💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 982
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Ако не се лъжа Алекса си влезе в племената с грошове.
Само че те май бяха от втората битка, която спечели но прати Веси при червените вместо себе си

# 856
Esmee , нищо не ме учудва просто попитах.
По аналогия и за Сървайвър подготвят,просто за там не съм чула.
Благодаря!

# 857
  • SF
Благодаря!

За къде не си чула?
Аз не ти правех забележка, а те попитах от любопитство, защото за мене е нормално да се подготвяш предварително за нещо, което ти предстои.

# 858
Крум побесня, защото имаше реална опасност да загубят и да се разпаднат. Беснееше и защото на стопанството щели да ядат "по двайсет грама боб". Беснееше и защото неговите хора - Калоян и Цвети похарчиха победата. Веднъж побеснял човек не се успокоява лесно, трябва да свърши кислородът на гнева му. Без значение какво се е случило, докато не се изтощи, не спира. Истерия.

# 859
  • На Изток от Рая
Ако не се лъжа Алекса си влезе в племената с грошове.
Само че те май бяха от втората битка, която спечели но прати Веси при червените вместо себе си
Вярно, те тогава му предложиха или да прати някой вместо себе си, или да вземе 200 гроша. Той мисля, че само с тях си влезе.

# 860
  • София
Няма логика да дават грошове на Вили,защото на никой досега не са давали.
Тяхната "награда" беше да изпратят някой.
Надявам се да закрият завинаги чистилището,но нещо ме гложди,че това няма да се случи.
По-важното е,че на капитанската някой ще грабне огърлица и то след тежка и оспорвана битка с кубчета Simple Smile
Някак си мисля,че ще наградят Крум за изпълнената мисия. Simple Smile

# 861
Ужас! Дано не стане така, че ще има да го гледаме до безкрай. Cry

# 862
Мен ми е ясно защо Крум не върна Мишо. Достраша го ,че ще го надцакат отново. Амааа не мисли в перспектива Крумчо, като наблъскаш сините само със силни мъже и двете най- комплексни жени във формата вече са при тях, той на какъв резултат се надява ??? А и както мисли да продължава да ползва Рълев и Радо за бушони ,какъвто му е идиотския план, съвсем ще го окъса. И дори по някакъв чуден начин да успее да се добере до топ 10, там без хора зад гърба ти си свършен. Колко от коалицията ще успее да сурне със себе си ? Не го бива в мисленето момчето и хем ръка му подадоха и Рълев и Радо. Ако ги беше послушал ,беше върнал Мишо и беше се съюзил с тях, щеше да има една силна гладиаторска петица в топ 10 и тогава да ги видим връзкарчетата какъв ще го дирят. Вместо това сега ще им зачислят и стрина Вили, която веднага ще си придърпа момите с призива жена победител. Рълев и него го броя там, не случайно е близък с Дени след предаването. И Крумчо ще увисне. Дано само Радо и Мишо не ми изгорят заради глупостите на Крум,че и двамата са в много неизгодна позиция. Надявам се ,че Рълев наистина е готин ,какъвто изглежда и няма да предаде Радо.
А пък при сини очаквам Мартин да присламчи новите и после да си ги отстрелва, както си прави и досега де. Мишо му е лесен ,той  е близък с Дени, а пък тя вече му се е хванала на куката. Оряшкова и тя е доверчива. Зор ще му е само с Момчи, затова и очаквам да ходи по номинации почти винаги Момчил. Само Мастагара ми е бяло петно, как ще го играе от тук насетне, че и той лесно се лъже. Дано да спре да слуша Мартин и да се вземе в ръце, голям мъж е ,време му е да прояви и собствено мнение.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 12:31 от Joy 05

# 863
Така едитнаха днешния епизод накрая като си тръгваха Старейшините и дадоха близък кадър на робокоп Радо като брат му се радваше за резиденцията, прегърнат с Дени, че с малко въображения видях емоции в тези големи сини очи. Все повече заприличва на човек Sob Laughing

И аз го видях и ми стана много мило, според мен се зарадва,че брат отива на резервацията и ще има възможност да се възстанови, но и му стана мъчно,че няма да са заедно 😞
Направо му напираха сълзи в очите, има си чувства Айс Мен,просто не всеки заслужава да ги хаби за него/нея.

# 864
Много ме е яд, че снощи не можах да коментирам в реално време.
Крум беше баш като 5 годишно дете, което се тръшка в магазина, защото не му дават да отвори зрънчото, преди да е платено. Голям инат, бе братче! Не знам кво беше това нещо, бърнаутна ли, такъв ли си е, обаче тоя човек сътвори обрата на сезона, не в положителен аспект, разбира се Joy Аз се чудех да се смея ли, да плача ли Joy
Обаче това е добре дошло за Рълев и Радо. Имат шанс да дръпнат двете Теодори (Радо, мълчи си и остави Рълев да направи заварката!) и да имат някаква коалиция - най-малкото защото Цвети не се разбираше със своето племе.

