Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 303
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро на всички раннобудни мами. 55
Мммммммм,благодаря за поканата, thumbelina,ще се присъединя,но на чайче food010-кафе не ми се пие  от близо два месеца,а го обожавах.На всички болни мами бързо оздравяване-много чайове с мед и лимони.
Boryana,тази новина с близнаците е направо страхотна,много се радвам за теб-пожелавам ти лека бременност с две прекрасни мъничета
Момичета,снощи бях на преглед,вече имам картон и съм регистрирана мама.Доки каза,че бебо има много добър пулс и изследването на урина е добро.Следващото ми посещение е чак на 1 март с куп изследвания.Стана ми тъжно,че малко изнервих сестрата с мойте куп въпроси,но мисля че имам право да питам каквото ме интересува-все пак си плащам всеки преглед.

# 166
  • София
Хеее, Боряна, честито! Супер новина!   bouquet И аз като бях на преглед накрая викам на д-ра: Едно ли е? И той: Ами ти колко очакваш? Grinning Ама каза, че е едничко. baby_neutral

Успешен ден и приятни почивни дни!

# 167
Момичета,забравих да ви питам нещо много важно-вярно ли е твърдението,че в първите една две седмици на бременноста плода няма връзка с кръвта на майката. Питам ,защото около първата седмица,когато незнаех още,че съм бременна ,ходих на зъболекар да ми вадят мъдрец и после трябваше да пия 5 дни доксициклин,а знам че е много вреден.Лекарят се въздържа от мнение и ми казва,че всичко може да се види чак в 5 месец,но ми е толкова притеснено-така ми се иска с бебо всичко да е добре. Sad

# 168
  • морето и сините вълни :)
ЕЕЕ гати писах писах и се изтри накрая.Пу че ме е яд

smile3512 smile3512

Добрютро хубавелки,аз съм се излюпила от 7,30 сабахлямта ,Правих закуска,пих чай,за гърлото и се чудя какво да правя.Имам един гоблен да взема да го извадя и да си го продължа-той ми е от предната бременност newsm08.И още не съм го ушила.

Борянка-честито миличка.Страхотна новина-дано всичко мине по мед и масло.и да имаш 3 бонбона вкъщи.ще бъде голяма лудница. newsm63.Пълна къща с деца.

Абе момичета вчера ходих при моя лекар за настинката ми-и го запитах кога може да ми даде направление за лекар-и той ми вика ама чак след 3-тия месец на женска консултация.Аз тва го знам ама като ви гледам има даже и от сега записани.Моя лекар какъв такъв цървуляк е незнам.И в Понеделник отивам и си искам направлението за лекар.Той горкия като ме види пак ще полудее RageАма мен слабо ме интересува ще си го искам ако ще и турско да стане. tantrum
Някой да има новини от Електра-ее да му се невиди силно се надявам всичко да е наред newsm17 newsm17

Момичета абе 2 часа се мъчих да си сменя картинката на аватара-абе  как става .Уж знам ама май -накрая нищо незнам.Моля за ПОМОЩЩЩЩЩ newsm47
по късно пак ще пиша .цунки т мен

# 169
  • София
Боряна честито, много се радвам за теб! Това е страхотна новина, дано всичко мине леко и безпроблемно. Честно казано мен мисълта за близнаци, особено след като вече имам 1 дете, ми се струва стряскаща, но ако ми се случи, ще бъда много щастлива.

printy, мисля, че не трябва да се притесняваш за лекарствата. Нямам логично обяснение, но все пак болшинството майки в най-ранен етап, когато още не знат, че са бременни, пушат много цигари, приемат алкохол и какви ли не лекарства, а в последствие раждат здрави деца.

