Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 298
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
 smile3535 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ-БАНИ! НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ!

# 91
  • Габрово
Здравейте бъдещи септемврийски мами,
не съм писала скоро, но последните дни се отдадох на почивка, вчера съм спала до 12.30 и ако не се беше върнал мъжа ми можех да спя още  Simple Smile Иначе и аз вече качих един килограм, но се старая да не се отпускам с хапването. На мен не ми става лошо, единствено сутрин не мога да закусвам, докато преди нямах проблеми с това и от време на време имам киселини. Дори малко се притеснявам от това, защото нали като ти става лошо е признак, че уж всичко е наред. 
Добре дошли на всички нови мами дано всички септември месец се радваме заедно на здрави и хубави бебешоци. newsm30

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ-БАНИ!!!     bouquet
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и септември месец да се радваш на едно сладурче!

# 92
  • Габрово
И за протокола да се запиша, че забравих преди малко  Blush  - от Габрово съм, зодия близнаци - 15.06.1978

# 93
  • София
 bdbaloni hbday newsm59 nbirthday
Честит рожден ден Ани-бани. Много щастие и успехи.
  bigdance2 newsm18 newsm67  ura baloni baloni

# 94
Здравейте,милички! smile3525
Аз днес цял ден съм се отдала на мързел-седя си пред компютъра и си хапвам обилно,първо сърмички,сега чийзкейк.Много рядко ми се гади за разлика от миналия път,когато след всяко хапване тичах в тоалетната.Сега просто ми е повишен апетита, newsm55 ,дразнят ме някои миризми и постоянно ми се ходи до тоалетната,а не пия много течности.
Cherry spa,ani-bani,Snejana,знам че сте прави относно цигарите.Вие как ги спряхте от веднъж???На мен този който ми каза че мога да пуша по някоя и друга цигара е гинеколога ми,който ми е не само лекар ,а и близък приятел и затова му вярвам за всичко.Но ако успея да ги спра знам че ще бъде много по-добре и за мен,и за бебко.По принцип от както разбрах че съм  бременна през деня въобще не пуша или рядко по една цигара,но вечер като отида на работа и като почна да се нервирам паля още 3-4 цигари.За мен това си беше напредък,тъй като преди да забременея пушех по една кутия само вечерта.Сега когато почивам нямам проблем и една цигара мога да не запаля.Проблема е когато съм на работа и всички около мен пушат-работя в нощен бар като барманка и салонна управителка и само се нервирам за нещо,още повече сега когато хормоните ми яко бушуват.... Weary
Ина,пази се много и дано малкия се оправя бързо! newsm51
Много прегръдки за всички!
 Hug Hug Hug

# 95
  • морето и сините вълни :)
Момичета благодаря ви за пожеланията
Вчера беше доста тежък ден за мен.Имах гости под напрежение от сутринта в кухнята се бях завряла и направо се изморих много-Но нали удъртях затова се оплаквам  Mr. Green

Вчера след гостите реших да си почина на компа и хоп НЯМА НЕТ-пощурях #2gunfire
Инъче съм добре-гади ми се от време на време но взе да поотшумява това гадене почти.
Довечера пак ще се отчета ,дано има нет
цунки и гунки от мен