Радвам се, Оряшкова отиде при Старейшините, мисля, че и тя ще е добре далеч от Мудева, а с Момчил май въпреки всичко се разбират и може би ще играят заедно. Там ми е по-интересно кой с кого ще играе. Че станаха много силни физически, е ясно.
Абе добре беше епизода, не знам колко мухи сме лапнали, докато сме гледали със зяпнала уста Joy

# 865
  • София
Няма логика да дават грошове на Вили,защото на никой досега не са давали.
Тяхната "награда" беше да изпратят някой.
Надявам се да закрият завинаги чистилището,но нещо ме гложди,че това няма да се случи.
По-важното е,че на капитанската някой ще грабне огърлица и то след тежка и оспорвана битка с кубчета Simple Smile
Някак си мисля,че ще наградят Крум за изпълнената мисия. Simple Smile
За грошовете, наистина не знам, просто исках да си примомня дали миналата година даваха. Инак в сезон 3 имаше цял вагон: веднъж вземаше победителя от първата битка за спасение (50), после победителя от елиминационната (100) и накрая при отшелника още по 100 на битка. Тя затова и накрая Елизабет се върна така нагрухтяна след сливането (А Марто беше най-прецакания тогава). Инак довечера ще разберем дали ще дадат на Вили/Никол. То има и едни 50 депозит от Ива, та да видим.
А за огърлиците: ми нали знаете, че продукцията ги раздава само на случаен принцип и на напълно произволни и нищо неподозиращи хора, така че тук всичко е възможно. Ама аз все си мисля, че на Крум биха предложили храна, но това си е само мое мнение

# 866
Крум действащ съдия ли е? Трябва да звънна на Боби Михайлов, имам му телефона. БФС да спира по най-бързия начин правата на Крум, че на някой мач вместо червени картони ще вземе да раздава тупаници на футболистите.
какви тупаници ще раздава Крум? Той е метър и петдесет. Кой знае колко бой е изял на селските мачове.

# 867
  • Другата България
Снощния епизод ще остане като един от най-запомнящите се /лично за мен/.
С двама “главни герои“ в него - Крум и Момчил.
За първия сме изписали достатъчно, нагледно показно как един добре подготвен физически участник, който има нереално висока оценка за себе си, който разчита само на физическата си подготовка и “АЗ“-ът в себе си, който няма никаква мисъл на етаж две относно що е то стратегическа игра и има ли тя почва при отношенията с останалите участници в сериала, може да се закопае сам. Колкото и да се намесва продукцията, ако ти го нямаш в себе си - чувството за колективизъм и съобразяване с околните поне до степен такава, че да се задържиш лично достатъчно в играта, то няма кой да ти помогне.
На другия полюс е Момчил - също добра физическа подготовка, също с “АЗ“ в себе си, също с висока лична самооценка, но основана и обоснована с много на етаж две, дори прекалено много до степен такава, че да му пречи. Снощи писах мисля, че не ми се искаше да попада в синьото племе, защото за него тепърва ще започнат проблемите. Такова усещане имам. Това племе е “отровно“, силно, но отровно. Продължавам да симпатизирам на Мартин, но той не би се поколебал да сложи на пангара всеки, който му се изпречи на пътя, а и е единствения там, който ментално може да му се противопостави. В комплект с простоватата Денислава, която много хитро се е залепила за него, уж “неутралния“ Дунев, който бързо ще забрави бащинските си чувства към “момчето, което чувства като син“, а и вероятно Мишо, Момчи ще е мишена. Ако не от ден едно, то от ден две. Евентуално Оряшкова и Виктория ще са тези, които биха играли с него, но евентуално. Защото и на двете не им достига смелост, точно когато трябва. Пастъгарков ще играе с всеки, който ще направи така, че той да изглежда добре за публиката. Blush Та, трудни времена предстоят за Момчил, не случайно и той го каза в сторито си - че най-трудното предстои.
Но епизодът ще е запомнящ се заради ето този....диалог, който отново си пуснах да чуя.
След като “случайно“ Денислава споменава, че и Момчил може да саботира /преди това е станало въпрос за Мишо/, и споменава клю-клю то на Мастагарков, и след като самия Мастагарков разказва нагледно какво точно е казал Гатьо, следва това:
Димо :“Момчил, какво е делото, така нареченото, което Гатьо ти е завещал?“
Момчил: “Той смята, че ще ми е по-добре при Гладиаторите, ако случайно Амазонките се разпаднат.“
Димо: “Ами това не зависи от теб.“
Момчил: “Точно така“.
Димо: “Не знам какво е делото в тази работа.“
Момчил: “Може да питате Гатьо, АКО имате телефон. Добре, имате телефон, ако искате го наберете
Визуализира се Денислава, която отново е с отворена уста ала не разбрала какво се има предвид: “Какви глупости говори?“
На Димо му се потят очилата, в този момент Ралица се обръща баааавно към него с полуотворена уста, от която се чува :“Ха, Ха“, следва усмивка от Димо и:
“Шегата ти е доста неуместна, и то точно в това племе....“

Дяволо, това заслужава да влезе в първия пост на темата. Кратичко е, намери къде да го вмъкнеш, плиийз!

# 868
Благодаря!

За къде не си чула?
Аз не ти правех забележка, а те попитах от любопитство, защото за мене е нормално да се подготвяш предварително за нещо, което ти предстои.

За Сървайвър.Просто аз не знам,не че не е естествено.Пък и тук темата е за друго риалити.

# 869
Назад в сезоните, може би 2, изчезваше територията на загубилото племе и бяха на река и вила. В сезон 3 оставиха стопанството. В 4 също. Сега беше логично да остане стопанина, но сега не е както преди.
Адмирации за всички и най вече Мартин, че се сети да дръпнат Оряшкова и да остави Мишо с казаните вече мотиви.
Ако играе с Момчил ще ми е интересно да гледам стратегиите им.
Крум си е същия като първия ден. Вчера се разгърна повечко.

Общи условия

Активация на акаунт