Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 306
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Момичета стикам палци на всички,които ги очакват прегледи. Praynig Моя е другата седмица и аз също много се притеснявам,дали ще си видим сърчицето,дали всичко ще е наред.Оххххххххххх............. Sad Praynig

# 151
  • София
printy, щом температурата е ок. 37.2-5 е от бременността, споко! Heart Eyes Пише го по книгите, а и на мен при първата бременност май беше така в началото. При грип се вдига доста по-висока температура.

Mum, и аз съм априлска мама, но 2005. Wink

In4, и ти ли си априлка? Grinning Кога е родена сладката госпожичка? Емко е на 17ти. Не съм те срещала в априлската тема.

Някой има ли инфо за Електра? Дано не е нещо сериозно и всичко е наред с бебчето! Praynig

На мен следващият ми преглед е на 15-ти и нямам търпение. Сега като ходих д-ра искаше да ме види на вагинален ехограф, за да е сигурен, че всичко е ОК, но аз не, та не. Обаче все пак успя да засече пулса и през корема  Grinning, но снимката е неясна и се вижда само плодния сак. Та чакам с нетърпение следващия преглед да видя и аз бебешочето. Heart Eyes Малеее, още не мога да повярвам, че пак ще си имаме бебе.

Бай засега от мен и хуууубав ден!  bouquet

# 152
Благодаря,за информацията,Ваня,много ме успокои.
Защо се страхуваш от вагиналния ехограф-вярно,че усещането е неприятно Sad,но е много точен и прецизен.След спонтанния аборт,който направих миналата година ,моят лекар ме преглежда само с него-единствено първият преглед ми беше с обикновен.

# 153
Здравейте, мили момичета! С радост се присъединявам към всички вас, които очаквате с нетърпение м. септември  Wink.
На 28г. съм, живея в София и това е първата ми бременност. Терминът ми е на 20 септ. според доктора, но според моите изчисления няма да е по-рано от 27 септ.  Simple Smile
Голямата новина е, че вчера най-после видях на екрана едно мъничко пулсиращо сърчице и бях на седмото небе!!! Пожелавам го на всички ви! Голямо бреме и страх ми падна от сърцето в този момент (може би и защото имах една кратка неуспешна бременност преди две години). Сега се чувствам вече по-спокойна и уверена. След 10-ина дена съм отново на преглед, за да видим как се развива малкото ми душиче.
Желая от цялото си сърце на всички вас една лека и много много щастлива бременност!  Hug

# 154
  • София
Защо се страхуваш от вагиналния ехограф-вярно,че усещането е неприятно Sad ...
Ами именно, защото е неприятно, а и знам, че не са препоръчителни вагиналните прегледи, особено в ранна бременност.

# 155
Може би може да се поспори по въпроса-за неудобството мненията са единодушни,но не мисля ,че могат да навредят на бебо.Миналата година благодарение на вагиналния ехограф още в начална бременност лекарят ми установи,че става въпрос за кухо яйце,въпреки това ми каза да изчакам известно време за по сигурно,но след два дни направих спонтанен аборт.Така че напълно се доверявам на този лекар и вагиналния ехограх,а и той доколкото знам не се прилага на всички.Разбира се всеки има право на мнение по въпроса.

# 156
Здравейте бъдещи майчета!
От все сърце ви пожелавам лека бременност!
Бъдете здрави и ако имате нужда от нешо, не се колебайте да ни пишете в Септемврийската темичка, на по-старите септемврийки  Joy  Joy   Joy Ще се радваме ако можем да ви помогнем с каквото и да било Wink
  bouquet

# 157
Здравейте !!!   bouquet
Първо изкам да честитя на всички  preggo !!!
Желая ви една прекрасна и безпроблемна бременност!  newsm51
Аз съм новичка във вашата темичка.  newsm03
Казвам се Златина и съм на 23 години, зодия Скорпион съм.  До днес писах в форума на Октомврийките, но след срещата с док. се оказа че термина ми ще е на 21. 09  smile3503 . Много се радвам , но съм и малко притеснена , защото сме видели само сакчето още ..... другата седмица  ми е следващия преглед и се надявам всичко да е наред .  Praynig
Това е за сега - ЦЕЛУВКИ за всички   love001

# 158
Здравей, titinka,.много се радвам да се запознаем.Добре дошла при нас и честито,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.Ще видиш, че всичко ще е наред,споко newsm10 newsm10 newsm10

# 159
  • София,
Здравейте мамчета!!

Първо да поздравя всички нови мами и да им благодаря че са при нас!! Вече сме 55 и дано още се увеличаваме!!!

Инна мила, не се притеснявай всичко е на ред, просто напоследък нямам време да пиша, че малкото е болно и има нужда от много внимание! Само съм добавяла новите мами! И чета разбира се постингите! Та в тоя ред на мисли - ЧЕСТИТО на всички с тупкащи бебочешки сърчица и на всички, които очакват това приключение стискам палци, въпреки че съм сигурна че всичко ще е наред!!!

Съжалявам за Електра, но си мисля че всичко ще е наред! Болницата не е непременно фатален край - така че и на нея стискам всички палци които имам!!!

Това е от мен поздрави и приятен ден!!!

П.С.  Иннче, благодаря ти за загрижеността мила - невероятна си!!!!

# 160
  • морето и сините вълни :)
Здраствуйте мадами тумбалани
Аз се загубих по тъч линията newsm53
Само проблеми имам тез дни-компутара го одари малко по високо напрежение и  спря да работи-аз установих че е захранването след изследователско оглеждане на чарковете вътре,но не бях сигурна newsm10.След това имах проблеми на работа с шефа ,сега съм болна с хрема и вчера имах и температура та днес съм болничен та чак другата седмица съм на работа. yu5кихам като луда.Абе гадна история-не ми върви нещо тез дни.Занесохме компа на ремонт за да бъдем по сигурни за да не купувам захранване и само да си давам паричките напразно и какво установиха захранването изгоряло.Само ако знаете колко пари ни взеха за ремонт щях да ги убия.50 лв.
Като чух  af полудях hit.Трябваше аз да си го сменя и да си го ремонтирам-ама на да слушам и аз дявола nono.
Оплаках ви се набързо-ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА
Електра миличка -след всичките новини който ми се изсипаха таз седмица-накрая и това с теб.Толкова ми е гадно сега smile3518.Дано всичко се оправи.И мисля че е време да спреш малко с това барманство.Ако имаш някой познат нека те запише като работник в неговата фирма а ти ще си плащаш усигоровките за да имаш за майчинство .Ама недей да продължаваш по този начин .Безразсъдно е.Ако ние не мислим за нас самите няма кой да мисли за нас.Аз затова имах проблеми на работа.Защото никой не ме разбира
цунки и гунки от мен

# 161
  • София
 welcome на всички нови мами. Ама с какви темпове се разрастваме  smile3521.
 newsm17 newsm17 newsm17 Дано с електра всичко да е наред. Ако някой има новини, нека да ги сподели с всички ни.
ani-bani   бързо се оправяй  newsm10. Аз като бях болна пиех само витамини /центрум матерна/ и парацетамол за температурата и главоболието. Дано скоро да си кукуряче   love001
Beni4 браво на теб  smile3501. Въпреки, че малкия е болен, продължаваш да се грижиш за темичката.
По темата за вагиналния ехограф, съм напълно съгласна с printy. Освен, че не е никак вреден, може и да е много полезен в ранната диагностика на бременността или проблеми с нея.
Аз днес ходих на лекар и отново ме гледаха с вагинален ехограф. Всичко е наред и ще отида отново след 3 седмици за да ми дадат направления за необходимите изследвания. Днес направо сърцето щеше да ми се пръсне пред кабинета. Толкова се бях притеснила.
Вие момичета казахте ли вече на близки и познати? Аз още не съм и се чудя кога да го направя  newsm12

# 162
Здравейте,мами!
Днес на обед правих опити да се включа,но въобще не можах да отворя сайта.
Имам страхотни новини,но преди да ги споделя,искам да изразя съчувствието си към състоянието на Електра-моля се да се оправи и отново да се върне сред нас!! Praynig Praynig Praynig
Сутринта бях на преглед и доктора ме шашна-бременна съм с близнаци!!!! Peace ShockedНезнаех къде се намирам,когато ме попита"Ще ме разцелуваш или ще ме черпиш?"-и се смееше под мустак!.....Аз недоумявах и се пулех.Мъжлето ми не го пуснаха с мен,заради грипната епидемия,чакаше ме пред болницата.И когато излязох ,и го видях,не ми стигаше въздуха да му кажа.Смеех се истерично и се чудех да плача, или наистина да се радвам...?..Мъжа ми също беше изненадан и двамата доста време след това обсъждахме бъдещето......,което много ще се промени при тези обтсоятелства....Охххх,и така.Сега ще се пробвам да стана майка и на близнаци....Дай Боже всичко да е ОК,защото много ме е страх!Следващият ми преглед ще е чак на 21.02.,след мноооого време,а аз така искам да чуя,че всичко е наред.... Praynig PraynigА като цяло чувствам доста неразположения-не ми се гади,но явно кръвното ми варира и имам силно главоболие,понякога ми става горещо,после студено,бързо се изморявам и ми се спи постоянно,а легна ли-не мога да заспя......,и...да не изброявам повече,сигурно са ви познати тези болежки. ooooh!В допълнение имам един зъб с коронка,който адски ме боли вечер и утре отивам на зъбар!Не мога да трая повече ,а и не е препоръчително.
Привет на всички новодошли!!! StopМного късмет и лека бременност,мамчета!

Анири,къде си,мила?Как мина при теб прегледът.Хайде пиши!
Свети Ангър,по-хубаво е като кажеш на близките от сега,защото можеш да разчиташ на тяхната съпричастност,а и като видиш тяхната радост ще ти стане още по-приятно и Гордо от това,че ще ставаш МАМА!Ние с мъжо съобщихме веднага и, например свекър ми предложи да започне да пристроява къщата,щото няма да има къде да си играят децата скоро...?(в кръга на шегата ,разбира се).И така става по-весело... Joy,а кой бяга от това?
Бай от мен за сега!И да се пазите всички!(да не изброявам поименно,че няма да мога да публикувам скоро...)

# 163
Сега се пренасочвам към темите с инфо за близнаци....,щото съм под пара! twin_neutral stork-boy stork-boy stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-boy stork-girl stork-girl stork-girl stork-boy stork-girl stork-girl stork-girl newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 pacifier pacifier newsm63

# 164
  • София
Добро утро, дами!
Тази сутрин май съм първа и ще ви почерпя с кафенце, ама само на картинка   food010
Толкова се зарадвах на новината на Боряна, честито мила, това е страхотно две в едно, дано да са ти здравички и да се радват едно на друго в коремчето  Grinning Представям си какъв купон ще бъде у вас с три фъстъка  Joy И аз тайничко се надявах да ми кажат близнаци, ама на... то не е концерт по желание  Laughing
Ани Бани, оздравявай бързо, "Аз като бях болна пиех само витамини /центрум матерна/ и парацетамол за температурата и главоболието." - напълно подкрепям рецептата на St.Anger от опит.
Бенич, надявам се малкия бързо да влезе във форма. И моята госпожица все още е болна и всеки ден търся кой да я гледа  Sad
Leiche, titinka, добре дошли, спокойна и весела бременност   bouquet
Berina, и аз съм на преглед другата седмица, в сряда... вече нямам никакво търпение  Turn-l
Maris, благодаря за пожеланията и подкрепата, сигурно ще се възползваме от възможността да ви тормозим с въпросчета  Hug
Абе къде се изгубиха половината момичета... хей, казвайте поне добре ли сте или да идваме на помощ  Wink
Желая ви весел снежен петък!

Общи условия

Активация на акаунт