💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 508
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 875
В сторито с отговори на въпроси Крум заяви, че вече си е намерил работа.

# 1 876
Много ми беше смешна Цвети , когато обясняваше пред женската група , че е в коалиция с Крум и Калоян. Звучеше ми , като първокласничкс която разказва , че има гадже. Толкова никаква е коалицията и , и самата тя знае ,че грам не държат на нея. Щеше да е първи бушон дори преди новите момичета. В коалиция с жените си измесъваше реда с една две позиции , но до там. Ясно е , че е пътник , така , че поне да си прояви лоялността. Т.е за нея не виждам шансове , колкото и да лавира - по добре, поне да не се представя , като измрнник на две коалиции

# 1 877
  • София
В сторито с отговори на въпроси Крум заяви, че вече си е намерил работа.

Чудесно. Но вече не е съдия явно.
Пропуснал съм това стори от последните дни.
Не знам откъде тръгна изобщо и защо продължава да се дискутира след като за мен лично няма никакво значение кой какво работи. Приключвам с тази глупост.
Благодаря за допълнението.

# 1 878
  • SF
Колкото до това, че съм написал, че играта е за сините връзкари.
Естествено, че вложих и малко сарказъм и разтърсих леко кошера. Ако съм засегнал някого се извинявам. Макар че аз жегнах участниците, а не потребителите в темата. А пък какво излезе след това? Аз бях нападнат. Логика? Няма! (няма да пускам любимото ми гифче с Людмила от Ергенът, хахаха)

Не се хващайте буквално за думите ми.
Тази игра си е точно за фаза 2 или за номинационна между 2 отбора само във фаза 1. Рано или късно ще я дадат. И не всички сини са с връзки там. Дори и тези които са, играят много добре и се раздават. И браво за което.
Просто ми писна цял сезон всичко най-лошо да се случва на червените.

Иначе напълно логична и заслужена победа за Старейшините.

Ееее, сега... За да ползваш сарказъм успешно, някой трябва да ти го разпознае като такъв.
Ако аз напиша, че Крум е връзкар, нищо ли няма да ми кажеш? А ако ми кажеш, ще те обявя, че си се засегнал и съм го направила със сарказъм, за да събудя малко звяра. Ето ти логика.

В анкетата липсва моят изявил се на ринговете състезател. Логика??? Няма!
И не ни наричай кошер. Активни сме в темата, изписваме много и няма нужда някой да ни разтръсква, пускайки  изречения просто ей така, които не трябва да схващаме буквално, но като не ни се търси преносния му смисъл, остава буквалният! Аз нямам ясни индикации кое от написаното в темата е буквално и кое да третирам като несериозно.

# 1 879
Ама,какъв е този cringe разговор между Благо и Дунев, неудобно ми става чак, толкова изкуствено и ненужно,че не е истина 🤦

Колко време са вече пред камерите, грам не се очупиха поне малко.

* Сори, гледам със закъснение пак 🫶
Преди време имаше снимки с младия Дунев, колко прилича на Мастагарков.
Ми последните епизоди все повече ми "избожда очите" приликата между тях.

# 1 880
Вила как захапа "горкото" Цвети в анонса....изменничка, изпяла всичко...тая не си поплюва. Ненавиждам този типаж в реалния живот. Не, че Цвети е "цвете", ама оная се не трае.
Някак спокойно беше без нея 🤣

Нали? А Цветито мълчи. Точно с две думи и затварям устата на тази злобарка.

Цвети сама се постове в тази ситуация, аз съм доволна че най-накрая някой открито изказа това, което всички мислят и коментират зад гърба й.

Виолета е права,че щом и преди се е извъртала от думите си, то има вероятност пак да го направи, а такъв партньор направо обрича коалицията,която тя иска да направи.

Освен това този разговор би трябвало да отвори очите на Цвети, че нейните хора изобщо не са нейни и я търпят само за бройката, ама дали ще й светне крушката предстои да видим.

Аз харесвам директния подход на Виолета, макар и начинът й на изразяване и маниерите й да ми идват твърде груби и мутренски, ама поне нещо се случва около нея, иначе ще гледаме летаргия при червените и цигу-мигу в храстите.