# 170
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
  bouquet  bouquet  bouquet boryana_n  bouquet  bouquet  bouquet Толкова се радвам на новината, която ни поднесе!!! Това е моята голяма мечта - прочела съм всички теми от близнашкия форум още преди години и продължавам регулярно да се информирам. И като чуя, че още някоя мама е бременна с близнаци, толкова много се радвам!!! Да се пазиш, да не се преуморяваш, да си почиваш и в края на годината си поръчвам да ме запознаеш с всичките ти малки сладурковци! Laughing

Да се похваля, моят преглед мина много добре. Всичко си е наред с бебчо - толкова много е пораснал!!! Heart Eyes Сърчицето му тупка ли, тупка... Hug Лекарят каза, че всичко е наред и ще се видим пак след месец - на 01.03. (printy, с теб явно ще вървим ръка за ръка на прегледите Wink) Междувременно този месец трябва да се запиша на ЖК и да ми пуснат първите изследвания. Ще се задействам в близките дни. Терминът ми е на 03.09. - лекарят каза, че въпреки по-дългия ми цикъл, бебето напълно отговаря по размери и моля Beni4 да ми коригира термина в списъка! Simple Smile Така дечко съвсем застрашава съпруга ми да си остане без рожден ден (той е на 02.09. - вече съм го споменавала Wink).

# 171
  • Кърджали, България
Привет, момичета!!! smile3525
Как сте днес?
Бенич,  Hug Hug Hug, благодаря,че се грижиш за темичката, за следващите ще помагам и аз! А Ивето да оздравява бързо, само мама да не се разболее след него  Naughty
thumbelina, дано и твоето сладурче се оправи скоро и да не боледува повече! Мойто Стоилче изкара супер леко варицелата, само с 10-ина пъпчици, без Т, почти без сърбежи, аз се пазех, доколкото можех, но сега вече се гушкаме на воля  Heart Eyes Както ми каза снощи: "Колко е хубаво да имаш мама и да можеш да си я гушкаш hug"
ani-bani, много ми стана мъчно за теб с тези неприятности  Sad... И на мен ми се случва понякога, като тръгне назад и едно след друго  smile3511... Дано да се оправиш по-бързо!!!
Електра, съгласна съм с другите - трябва повече да почиваш, чакаме те с добри новини  Hug
St. Anger, printy, Mishoka, поздравления за успешните прегледи, радвам се, че всичко е наред! А Анири къде е да докладва? Ние казахме на най-близките, а аз лично - на любимите си колежки  Heart Eyes На останалите - като вляза в 4-ия месец вече. А за регистрацията - мен ме регистрираха преди седмица, претеглиха ме, записаха ми данните и ме видяха на ехограф. Следващият път ще ми пуснат изследвания. А когато бях бременна със Стоил, ме гледаха на ехограф всичко на всичко 3 пъти и ме гледаха на криво, когато им задавах въпроси. Но този път съм на друго място  Peace
Борянчеееее, така ти се радваааам  smile3521 с тези близнаци!!! Искам и аз... Какво си избираш:  newsm05, newsm06 или newsm04? Супер - пълна къща newsm63!
berina, ако имаме проблеми с лицето, ще свиркаме да ни светнеш за лосиончето  Wink
 welcome на новите майчета - leiche и titinka - радвам се да се запознаем  Hug

# 172
  • Кърджали, България
Анири, докато си напиша романа, и ти си се появила! Много се раздвам за теб!!!
Принти, и аз мисля, че няма проблеми, ще си родиш прекрасно здраво бебенце!

# 173
Здравейте майчета.

Много се радвам на новите попълнения. Добре дошли!

Боряна с новината за близнаци ме развълнува много! Честито мила, това е страхотно. Винаги съм мечтала за близнаци и ти завиждам благородно. Сигурна съм, че ще се справиш!

На всички мами с тупкащи сърчица - честито   bouquet

Електра, доколкото разбрах е вече добре. Чакаме включване самата тя да ни разкаже.

Лек и успешен ден Ви пожелавам!