# 96
Ani-bani, честито и от мен на патерица Оттук нататък само усмивки и хубави новини:) Вчера нямаше как да се включа..... една лека разходка до селото на съпругът направихме, похапнахме от любимия боб на баба му, натъпках се като свинче .... после  Sick .... ама какво да направя....вкусно беше  Embarassed
tic_tac, не се тревожи. Притесненията ги захвърли настрана. Успокой се и всичко ще си върви плавно Hug Стискам палци всичко да е наред  Praynig А и така го усещам  Wink
didka76, с килограмите си мисля, че всичко си е до психика. Защото има едно такова разбиране, че видиш ли спреш ли цигарите и си +15 отгоре.... Глупости:) Всичко, което поемеш отива за бебо. Не мисля, че има място за притеснения  Hug
thumbelinka,  хехе Grinning Радвам се, че съм ви развеселила  Hug И на мен да ви кажа с всяко следващо щастливо посещение при Доки ми се възвръща положителната нагласа, че всичко ще е ок и нямам търпение да дойде следващия път:) В началото бях значително по-притеснена в първите прегледи да не чуя това, което е кошмар за всяка жена..... Е.....сега пак си се притеснявам, но по-мъничко  Hug
St. AngerSmile Ама мъжа ти е голям тарикат бре  Smile Удобно му било  Smile И така виждал добре  Smile Хихи  Hug
juju42,  спокойно Peace Започна да застудява и грипа ще се покрие. Удръжте още малко фронта  Hug
Samira,  ИСКРЕНО ти благодаря за поста ти. Косвено ме успокои. Защото петък вечер, така ме беше стегнал корема ..... както стоях и изведнъж нещо ме присви, стегна ме все едно кожен колан и се строполих в леглото. Оттам пък леко ме отпусна. След това си викам... newsm78 абе я да опитам да стана, станах и птново ме присви.  Shocked Направо се опулих, така се питесних. Пак легнах..... в леглото ме присви още 4-5 пъти.... Няма да ви кажа какво изживях. Но все пак съм чела от мамчетата тук в темата, че това е нещо обичайно. Все пак съм от мамите с първа "сериозна" бременност (надявам се) и досега не са ми се случвали подобни неща. Знам ли каква точно е болката при самото разтягане на матката. А тази вечер искрено се надявах да е такава. По обясненията ви смятам, че е така и гледам да съм спокойна.
elektra86,  страха ти за следващия преглед го разбирам:) Преди малко писах за това:) Стискам ти палци да чуеш малкото сърчице  Hug
juju42,  аз лично не спирам да се мажа с едно масажно кремче в една кафява кутийка. Доста е мазно  намажа ли се сутринта до вечерта лъщя. Според мен дори и да са наследствени стриите все пак може част от тях да се предотвратят. Достатъчно е кожата да се поддържа хидратирана. Вече с по-чувствителните кожи е по-трудно. Лично аз видя или усетя ли опявята на целулит и изпадам в  Shocked .... Не съм спирала да се мажа, да се потя в залата и т.н. Някакси кошмарно ми се вижда. Надявам се да нямам много поражения...... занапред  Praynig А и няма да се предаваме я  Hugю
kali,  честити ти придобивки:)  Hug Аз не смея да ти кажа да пазарувам още. За сефте ми е и гледам да се удържа с това, което имам. В момента съм на работа и съм с разкопчано копче на дънкитен  Embarassed Че и пуловерчето ми е късо и съм наметнала един шал да ми скрива разкопчаните дънки....Хубавото е, че съм сама в офиса. Всички са в отпуска. И си ходя с анцунзи на работа  Blush Ами важното е да ми е удобно пък  Flutter А живот и здраве да влезем в сезона май месец вече ще съм с оформено коремче и предполагам с нов гардероб и няма да има проблеми  Rolling Eyes
katrin7,  WC-то ми е втория дом  Smile Поне по 2 пъти посреднощ съм там. не минава вечер без да се разбудя посреднощ  Sad Че и мъжлето ми и той се разбужда.....  Confused Ама.... поне и той да е съпричастен с мен  Naughty Party

Та ЗДРАВЕЙТЕ НА всички новички майчета..... и аз не смея вече да ви изброявам поименно, че ще взема да пропусна някоя:)  newsm78

Стискам палци да се запазим в този състав до Септември, но ако случайно не е така то поне да сме в по-голям  Hug

# 97
Здравейте на всички бъдещи мамчета.Искам да ви попитам нещо страшно много ми се изрива лицето.Направо съм като в побертета. ooooh!Това дали е нормално?С първата си бременност нямах нито една пъпка ,а сега.......... Twisted Evil И дали изобщо е от това според вас. newsm78

# 98
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте и от мен! Simple Smile

Най-напред искам да честитя рождения ден на ani-bani - макар и малко на патерички. Embarassed Желая ти една прекрасна година, изключително лека и безпроблемна бременност, която да те дари с едно здраво и щастливо човече! Heart Eyes

Добре дошли на всички нови мами! Толкова много се радвам на всяко следващо попълнение!!! Laughing

Желая лека седмица на всички ви и се оттеглям да работя, че нещо тежка седмица се очертава...

