Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 301
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • морето и сините вълни :)
Здраствуйте и от мен тумбаланки
Шери-спа-я да ти се скарам аз.Да се включваш по естичко при нас Naughty Naughty
И така като гледам май имаме един и същи термин-че си и от Варна.Сега остава да кажеш къде ще раждаш че да си правим и компаниика Hug Hug Mr. GreenСъседки по магаре да си бъдем.
Аз съм добре-сърбам си чайчетата,цедя си лимоните и ми бактиса вече.Направо ужас.Сега една приятелка ще ми дава цвекло та ще си правя и сокове от цвекло с няколко моркова-било много полезно-та ще да я пробвам и таз работа.Кво да ви кажа кво ли не ми ражда главата.За идеята да съм добре и всичко за бебо да е ок-на всичко съм готова. Naughty Naughty

Днес едно слънце е пекнало-ама е бая студено.Много хубав уйкенд се учертава,като гледам.Аз ще се излежавам, HugНезнам амафорума адски много се претоварва-и неможе да се влезе в него.Много е гадно така,Дано нещо направят по въпроса newsm78  bouquet
Цунки от мен за сега

# 181
Здравейте на всички. Ние сме на 10 седмици, а терминът ми е на 02. 09  Grinning. И то сега като ще ставам за първи път мама са едни вълнения едно чудо и бая време стоя на компа да си чета за бременеенето. Ще се радвам, ако сред вас намеря дружки с които да обсъждам въпросите които ме вълнуват ( пък ако има някой от Русе да свирне - че съм от скоро тук и още нямам приятели и ми е малко трудно адаптирането Sad ) . Много усмивки и леко бременеене на бъдещите мами  Grinning...

# 182
Бря смених го тоз Аватар бе.Аз голямо мъчене съмс е мъчила-а то си го пишело всичкото там-ама като съм кьорулсунтабела така.Ще се мъча 2 дена.
Някой да знае сайт за веселяшки картинки????????????
Ама днес хич ви няма newsm78
Май самичка си пиша тука само Mr. Green Mr. Green
Еми кво да правя съдбаааааааа Party Laughing

# 183
Здравейте септемврийски мамчета. CryАз пиша за да ме махнете от 1-вата страница.На 01.02 в 02часа по спешност ме приеха и ме кюртираха.Много ми е гадно,но се надявам след 3 месеца да мога пак да се похваля в отчетни........но този път да е успешна.Прегръщам ви силно Hug и на всяка една пожелавам следващите месеци да са много леки и РАДВАЙТЕ СЕ НА КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В ЖИВОТА.А септември месец да си гушкате здрави бебчета,а доколкото разбрах ....някой ще си имат и две Peace Cry

# 184
  • София,
Здравейте момичета,

Маца миличка, много съжалявам, че ни напускаш, но нали знаеш, че след всяка злина идва добрина! Силно вярвам в това и съм сигурна, че още след 3 месеца ще се похвалиш с ново тестче с две чертички и тогава ще доведеш нещата до край!!

Желая ти всичо хубаво и до нови срещи!! Ще те чакаме...

А на новата мама - добре дошла с пожелания за бременност изпълнена само с хубави мигове!!!!

Това е от мен, разстроих се заради Маца......... Cry

# 185
  • София
matsa80, много съжалявам за случилото се. Пожелавам ти кураж и следваща успешна бременност   bouquet

# 186
Маца и на мен ми стана много мъчно миличка, всеки път го съпреживявам, че нали и аз съм го преживяла и знам колко е ужасно, но вярвай, че истинското чудо много скоро ще се случи и ще си най-щастлива на земята, всичко ще се оправи и ще стане по най-добрия начин.

Ани Бани ние с теб до скоро имахме и един и същ аватар, що се отнася до раждането съм много дезориентирана още, аз се набутах на консултации в курортна, голяма мизерия е и не знам какво да правя, хората ме записаха там ама е някакъв ужас, че и вагинален преглед ми направиха, а знам че не е много хубаво, но лекарката каза, че предвид предишната случка трябвало да провери и тем подобни, разкажи ти къде ходиш и доволна ли си, мен ме болеще корема по него време и отидох при първата, която личната ми посочи и беше свободна

Добре дошло и на новото майче - лека и безпроблемна бременност мила

Целувки на всички ви  Hug

# 187
Здравейте, мами Flutter! При вас идва още една мама със септемврийски бебо.
За мои ужас в момента съм болна - имам температура (~37.5), кашлям, кихам и всичко това на фона на постоянното гадене Cry Притеснявам се за бебо... какво да правя ??????

# 188
ООооооо  скъпа Шери-че и в курортна се набарахме  Hug
Ами какво да ти кажа за там-предната бременност ходих при Папазова в курортна.Искам да ти кажа че аз не съм доволна от нея. Naughty
Защо???
Защото-докато ми следяха цялата бременост-акушерките в другата стая аз съм се срещала с Папазова точно 3 пъти.По време на видеозона и когато ми вземаха вагинален секрет който аз си го изпросих за бактерии във влагалището.Това се прави в края на 8-мия месец.Когато ходих на консултация при акушерките,мереха ми кръвно,корема,кг,питаха ме добре ли съм.Аз всеки път казавах добре съм с изклщчение на това че ем боли коремът от време на време и получавам контракции.И те не се трогваха особенно много.Ходех и на частно тогава-и веднага ми изписаха магнерич,и но-шпа.Сега вече знам какво да пия с втората бременност.
Та по този повод на мисли за Папазова-в четвъртък ще се срещам с нея.
Понеже по моя преценка и на други доктори аз би трябвало да се водя рискова бременност-ама моя мъж като е ходил при нея тя не се е трогнала особенно много.
Ти в Чайка ли живееш.Аз съм в Чайка-и сега се чудя къде да се запиша на консултации.Имам още време да мисля до другия месец.Моя док. не ми дава направление за консултации още.Трябвало чак след 3-тиоя  месец-
Като го зачохля и него и всичките там в КУРОРТНА ще ми станат само на лекари ти казвам #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Направо ми писна от некадърници и всичките все компетентни.