# 174
Привет и днес от мен!
Да ви кажа,момичета ,от вчера насам се чувствам малко по-специална...,.заради човечетата в мен,разбира се.Търсих повече информация и сайтове на тема близнаци,но....почти нищо не открих.В темата Близнаци в  мама-форума,някой се е потрудил да помести малко сайтове,но,уви-на английски!Аз го чета,ама с мравешко темпо и затова се отказвам бързо.Ако някой знае нещо по въпроса,моля ви ,драснете ми.
Анири,радвам се,че имаш добри новини!
Ани_Бани,твоят доктор заслужава bash!А за аватара ,ако още се пробваш-като влезеш в Профил(в твоя де),от колонката в ляво пак избираш Профил,после си избираш Имам моя картинка,,копираш си адреса на избрания аватар и го поставяш там в празното поле(това става с Copy и Paste).Ако не стане кажи.Пък може и аз нещо да се бъркам,но ме съмнява,защото скоро си променях моя точно по този начин.Така че-давай!
Инка,незнам какво да очаквам за сега!!Дали момченца,момиченца и ли от двете по едно?Като че ли искам поне едничкото да е женско.....,ако може така-по желание!!????Надявам се да може.Така ще се радвам да връзвам панделки и да правя прически,после да се лакираме и гримираме,да се вълнуваме за момчета и за тоалети,и за всичко женско,което ми е много по-познато...Ноооооо,каквото Господ даде!
Много прегръдки и целувки за всички ви!!! hug  Kiss  Kiss  Kiss

Чудя се кога най-сетне ще падне малко повечко сняг тая зима?Много ми липсва.Взели сме шейна на малкия разбойник и все  го лъжем ,че скоро ще се пързаляме!Днес като поваля малко се зарадвах,но за много кратко,уви!

# 175
  • София
boryana_n  честити близначета  bouquet. Тъкмо се чудех защо още си нямаме мама с две бебенца в септемврийската си темичка.
По въпроса за ранното казване мога да ти кажа, че вече имам една неусешна бременност и предния път казахме доста рано. Не мога да се съглася за съпричастността обаче. Не мога да си представя, как аз мога да страдам след кюртажа, а свекърва ми да ми говори, как като била млада пила някакви хапчета, за да абортира  newsm61. Изобщо не ми помогна в трудния за мен момент  Weary.  Затова се колебая още и не сме казали на никого. Не желая да ми дават съвети, хора които не могат и да си представят през какво минавам.

# 176
  • морето и сините вълни :)
Borianka-е така правя де.По абсолютно същия начин .Ама йок не става.Утре ще го мисля newsm78 Пак newsm78 ooooh! ooooh!
Брейй изкара ми нервичките днеска тва и утре пак- Вие как сте с кекса-при нас куца якооооооооооооооооооооооооооооооо Shocked

# 177
Здравейте!
От всички май само аз не сам минала на ехограф , но нали чакам мъжът ми да си дойде ,а се оказа че ще го чакам още седмица.(Дали ще го дочакам)Simple Smile
На БОРЯНКА -ЧЕСТИТО!
Да си кажа честно и на мен ми се иска да ми каже доки че са две,но като премисля реално по добре да е едно ,но каквото дойде-божа работа.
За кекса АНИ-БАНИ -- и при нас куца,някак си нестава или е колкото да не е без хич.
Еми това е -има още ,но да остане и за утре малко:)Simple SmileSimple Smile

# 178
Аааааа за протокола -на 25 г. съм.
Целувки и прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Здравейте милички, аз отдавна не съм писала ама не си бях платила нета и нямах вкъщи, гадост, а вече съм само дневни смени. Ама стига толкова оправдания.
Добре дощли на новите майчета, пожелавам ви красива, лека бременност и здрави и усмихнати бебовци септември, На Борянка честито ти две сърчица миличка, това е наистина огромно щастие, прегръщам те силно и се радвам с теб и на мен док ми се ухили, че искам две, ама и едничкото да ми расте здравичко ще си го намачкам септември и ще го нагушкам за двама.
Електра стискам ти много палци скоро да излизаш от болницата и всичко да е наред, да няма проблеми повече и да си спокойна и щастлива и много да се пазиш без повече безразсъдни нощни в димилника bowuu, работата няма да избяга, бебо е най-важен, целувки на всички ви много ви се радвам

Общи условия

Активация на акаунт