празници ви казвам-загоявах  eat
Накрая не тюлен щте стана ами цял КИТ wait
Това за Електра и за болничния е  много добра идея-скъпа мойеш да излезеш болничен когато си пойскаш.Само малко изчисления трябва да направиш полагат ти е от датата на термина назад вадиш 225 дена и си огън.

Момичета аз днес по случай  празника си-нали черпих на работа и казах на шефа че съм бременна.За мое учудване беше спокойно положението.Започна по внимателно да се отнася-ама само да не е всяко чудо за 3 дена.Че ще полудея #2gunfire #2gunfire

Та поне ми падна камък от сърцето Mr. Green
цумки от мен и да се пазите

# 106
Малко кофти вести от мен. Confused
Днес прокървих. Всъщност не точно кървене, по-скоро зацапване, но си изкарах акъла. Веднага на лекар, ехограф... И тук започва хубавото - видях сърчице Heart Eyes Много мъничко, но тупка! Сега ще полежа 1 седмица вкъщи, ще пия Дуфастон и Но-Шпа и се надявам да се оправи положението Praynig
Молете се всичко да е наред и да не напусна преждевременно темата ни Rolling Eyes

# 107
  • София
Лилита, честито сърчице  newsm51 (макар и видяно при не толкова приятен повод Sad). Ще стискаме палци всичко бързо да се оправи бързо fingerscrossed. Сега ти е необходимо само спокойствие и лежане  1countingsheep.  Успех  newsm10.

# 108
  • Кърджали, България
Здравейте на всички бъдещи мамчета.Искам да ви попитам нещо страшно много ми се изрива лицето.Направо съм като в побертета. ooooh!Това дали е нормално?С първата си бременност нямах нито една пъпка ,а сега.......... Twisted Evil И дали изобщо е от това според вас. newsm78

Чувала съм, че когато носиш момиченце, то взима от твоята красота=> колкото по-хубаво става то, толкова ти погрозняваш! newsm47
Берина, и аз съм го чувала същото newsm03 и по мои наблюдения е така. Със сина ми се бях разхубавила, сега също  Blush, сигурно пак ще е момче Wink Пък и все на кисело налитам пак... А, благодаря ти за идеята за маслинката, вчера добре ми подейства   bouquet
Ани Бани, много се радвам, че шефът ти е приел така добре новината  Hug Мойта шефка още ще почака, пък и не съм я виждала отпреди Нова година...
Лилита, честито ти  Two Hearts! Сега си почивай и ще видиш, че всичко ще е наред! Не ти разрешаваме да напускаш темичката ни, до септември плътно тук  Hug
Момичета, аз вчера едва дочаках да се прибера cry От сутринта ме заболя главата, цял ден ми се гадеше... Вечерта дори вдигнах мъничко Т - 37.3, а не си спомням да ми се е случвало през съзнателния ми живот... Но тази сутрин се чувствам много по-добре, дори закусих  Grinning Дано да е било нещо временно...
Целувам ви и лек ден на всички smile3525

# 109
Чувала съм, че когато носиш момиченце, то взима от твоята красота=> колкото по-хубаво става то, толкова ти погрозняваш! newsm47

Хей, момичета, и аз съм го чувала това нещо.  newsm78 А кажете ми сега обаче като ми е изринато челото и се хвърлям на солено и кисело какво ше бъде  newsm78
Или да не се окаже както разправя една приятелка: То като порасне само ше си реши  Shocked
 Mr. Green Майтапче, ама .... чеки да плювна в пазвата  #Crazy Mr. Green

Лилита,  възможно е през бременността да се прокървява напълно безпроблемно в дните, когато по принцип трябва да е менструацията ти. Така, че искрено се надявам това зацапване да е такова. Стискам ти палци и се пази много  Praynig Иначе адски се радвам за сърчицето  Hug
Innka,  100% е било временно. Вече поне при мен не може да се говори за нещо обичайно. Всеки ден е толкова различен. Една сутрин ми се гади, една не ми се гади, вечерта като се върне съпругът ми и скачам да го прегръщам и целувам, пък след 5 минути съм  #Cussing out #2gunfire .... после пък една вечер връщам всичко, което съм поела Sick, друга не ..... просто съм една такава  #Crazy Вече не знам и аз дали да твърдя, че периода на неразположенията е минал или не .... Страх ме е дори да излезем някъде, че да не се затворя в тоалетната на някое заведение и да разваля плановете....  Tired
Надявам се скоро всичко да се нормализира  Praynig