# 1 881
Понеже Виолета изобщо не се е извъртала от думите си. Simple Smile
Интересно става - Цвети играе с Крум и Калоян, но не ще да стреля по Рълев, Рълев се кани да играе с жените, ама се договаря с Крум да махат амазонките, само по Виолета не ще да стреля, ама това не е извъртане. Клетите Мудева и Теди един път пристанаха на Крум, втори път си стиснаха ръцете с Виолета, но и това не е извъртане.

# 1 882
# 1 883
Добро утро, успешни млади хора! 🙂 Хубав, динамичен епизод.
Аз, докато гледам снощната битка:

# 1 884
Папайче , Цвети никога не е имала коалиция лоялна към нея , че да и изменя. Всички я имат просто за един глас , който никой не му минава и през ум да пази. Както Рълев се застъпи за Радо. За нея кой би се застъпил. Така , че тя си е в пълно право да се върти според интересите си , без да дължи на никому нищо . И аз харесвам директната Виолета, и винаги ще ценя честността пред всякаква фалшива "обраност". Но тук няма право да изисква това от Цвети. Можеше да проведе един разговор поне с нея преди да и натриса партньорството си

# 1 885
Червените масово минаваха отстрани на мрежата, което изобщо не беше честно и даваше доста предимство. Постоянно с всички играчи на всички игри се случват такива неща. Понякога много видно  понякога не толкова. Ами не ми харесва това! Да няма правила, да се затварят очите и после продукцията да манипулира както си желае това нещо в своя полза.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:18 от Dadi_80

# 1 886
  • София
Аз може би съм по-наивна и от Манатарков, но мисля, че неговата емоция от драмите на Дунев беше истинска. Още долу, докато разказваше, го беше прегърнал състрадателно, и думите горе в стаята ми се връзват с представата, която съм си изградила за него вече.

Не знаех, че Рълев е тренирал толкова неща, браво, личи си. И много умело преговаря с двете коалиции, докато Радо дреме безметежно под навеса.

И все пак най- много виках за Момчил. Grinning

# 1 887
  • София
Папайче , Цвети никога не е имала коалиция лоялна към нея , че да и изменя. Всички я имат просто за един глас , който никой не му минава и през ум да пази. Както Рълев се застъпи за Радо. За нея кой би се застъпил. Така , че тя си е в пълно право да се върти според интересите си , без да дължи на никому нищо . И аз харесвам директната Виолета, и винаги ще ценя честността пред всякаква фалшива "обраност". Но тук няма право да изисква това от Цвети. Можеше да проведе един разговор поне с нея преди да и натриса партньорството си

Много агресивно подходи Виолета с момичетата, предполагам, че така продава и имотите си. Хваща клиента, обяснява му набързо и докато е зашеметен, подписва договора. Представя само предимствата, естествено, минусите ги спестява. Хах, тук браво на Цвети, гугутките веднага клъвнаха, само Цвети каза "ще помисля". И нищо не й е обещавала на Виолета, че да я изкарва предателка. Вили сама си пое риска да се разкрие, Цвети не е ходила да я подслушва.

# 1 888
Хах, тук браво на Цвети, гугутките веднага клъвнаха, само Цвети каза "ще помисля". И нищо не й е обещавала на Виолета, че да я изкарва предателка. Вили сама си пое риска да се разкрие, Цвети не е ходила да я подслушва.
Точно. Виолета ги събра и разкри картите си. Цвети не е длъжна да се съгласява. Избра да е лоялна към собствената си коалиция и не стисна ръката на Злодеида. За какво предателство говори стрина?! Аман от манипулациите и!

# 1 889
Хареса ми как Дени се притесняваше за майка си с Оряшкова и си каза:"Тя Мария я пази", което май наистина беше така. Плюем ги тук, но и те са хора като нас. Понякога злобни, понякога добри. Момчил пренесе двамата Радо и Рълев много смешно, дано му няма нищо на крака, но е видимо, че е най-комплексният. Защо да не може фаворитът ни да спечели? Продължавам да се надявам...

Общи условия

Активация на акаунт