Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като здравословно развитие на бебето, проблеми и притеснения, свързани с бременността, както и лични преживявания и радости на бъдещите майки. Темите включват споделяне на снимки, съвети за грип и ваксини, както и обмен на лични преживявания и чувства.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума за бъдещи майки?
-
Как мога да спра да пуша, особено когато работя в нощен бар и съм под стрес?

-кафе не ми се пие от близо два месеца,а го обожавах.На всички болни мами бързо оздравяване-много чайове с мед и лимони.
И аз като бях на преглед накрая викам на д-ра: Едно ли е? И той: Ами ти колко очакваш?
Ама каза, че е едничко. 
.И още не съм го ушила.
.Пълна къща с деца.
Ама мен слабо ме интересува ще си го искам ако ще и турско да стане. 

Сърчицето му тупка ли, тупка...
Лекарят каза, че всичко е наред и ще се видим пак след месец - на 01.03. (printy, с теб явно ще вървим ръка за ръка на прегледите
) Междувременно този месец трябва да се запиша на ЖК и да ми пуснат първите изследвания. Ще се задействам в близките дни. Терминът ми е на
Така дечко съвсем застрашава съпруга ми да си остане без рожден ден (той е на 02.09. - вече съм го споменавала

"
... Дано да се оправиш по-бързо!!!
с тези близнаци!!! Искам и аз... Какво си избираш:
,
или
? Супер - пълна къща
на новите майчета -
!А за аватара ,ако още се пробваш-като влезеш в Профил(в твоя де),от колонката в ляво пак избираш
. Изобщо не ми помогна в трудния за мен момент
. Затова се колебая още и не сме казали на никого. Не желая да ми дават съвети, хора които не могат и да си представят през какво минавам.
Пак
, работата няма да избяга, бебо е най-важен, целувки на всички ви много ви се радвам