Зима иде и се застудява, СЕПТЕМВРИйско сърчице ме сгрява!!!

• 18 293
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Ani_Bani_barabani,оотносно кекса,искам да ти кажа,че направо забравих какво е това нещоо..........,ужас!
Не ми е приятно така,но се налага.Мъжо иска,аз се дърпам,той се прави че разбира състоянието ми и мирясва,ама му се яде.....ужас,ужас!Чак не ми се приказва -да не ми се смеете.. Embarassed Embarassed EmbarassedНадявам се моето изчезнало желание да се появи по-скоро,че е много кофти така.А при предишната ми бременност нямах никакви проблеми с това-бях си ОК.Явно винаги е различно. Thinking

# 196
Аз тази вечер май съм много самотна?Няма ви нещо,къде изчезнахте......
Исках само да добавя,че ако(дай Боже!)всичко при мен е ОК, и си износя двете бебчета,раждането им може да се случи  и през август,или началото на септември...,понеже многоплодната бременност била рискова и се ражда(по-често)секцио в 38г.с.....
За сега съм тук и много,много ми е гот! Peace

# 197
Ами и аз да се включа - според моите изчисления трябва да имаме бебче на 21.09 и карам 8ма седмица, но... още не съм била на доктор за ехограф и прочие.
Разбрахме много рано (преди 3 седмици) и оттогава времето спря да тече, като в повечето случаи все разни мисли за кухи яйца, и извънматочни бременности ме тревожат! Аз живея в Щатите, и както едно момиче преди мене спомена, тука просто отказват да ни видят преди да сме станали поне на 8 седмици; моят първи преглед е чааааак на 12.02!
Аз обаче се изхитрих и  в понеделник ходих при личната докторка да се оплача в болки в стомаха и цялостно неразположение и тя ми написа "рецепта" за ехограф и за кръвен тест. Там, където правят ехографите нямаха час чак до 05.02, така, че с нетърпение чакам този понеделник да видя ще има ли бебе или не. Мислите ли, че преди края на 8мата седмица е твърде рано да се чуе сърце?
Що се отнася до кръвното изследване - потвърди (също както и 6тте позитивни теста, които сама си направих!) бременността, и днес чух съобщение от лекарката си, че съм била .....5 седмици бременна. Искам да кажа че много се шашнах, че нещо са ми ниски нивата на HGC хормона и се надявам да е имала предвид 5 седмици след зачатие а не от първия ден на мензиса!!!
Тъкмо се бях поуспокоила и сега две нощи няма да мога да спя. Хайде, стискайте ми  палци за понеделник и дано не окапя и аз от темичката рано рано като гнила крушка!

Апропо - първа бременност (непланирана) и съм на 27г - Стрелче

# 198
Здравейте, Септемврийки Simple Smile!
Боряна, страхотна новина! Искрено се радвам за теб и семейството ти и ви желая два броя здрави и послушни бебоци през септември   bouquet!
Електра, дано скоро да се включиш и ти с добрите новини. Очакваме те!
Matsa80, безкрайно съжалявам, мила, за това, което преживяваш. Не се отчайвай и стискам палци след няколко месеца да имаш повод да се похвалиш в Отчетни Praynig!
Добре дошли на всички нови майчета  Hug Безпроблемна и щастлива бременност ви желая!
Sara01, благодаря за сайта. Според него ние очакваме момченце, а пък и за щерката проверих - момиче си излиза. Може и да има нещо вярно  Peace
Silverarrow, много се радвам да видя "съседка" в нашата темичка. Аз съм в Чикаго, ти къде си? Мисля, че с вагинален ехограф може и да се чуе сърчице малко преди 8-ма седмица, дано имаш късмет! И стискам палци за понеделник.
Прегръдки за всички ви, момичета! Приятна неделя  Simple Smile!

# 199
  • Sofia
Проверих таблицата, 2-те ми момчета трябваше да са девойки според нея, а сега да чакам момче. Дано да е съвсем наобратно и този път да измътя момиченце!  Grinning
Още не съм отишла на гинеколог!  smile3538

# 200
  • морето и сините вълни :)
Добрютроооооооо хубавелки  bouquet
Бре Боряна-ти направо си изписала цяла страничка самичка вчера бе.Не се притеснявай днес май аз 6те съм като теб.Мъжо е наряд и аз ще куфея и ще си мързелувам вкъщи Joy Mr. Green
Да поздравя новото мамче с добре дошла при нас.

Ама Борянче-аз предната бременност моного кекс ми се правеше и правехме.Сега пак ми се прави-ама доки катро каза да не правим. #Crazy #Crazy #Crazy
И направо увиснахме и двамата ти казвам-ще го мислим ние.Особенно каза при един оргазъм за жената-матката започва да пулсира.И предизвиквала контракции затова не било хубаво да се прави до 3-тия 4-тия месец.За да не изхвърли матката плода и да не стане някой фал.За това  без КЕКС Shocked.Кофти ама няма как-в името на детето ще се жертваме.
Сега отивам да хапна след това ще понаготвя малко и пак ще кацна тука

Бре таз сутрин ставам и кво да видя-сняг навънка-ЩЕ ВАДЯ СКИТЕ hahaha hahahaТака се бях опулила на прозореца и немогад аповярвам че има сняг.Като малко дете се радвам.

МОМИЧЕТА вие пиете ли кафе.Аз от както спрях цигарите и кафето спрях.Знам че не е хубаво да се поема кофейн под формата на кафе и кола.Затова не поемам изобщо.Сърбам,Чайчета.Мисля да си купя едно безкофеиново. newsm78 newsm78.Все пак пиива ми се от време на време едно кафенце Mr. Green Mr. GreenАма и мъжо се кара да не пия Crossing Arms Whistling
айде цунки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Здравейте майчета!