Мила кой те излъга за вагиналния ехограф.Точно до към края на 2-рия месец се гледа само на вагинален ехограф.Защото както при мен се случи с една кокошка ми каза кухо яйцве и искаше да ме кюртират.И знаете ли какво стана.Мъжо ми ходи при нея вчера и се скараха.И тя казала
"Надявам се повече с вас и жена ви да не се виждаме"-трябваше да се кача и да и кюртирам акъла набързо.Ама щеше да ме чуе цялата болница аз затова се въздържах.То бива наглост,бива безочие ама чак толкоз Whistling ooooh!

ОЛЯХ СЕ НАПРАВО от писане.
Аиде цунки от мен

# 189
и ние ще се появим през септември, живот и здраве - между 21 и 27 септември!

# 190

По въпроса за ранното казване мога да ти кажа, че вече имам една неусешна бременност и предния път казахме доста рано. Не мога да се съглася за съпричастността обаче. Не мога да си представя, как аз мога да страдам след кюртажа, а свекърва ми да ми говори, как като била млада пила някакви хапчета, за да абортира  newsm61. Изобщо не ми помогна в трудния за мен момент  Weary.  Затова се колебая още и не сме казали на никого. Не желая да ми дават съвети, хора които не могат и да си представят през какво минавам.
St.Anger,наистина е от голямо значение с какви хора си обградена.Много е важно на първо място да са ХОРА,а не човечета!!!!Това,което си преживяла тогава само ти можеш да го разбереш на 100%,другите колкото и да са съпричастни-не са на твое място.За това мисля,че си права като не се съгласяваш с мен.А за любимата ти свекичка-пускай я по течението и ще живееш по-леко.И аз вкъщи си имам една такава загрижена,като твоята,и колкото по-малко се виждаме ,толкова по-добре се чувствам!Общуваме си чрез мъжо,само ако се налага,най-вече заради малкия.Но това е друга тема...Решението да кажеш или не на този етап е само и изцяло твое и на бъдещия татко!Но както описваш ситуацията,май по-добре само вие да си знаете за сега....

# 191
matsa80,защо бе ......Господи, как така отнемаш нещо толкова скъпо?......
Силно ти съчувствам,мила,и ти желая бързо да се възстановяваш,и скоро пак да си сред бременеещите... Praynig Praynig Praynig
Много късмет! Peace

# 192
http://www.parenting.ru/s.php/1175.htm
момичета, вижте това. много е любопитно, а дали е вярно или не, ще си проличи след 9 месеца със сигурност

# 193
По повод абортите,понеже чета,че май на доста от вас са се случвали...,ще ми се да споделя и моя "грозен пример" или опит ..., или незнам как да го нарека .., пък вие си преценете колко сте за или против постъпката ми. Tired
Преди скромните 6 или 7 години (а всъщност коооолко са много!),имах нещастието да забременея от неподходящият човек......Кофтиии....Бяхме си гаджета с него цели 3 години,но за по-сериозни отношения каквито са семейните,не можеше да се говори....И за това твърдо реших  да направя аборт.Много смело наистина,като се вземе пред вид риска ,че можеше и  да нямам деца после..После с този мъж се разделихме,връзката съвсем закъса.Сега, след като съдбата ме срещна с подходящия човек и ме дари с прекрасно дете,не съжалявам за постъпката си тогава!Но се чувствах кошмарно доста време след случката.....Самообвинявах се,мразех се,ненавиждах греха си....,за това често ми потъваха гемиите..,вината ме изяждаше отвътре..Много е неприятно,момичета.Споделям го, просто защото вие,или някой който чете тук ,може да се предпази от нещо подобно.Имах(и имам) късмета отново да мога да дам живот!И съм щастлива от това.А по принцип съм против абортите..(,но принципите май не са това,което бяха..,за съжаление)
Не знам какво е усещането при спонтанен аборт и не искам да знам!Силно съчувствам на момичетата,които са го преживели без да са го желали,но  и желаният аборт не е приятен и има кофти последици.Така че -пазете себе си от подобни грешки![/size]

# 194
Sara01,много интересено нещенце си набарала!Браво на теб!
Ако е вярно,то аз трябва да очаквам мъжко(отново!).За първото ми дете-проверих- отговаря на истината .
И добре дошла сред нас-бъдещите мами на септемврийчета!Желая ти леко бременеене и безаварийно приземяване през септември!!!!  bouquetДа си гушнеш едно  ylinfant , а защо не и две  ylinfant  ylinfant???(хе-хе-хе,ако повлека крак?)
На мен като новодошла в темичката ,beni4 ми го пожела,ей така на майтап,а то взе ,че излезе истина... Joy
beni4,да вземеш да си провериш пророческите дарби,че нещо ме съмняваш? thumbsup
И на другите нови мами-добре дошли при нас!Лека  и безаварийна!И пишете за всичко!
Пращам ви(на всички!) много от тези  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss
и от тези Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
и от тези Flowers Sunflower Flowers Sunflower!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт