Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като здравословно развитие на бебето, проблеми и притеснения, свързани с бременността, както и лични преживявания и радости на бъдещите майки. Темите включват споделяне на снимки, съвети за грип и ваксини, както и обмен на лични преживявания и чувства.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат бъдещите майки във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума за здравето на бебето и майката?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума за бъдещи майки?
-
Как мога да спра да пуша, особено когато работя в нощен бар и съм под стрес?
Моя е другата седмица и аз също много се притеснявам,дали ще си видим сърчицето,дали всичко ще е наред.Оххххххххххх.............
Пише го по книгите, а и на мен при първата бременност май беше така в началото. При грип се вдига доста по-висока температура.
Кога е родена сладката госпожичка? Емко е на 17ти. Не съм те срещала в априлската тема.
!!!
. Много се радвам , но съм и малко притеснена , защото сме видели само сакчето още ..... другата седмица ми е следващия преглед и се надявам всичко да е наред .

кихам като луда.Абе гадна история-не ми върви нещо тез дни.Занесохме компа на ремонт за да бъдем по сигурни за да не купувам захранване и само да си давам паричките напразно и какво установиха захранването изгоряло.Само ако знаете колко пари ни взеха за ремонт щях да ги убия.50 лв.
полудях
.Трябваше аз да си го сменя и да си го ремонтирам-ама на да слушам и аз дявола
.
.Дано всичко се оправи.И мисля че е време да спреш малко с това барманство.Ако имаш някой познат нека те запише като работник в неговата фирма а ти ще си плащаш усигоровките за да имаш за майчинство .Ама недей да продължаваш по този начин .Безразсъдно е.Ако ние не мислим за нас самите няма кой да мисли за нас.Аз затова имах проблеми на работа.Защото никой не ме разбира
на всички нови мами. Ама с какви темпове се разрастваме
.
. Въпреки, че малкия е болен, продължаваш да се грижиш за темичката.
В допълнение имам един зъб с коронка,който адски ме боли вечер и утре отивам на зъбар!Не мога да трая повече ,а и не е препоръчително.
Много късмет и лека бременност,мамчета!