Много съжалявам Matsa80, сигурна съм, че съвсем скоро ще се появиш отново в отчетни и ще си имаш така желаното здраво и пухкаво бебче!

Добре дошли на новите мами! Здраве и успешна бременност Ви пожелавам.

Сърчицето на моето ембрионче го видяха в 7 г.с. с вагинален ехограф.

Сега отивам да проверявам пола на бебчето от страничката на Sara01. Обещала съм син на мъжът ми, така че той ще черпи ако се получи...

ani-bani аз си пия по едно кафенце сутрин. Кръвното ми е много ниско по принцип и ме боли глава,  ако не съм си пийнала кафенцето. Иначе през деня и аз съм на чайчета, лимони, мед... Какво е мнението Ви за купените натурални сокове. На мен много ми се пият течности, а понякога ме домързява да цедя пресни плодове та се питах дали да не ги заменям от време на време.

Да, да, да по тази табличка сме го правили бебчето.....

# 202
Много съжалявам Matsa80, сигурна съм, че съвсем скоро ще се появиш отново в отчетни и ще си имаш така желаното здраво и пухкаво бебче!
  Praynig

silverarrow - Добре Дошла!!!   bouquet  Ще стискам палци в понеделник .  Peace
boryana_n - Миличка, Честито за   ylinfant  ylinfant   smile3501 

Сперед табличката на мен ми се падна момиченце  newsm03 , но за мен няма значение, а естествено татковците си изкам момченца.  smile3521
За кафето - аз не пия, само ако нещо много ми се спи на работа и немога да се разсъна си позволявам.  smile3503
Snejana_G - аз пък не обичам прясно изцедени сокове, предпочитам да си го изям на плод. Цедя си само лимони от време на време. А за купените натурални сокове и аз си купувам . smile3503

# 203
  • София
Здравейте  Laughing

Добре дошли при нас Ri6i, Sara01, silverarrow!

Тази таблица не ме устройва особено. Излиза, че пак ще е момче, но като проверих за първото ми излезе грешно, което ме успокоява.

Аз също без кафе не мога. Сега го правя по-дълго и с мляко, но без него съм супер неадекватна цял ден и ходя като призрак. Освен това съм с много ниско кръвно.  
Snejana_G, ако ти се правят фрешове е добре, но мен такъв ентусиазъм не ме спохожда. А натуралните сокове всички знам колко са натурални. Аз гледам поне да купувам на някоя по-доказана фирма.

# 204
Здравейте мами, при мен днес е по зле. Обадих се на GP - то и тя ми каза да си купя някакви лекарства и да пия 3х2 бр. - ISOPRINOSINE.... някой да го е чувал това.Пише че е имуно модулатор. После някакви бонбони за гърло и капки олинт, ох дано да се оправя скоро....   bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Здравейте и от мен!
Хайде пишете ме мен към отбора на болните мами. За сега само хрема, надявам се, че до тук ще спре. Купих си Парацетамол да пия, но в упътването пише, че не се препоръчва през първия триместър. Ще карам на чайчета и плодове. Ама аз си знаех, че така ще стане. Щерката болна, постоянно в мене, как да оцелея.
А съм на лекар след една седмица. Дано всичко е наред.Тогава ще кажа в службата, че връщането ми на работа се отлага с мноооооооооого дълго време. Поне 2,5 години.
Хайде чао засега от "баба" ви Грета.

# 206
Забравих. За статистиката зодията ми е лъв (02.08.)

# 207

Хайде чао засега от "баба" ви Грета.

Мила моя мъж е на 50, хайде да не се определяш вече като "Баба", че съвсем ще го закъсаме в къщи.

# 208
Боряна_н, много драго ми стана от пожеланията и се радвам, ако табличката ви е полезна. Със сигурност е интересна, но не смея да се доверя напълно. На мен ми излиза момченце според нея.
"Сребърна стрела", май американските лекари ще излязат по-далновидни от нашите. Ако нямаш сериозна причина, според мен е по-добре преди 8-ата седмица да не се ходи на лекар. На мен ми се наложи да ходя два пъти в първия месец още и се пощурих от съмнения на докторите - първо се съмняваха за  извънматочна бременност, после се съмняваха за кухо яйце. А в крайна сметка, да чукам на дърво, всичко си е наред. Чухме сърчицето в началото на 7-ата седмица, въпреки че лекарката ми ме беше отписала почти и смяташе, че няма да има нищо. Дядо Боже си знае работата.
Желая на всички успешна бременност и всяка да си роди по едно здраво и усмихнато бебенце с големи очи. За статистиката - аз съм везна, не знам защо в списъка пише, че раждам на 1 септември, като терминът ми е 21 септември.
целувки и поздрави

# 209
  • морето и сините вълни :)
ехоо,пак съм аз newsm08
Ама какво сте ги разхвърляли тез БАби-остава по един бастун да ви връчим и сте готови tooth
Аз до сега  newsm71 newsm79 newsm79  food002-и накрая ме заболя коремът.Та сега мирясах набързо.
Предната бременост така бях-и сега май-ще е така.Което не ме кефи-но няма как.Мъжо поне ще помага smile3501.Доки ми каза като ходих при него на преглед-да не простирам както до сега и да не правим резки движения както е било преди,ами да се движим като космонафти,бавно,плавно,и с леки движения.  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Аз каквато съм си бърза бързица-все резки движения правя #Milti #MiltiАма май ще трябва да поуспокоя топката.

оххх отивам да опъвам кокала-никой не ми прави компаниика в сайта-освен Снежка и Гретхен.Ама и те изчезнаха smile3506 Weary

Общи условия

Активация на акаунт