💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 681
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 455
Скрит текст:
Като е крехък душевно индивидът, да не е влизал в публично предаване! Ясно е, че почти всички отнасят голям хейт.
И е хубаво човек като мине 20 години да има реална себеоценка.
Дяволчето се питаше защо още не са я поздравили Дунева много играчи от сегашния сезон. Защо ли?

Пак не съм съгласна, и Оряшкова не е слаба, ама никой в нито един момент не я нарече дебела.

Скрит текст:
Коментирам само външен вид, а не кой как се е представил физически дали има или няма реална преценка за възможностите си.

Мудева също е с пищна фигура (казвам го с най-добри чувства), ама никой не е коментирал нейните килограми.

В България килограмите са трън в очите на масата хора и винаги стават обект на обиди и подигравки, ако някой ги има в повече.
Само един смел Гатю в един синхрон я нарече баба Меца Grinning

# 1 456
  • София
За протокола - не съм с наднормено тегло, за да не ме обвини някой,че заради това защитавам Никол. Просто преди всичко трябва да сме човечни, ИВ ще мине и замине, ама психологическите последици за по-крехък индивид може да са пагубни.
Тя и Никол не е с наднормено тегло. Отдавна подминавам коментарите за теглото ѝ, но се радвам, че има хора, които се възпротивяват на това, защото не знаем на колко четящи форума или Facebook хора могат да повлияят, като гледам в TikTok тенденцията "What I eat in a day" колко варианти има и как всеки нюанс в дадено видео може да развие хранително разстройство у гледащия, наистина осъзнавам как изобщо не си мерим думите или действията онлайн. А за самата Никол, искрено се надявам да не чете коментари за себе си, защото отслабването очевидно е нещо, което я интересува - спомена го на Денислава, спомена го и на баща си. Спекулациите, че само тя яде намирам за странни, защото не мога да си представя как се крие от Виолета и яде, никой от тези на Чистилището не би го направил, психологически е доста трудно, защото имат усещането, че споделят една съдба. А видът на Виолета вчера ме притесни, нейните бузи бяха хлътнали, а скулите ѝ направо стърчаха, със сигурност е гладувала. И при нея е нормално да си личи, тя си влезе във формата доста мускулеста (и вероятно с не особено висок процент body fat), нямала е много за горене. Пожелавам на всички да са се възстановили бързо и да не е имало последици за здравето им от преживяното.

Искам да отбележа, че не сме видели нищо от Никол, което да оправдава "хейта", който отнася. Това го предизвиква продукцията с превръщането ѝ в мъченик и със специалното отношение към нея и различното към други участници като Радосвета, например. Никол няма контрол върху това какво ѝ казват, баща ѝ обаче съумя съвсем сам да покаже характера си. Смятам, че Никол има право да кандидатства и да си мечтае да влезе, то затова има, уж, продуценти и кастинг директори, които преценяват качествата на участниците, така че ако беше до самооценка, нямаше да се провеждат кастинги.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:10 от La Vikinga

# 1 457
Чак като си написах предния коментар изгледах fuck, marry, kill на Никол и направо ми доказва тезата. Много дребна и злобна душица. Кой бил скучен, кой бил лисица, не знам за вас, но аз когато притежавам дадено негативно качество - ми срам ме е да се обърна и по най-лицемерния начин да соча друг с пръст, че той бил някакъв си.

# 1 458
Чак като си написах предния коментар изгледах fuck, marry, kill на Никол и направо ми доказва тезата. Много дребна и злобна душица. Кой бил скучен, кой бил лисица, не знам за вас, но аз когато притежавам дадено негативно качество - ми срам ме е да се обърна и по най-лицемерния начин да соча друг с пръст, че той бил някакъв си.
Направи ми впечатление, че дори бащата на Никол я огледа и каза "изглеждаш добре". Явно отслабването им е тема. Но не подкрепям това тук във форума да налагаме някакви телесни норми, които освен всичко друго по ТВ са изкривени. Да, добре е човек да е спортен и елегантен и това е предаване за хора със спортни умения. Но не "пълнотата" е най-важното. Или аз си живея на някакъв остров на хармонията.
Следващото не е спойлер:
Скрит текст:
В американските университети има такъв феномен, че девойките се мятат на спортистите, а действителните "мозъци" остават девствени и неудовлетворени заради тези социални норми. Част от "генийте" по-късно намират партньо по класов признак, но немалка част остават самотни. Това се отчита , че уврежда генетичния потенциал на нацията.