хайде момичета, някой няма ли да се включи с щастливо посещение при Доки, сърчиценце  Hug или нещо подобно  Hug

Чакаме ви  Hug

# 110
Здравейте,милички!
Лилита, честито сърчице! Two Hearts Много се радвам за теб!Сега почивай повече и много се пази,защото ние не те пускаме да мърдаш оттук до септември! newsm51
Боряна,Ани, и на мен ми харесва идеята за болничния но няма как да стане.Иначе на доки,каквото му кажа това ще ми напише.Но аз нямам договор.Надявам се сега да ми пуснат от другия месец поне заради майчинството,но за болничен и дума не може да става.Иначе поне нямам проблем да почивам когато искам,стига да не прекалявам.Сега в неделя нещо ме наболя коремчето,званнах на доки,пих но-шпа и си измолих двудневна(двунощна) почивка.Поне затова всички ми влизат в положението.А уговорката е да работя до към края на април,ако се чувствам добре и после трябва да залягам над учебниците,че юли изпити ме чакат!
Е,това от мен засега!По-късно може пак да се влюча!
 Hug Hug Hug

# 111
мале момичета днеска пощурях, цял ден не мога да вляза във форума, тъкмо стигна до темичката и ме изхвърля, полудях казвам ви, и не само днес често се случва напоследък, пък гледам и вие не сте били много активни, Електра не знам как ги издържаш нощните миличка, аз след последната в събота бях като убита - цяла неделя спах, а като се събудех за кратко ми се виеше свят и едно лошо ама не можех да повръщам абе ужас и казах на шефката ми край на нощните, та вече ги няма е ще карам по 2 12 часови дневни ама смятам, че е по-добре, вчера много ме боля коремчето, по-скоро яйчниците и ходих на доки, вече ме регистрираха като бременна, мериха ме теглиха ме, а на видеозона имаше пулсации, та ми казаха, че около менструациите е нормално да понаболява, а нещо ми се е развалило стомахчето и можело и от това да е, не ми обясняваха много много де, не знам какво точно сте виждали вие, аз видях сакчето значително по-голямо, отколкото първия път и в единия му край нещичко за мен неопределено, ама си е рожбика ми Laughing
ЛИЛИТА честито ти сърчице и от мен, като го видиш и някак ти става по-спокойно нали, така че сега си лежи и си почивай и мисли за хубави неща и всичко ще е наред
Прегръщам ви всички и ви   bouquet

# 112
Привет, мамчета!
Аз също съм септемврийче - на 26 по калкулатори разни. Съжалявам, че съм гост, обаче имам ужасни проблеми с регистрацията. А просто много исках и аз най-накрая да се разпиша в този форум Grinning

# 113
Здравейте и от мен!
Аз май ще бъда "бабата" при септемврийките. Газвам се Грета, на 40 г. Щастлива неспяща мама на едно момиченце, Димана, на 1г. и 2 м. Бременна с термин 23.09.

# 114
Здравейте милички!

И моето бебче си има тупкащо сърчице!

Днес бях на лекар и за сега всичко върви нормално. Сега съм изморена, но пък адски щастлива.

# 115
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета
на работа има 2-ма болни,и адски ме е страх да не ме хване-Направо настръхвам smile3505 newsm09,Сега като се прибрах и ми се запуши носът че да видим до къде ще я докарам. smile3516
Силно се надявам да се задържа здравичка ама покрай тези сополиви,кихащи и кашлящи хора вече незнам какви мерки да взема-накрая при доки и болничен  newsm10 май ще е най-добре
Инъче при мен нищо ново ама като гледам и при вас същото newsm62

Гретхен-с тази "баба"-направо ме уби. rotfImbo rotfImao toothДобре дошла при нас.И само да ти кажа не е важно на колко години си а на колко се чустваш newsm10.
Сигурно докторите те упрекват че искаш на тази възраст второ дете-и те хокат.Но аз не мисля така.Те си парадират тяхните неща че след еди си ква възраст е много рисково за раждане и т.н.Но в името да имаш дете-жената на всичко е готова.така че ДОБРЕ ДОШЛА   "БАБО".С радост те приемаме в нашата бременна компаниика.