# 99
здравейте и от мен Grinning

честит рожден ден на ani-bani на патерици   и от мен bouquet

berina май няма защо да се притесняваш и аз съм така, кремчетата, които ми помагаха доскоро престанаха и сега няма отърване от тези гадини Cry

искам да ви попитам има ли някоя мами на която почти нон стоп да и се гади. Аз вече незанм какво да правя пия сокчета от какво ли не и не помага или помага за малко и после пак. Днес сутринта от един банан направо щях да умра - няма ли някакви бонбончета или нещо такова? Rolling Eyes

# 100
Дона 78 на мен не ми се гади,но на моята зълва която постянно повръща в момента и помага маслинка.На всеки 10 мин. лапа по една и я смуче после я сдъвква.И така това за сега и помага,а маслините да са колкото може по солени и кисели.Дано ти помогнат. Peace

# 101
Дона 78, аз съм от момичетата с нонстоп  Sick Просто не знам как се държа още. При последната консултация след като споменах на Док, че сутринта от един банан ми се повдигна отново, въпреки, че го бях хапнала още в леглото, Доки ми се скара и каза, че ми е раздразнил стомаха. Каза ми сутрин по една препечена филийка с малко солчица.  Flutter Горе долу закърпих положението... ух, няма ли да свършва това мъчение....
Но иначе berinka много хубава идея даде  Hug Ще я пробвам и аз, че току виж .... Praynig coolcool Kissing Heart

# 102
FEMININE,направо ти завиждам на ентусиазма и желанието да се пребориш със стриите и целулита! PeaceА те наистина са жестоки врагове на кожата.Докато бях бременна със синчето,коремът ми ставаше все по-голям и по-голям. ooooh!..(нормално),и колкото и да се мажех с разни мазила-файда никаква-получих си стриички от двете страни на корема,и спасение няма.Стоят си и до днес грозотиите и ми е жал Cry за това,което бях преди. В името на детето и това съм прежалила,де.Но все пак хубаво е да се вземат мерки-мазила,упражнения,рационално хапване,всичко си оказва ефекта-не е редно да се оставяме на произвола.Пък и грижата за себе си повишава самочувствието(или поне го поддържа),поне при мен.
elektra 86 ,gia_fire,с тия цигари дето не ги отказвате няма да се разберем! NaughtyЩе бъда строга към всички пушачки,които са бременни и пушат!!!Трябва да направите всичко възможно да ги спрете.Или поне да ги намразите.Аз така ги отказах-просто ги намразих.Всеки път,когато ми се пушеше си мислех колко гаден е дима и как ще ме задуши,ако си дръпна,и колко е вреден за белите дробове,които стават черни..,и..да не продължавам...,че ще вземете да ги откажете само докато ме четете.Полезно е да се надъхвате сами-това е рецептата.Друго спасение няма-нито в таблетки,нито в лепенки,нито в дъвки за отказване вярвам-вярвам само в истината,че цигарите сериозно увреждан организма,дори и това на пръв поглед да не се забелязва.Надявам се,че съм била полезна с току-що разказаното.А иначе аз пушех от 12-годишна с малки прекъсвания та чак докато забременях със сина ми.Тогава проявих воля-все пак от това зависеше и животът на детето ми,не само моя--и ги отказах.Когато спрях да го кърмя запалвах ,но много рядко-на седмицата веднъж.После вече не ми се и пушеха,а и време нямаше...Сега се чувствам по-добре,защото успях да ги откажа.Желая ви го и на вас-дано успеете!Стискам палци,щото борбата е жестока! Wink
elektra 86,тоя твоя гинеколог,вместо да те съветва да си пушваш по малко,по-добре да ти помогне да си вземеш болничен ,та да не се налага да работиш нощни смени,хем пак ще си получаваш парички(хем ще стоиш в къщи) и няма да се излагаш на толкова голям риск-да си будна нощно време,да стоиш на задимено и да търпиш всякакви прищевки.Просто съвет,ако не си се сетила,че имаш право и можеш да излезеш в болничен(щом и гинеколога ти е приятел-не виждам пречка).
Лек ден на всички мамчета!!!Обичам ви! Heart Eyes

# 103
Здравейте на всички бъдещи мамчета.Искам да ви попитам нещо страшно много ми се изрива лицето.Направо съм като в побертета. ooooh!Това дали е нормално?С първата си бременност нямах нито една пъпка ,а сега.......... Twisted Evil И дали изобщо е от това според вас. newsm78

Чувала съм, че когато носиш момиченце, то взима от твоята красота=> колкото по-хубаво става то, толкова ти погрозняваш! newsm47

# 104

Чувала съм, че когато носиш момиченце, то взима от твоята красота=> колкото по-хубаво става то, толкова ти погрозняваш! newsm47

Оооооо ако е истина съгласна съм и на вещица да заприличам само детенцето ми да е най-красивото Party.Само незнам мъжа ми как би реагирал,но нищо важна е идеята........... Joy

Общи условия

Активация на акаунт