# 1 459
Не знам защо се изопачават коментарите. Никой не напада Никол, защото е пухкава, а защото няма никакви качества за играта, очевидно не е спортен тип, а е там с връзки. Отпадат силни играчи, а тя седи. Това е.
Фалшивата к усмивка хич не ми е лъчезарна на мен.

# 1 460
Честно казано, аз не отчитам пълнотата 'и като водещ фактор. Имах очаквания, заради спортната 'и кариера, а и е практикуващ треньор. За мен пълнотата, сама по себе си, не е важна ако човекът е спортна натура. Виждама съм бивши спортисти с далеч повече килограми, но те някак не се забелязват, защото годините спорт си казват думата и запазват една грация и гъвкавост на движенията, които са характерни за танцьори, гимнастици и етц. Та, по тази причина, че липсват всякакви спортни качества, мисля, че се набива в очите толкова.

# 1 461
  • Другата България
Гатьо. Има цял клип в ИГ, ама не мога да го сваля.

# 1 462
Скрит текст:
Като е крехък душевно индивидът, да не е влизал в публично предаване! Ясно е, че почти всички отнасят голям хейт.
И е хубаво човек като мине 20 години да има реална себеоценка.
Дяволчето се питаше защо още не са я поздравили Дунева много играчи от сегашния сезон. Защо ли?
Пак не съм съгласна, и Оряшкова не е слаба, ама никой в нито един момент не я нарече дебела.

Коментирам само външен вид, а не кой как се е представил физически дали има или няма реална преценка за възможностите си.

Мудева също е с пищна фигура (казвам го с най-добри чувства), ама никой не е коментирал нейните килограми.

В България килограмите са трън в очите на масата хора и винаги стават обект на обиди и подигравки, ако някой ги има в повече.
Мила Електрик Папая, напълно те подкрепям и понеже говориш с любов и съчувствие - за мен си напълно права. Това е. Само дето за добронамерените Никол е изключително красива, макар и леко пищна. И наистина е впечатляваща силата й да поддържа тази прекрасна усмивка, въпреки събитията досега в живота й и текущата обстановка в предаването. И, да, току-що е споделила за здравословен проблем, поради който има трудности с килограмите.  Защо не е с манекенски вид, защо е чувствителна (не дай си Боже - сякаш да си човек до скоро не означаваше именно сърдечен, топъл и чувствителен!)... Вече с хладен "разум" наричат чувствителните хора "лабилни". Самата хладност, самата дързост да обиждаш - това е сериозната аномалия.  А и когато хвалим някого - това никога не е цялата истина, както когато го обиждаме и осъждаме - това пък е винаги клевета. Защо? Защото ние никога не сме имали цялата картина за нечий живот и личност. На никой не сме държали ръката през целия му живот, дори на децата и родителите си.
Ето една холивудска актриса с телосложението на Никол, която прави запомняща се роля като... танцьорка. Бих казала, че даже е една от най-добрите танцьорки, които съм виждала. И не виждам да има комплекси актрисата, нито Холивуд е показал комплекси като я е наел за ролята. Линк към видео:
https://www.youtube.com/watch?v=11ZtdmPgzxM

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 19:21 от Pretty_real8

# 1 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дебеличка си е Никол, като за гимнастичка (макар и бивша) и треньорка ,тоест уж цял живот спортистка,си е дебела и не знам защо на черното се казва бяло.Просто такъв ген явно.Забелязах на снимката на децата като гимнастички,тя си беше по-едра в сравнение с Елизабет и Виктория.
За мен има договор да й дават повече храна на каманака от останалите(по линия на Дунев), а пък те да ми разправят празни приказки за щитовидна жлеза, антидепресанти, пък това,пък онова

И не става дума само за кг,как мислите,че ще ви се отрази емоционално един месец зверски глад? Няма да имате желание да се усмихнете дори фалшиво. А нашата - бодра, лъчезарна, енергична, ври и кипи с пълни сили..И откъде това без храна?!

И толкова за Никол,повече не смятам да я обсъждам.
Жалко,че зае мястото на човек,който със сигурност щеше да покаже игра и качества,такива които липсват у нея.

Мудева има страхотно тяло. Тънка талия и по-сочни бедра.

# 1 464
Въпросът не е дали е дебеличка (Е), а как така остана дебеличка след месеци на фотосинтеза???

На Мудева е супер тялото, да, ама в лице не ме кефи. Ива беше по-хубава.

# 1 465
Добре, че е Гатьо да им прави шоу и рейтинг.  Нещо мелодрамата с двойките не се получи. Всички се кефят от отпадането на Радев и Дунева. Никой не е ревал.
Донякъде ми е жал за Никол, понеже си отнесе негативи и покрай баща си, който се криеше зад гърба и и я чакаше. Колко пъти му се извини, че не е успяла да влезе.
Дано хонорарът им си заслужава, защото лъсна пред цяла България, че Никол няма нужната форма и качества за треньор по спортна гимнастика. Като характер може и да е супер човек и не ме вълнуват килограмите и. Но съм 200% убедена, че всеки друг на нейно място щеше да е изпратен от Ралица и Димо не с хвалебствия, а с думите как е разочарование и не е успял да се доближи до първото място на нито една битка.

# 1 466
  • España
На мен Никол ми е симпатична за разлика от татко и : младо лъчезарно момиче !
 Забелязала съм , че особено по нашите географски ширини , е едва ли не престъпление да си по- пухкав , а ако си прост ( без извинение) се приема ( особено , ако се излагаш в национален ефир ) за “симпатична странност на характера” . Потресаващо ! И другата често използвана крилата фраза : “да се погрижиш за себе си “ , да се знае, че не е само да минеш на диета и козметик, а и да прочетеш някоя и друга книжка ….примерно !
А “да бъдеш себе си” ( повръщаща емотиконка ) не означава да “нямаш цедка ….или перка , както би казала Теди Мудева , на устата , а може отвътре да ти идва просто да си усмихнат и слънчев , както при Никол ( да се върна пак в темата )!!!

# 1 467
  • Другата България
Чак не е истина какви глупости се пишат.
МесецИ....4 седмици. Или 5, тука някъде, но не са месеци.
И да, изобщо не е отслабнала, никак, дори не личи.

Да почва епизода, и да започваме Виолета и Крум, а и баща ѝ, който показва абсолютно мишкарско поведение, че явно килограмите на Никол са най-важното нещо в този сериал.

# 1 468
То па от тези снимки все едно си личи. Да я дадат по бански първия и последния ден. Операторите и без това никога не пропускат да снимат изотзад участничките стига само някоя да се наведе малко. Или да застане в интересна поза. Или даже ей така Wink

# 1 469
  • При семейството си
Охх, стига с тези килограми на Дунев/а. Никой не ги е коментирал самоцелно. И да са коментирани е в контекста на последната оцеляла в Чистилището мъченица. Малкият Рълев излезе, защото щеше да се довърши там. Елена сама пожела да напусне. Румен и Мишо нямаха нищо общо със себе си, при влизането. Никол, много слаба физическа подготовка и едно от най-слабите представяния в Игрите. Ако беше в основните племена, щеше да отпадне…в първите седмици. Покрай Виолета сериозно си помисли, че е фактор и отстранява силови играчи…с гласуване или като първа падна от кръста и беше на битките все последна и с огромно закъснение. Дори в последната битка с Виолета, Виолета се чудеше какво и как да играе, за да не злепостави съвсем Никол. Това е, което не се харесва в нея, а не дали е отслабнала 8 или 18 кг. Ясно е/беше, че е там, за да може Дунев да участва, последният заради рейтинг. Никой от Продукцията не е оценил толкова високо нейните персонални качества.

Общи условия

Активация на акаунт