Мишонка може сайта днес да не е бил във форма за регистрация.Някой път откача и недава никакви операции да се извършват по него.Претоварва се.-ще се регистрираш няма страшно-добре дошла и ти при нас.Ще тумбалеем на воля.

Незнам за вас ама на мен като ми е втора бременност и такъв тумбак съм отпрала от сега че не е истина preggoИмам бирено щкембенце.Явно при вторите по скоростно се развиват нещата.Вчера по нощите пращах мъжо да ми купува нещо че тъй ми се дояде.Той умърмори света ама ми купи newsm08 newsm08
На мен лошо почти не ми става-ама нещо пак взе да ме хваща безсънието  и през деня дремя като пуйка на бюрото smile3507
Ами цунки и гунки от мен

п.с.
АМа днес хич ви няма из този форум бе.Явно найстина е имало проблем в сайта.
Електра -мила как работиш без договор бе.ААА не ми харесват тез неща.Ще закъснееш със усигоровките.И на всичкото от горе искам да ти спомена само че ти няма да можеш да излезеш болничен до 6-тия месец.Трябва да имаш 6 месеца стаж за да ти изплащат болничен.Поне беше така преди 2 год.аз така бях като теб и се прецаках яко.
Да знаеш само исках да ти спомена.  bouquet

ООО Снежи-Браво мила-черстито сърчице.Много се равам за теб.Една хубава новина да има  тез дни-Че нещо от други теми който ти знаеш съм много тъжна Sad

# 116
  • Кърджали, България
Не можах да се сдържа - влизам много набързо да поздравя сърдечно новодошлите - Мишоче, Гретхен, прегръщам ви и ви желая безпроблемна бременност!!!
Снежиии, много се радвам за сърчицето на твоето ембрионченце! Целувам те!!!

# 117
Здравейте, момичета  Simple Smile! Най-напред да поздравя Мишока и Гретхен с добре дошли  welcome и да им пожелая лека и безпроблемна бременност!
Лилита, Снежи, честити сърчица, много се радвам за вас   bouquet!
Лилита, от сърце се надявам всичко да е наред при теб и да нямаш проблеми вбъдеще! Няма да ни напускаш преждевременно темата, не те пускаме! Още повече, че двете с теб сме родени на една и съща дата - 11.12. Heart Eyes
Берина, и аз потвърждавам за погрозняването при бременност с момиченце. При предишната ми бременност бях заприличала на Квазимодо, бях убедена, че ще си остана такава грозна, а и носът ми се беше разширил неимоверно много (също признак за девойка в тумбака). Но накрая родих една прекрасна принцеса, пък и аз се пооправих, така че - споко  Wink!
Момичета, при мен гаденето значително намаля, но пък сега ми се спи постоянно. Ужас! Добре, че не съм в момента на работа, че не знам как щях да издържа  Rolling Eyes. Искам да ви попитам при вас има ли го това изследване за измерване на вратната гънка на бебето и специални кръвни изследвания за синдром на Даун? Тук се прави м/у 11 и 13 седмица и е по желание, та сега се чудя дали да го правя или не  Thinking
Прегръдки на всички ви и до скоро  Hug

# 118
Привет и добре дошли на Мишока и Гретхен (с нея се знаем от Ноемврийската тема 2005). Въобще, радвам се, че има мами в моето положение - с първо детенце под 2 годинки. Мисля, че има какво да пообсъдим заедно.

Искам изрично да се възпротивя на това за погрозняването на мамите на момиченца! Бременните жени са красиви жени! Не мисля, че погрознях при предишната бременност. Само последния месец вече не приличах на човек от тлъстина, но това си е изцяло моя грешка.

Аз съм на ЖК в началото на другата седмица. Изследвания не смятам да правя по желание, само ако док. реши, че има нужда от това. Имам му пълно доверие.

# 119
Здравейте на новите момичета, искрено се радвам за вас  Hug
За подобни изследвания не бях чувала  newsm78 ама петък ще питам доки  Peace
Иначе ви завиждам за поспрелите признаци и по-точно гаденето..... моето продължава с пълна сила и направо  #Cussing out #2gunfire #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт