💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 574
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 920
  • SF
Soney, добре че се върна. Забавлявам се!

# 1 921
Ретроспективни размисли - Милен беше мъка за гледане.
Крум първо рече на Димо - да видим "конете".
Аз като ги видях и си рекох - е те повече на овни бият.
Милен, големият шампион си няма хабер как се минават халки, ергономично и умно.
Димо накрая: Георги спечели срещу непобедимия Милен!
А аз дето почти нищо не помня от стари битки, помня как Джери го би като мачЕ у дирек.

# 1 922
  • Sofia
Да де, тя Синева пита на Продукцията каква й е логиката, че да сложи това условие.
Не знам... аз логика при тях не търся.
Ако идеята е за пореден път да тръгнем по пътя на "тая игра беше за еди кого си...", не се наемам.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:09 от Сиена М.

# 1 923
Все пак не разбрах едно нещо. Защо мъжете и от двете племена всички минаха, заради което Крум мина два пъти, а Цвети се ошумули и не мина, а пуснаха смесени двойки?!
какво щеше да се случи ако не беше така?
Нищо!
Но това не променя въпроса ми. По тази логика много от участниците също можеха да си спестят битката, защото изхода от двубоите им беше предопределен. И не говоря само за тази конкретна битка, а за много други такива.
 По тази логика един мъж от Старейшините също можеше да пропусне битката и това също нямаше да промени крайния резултат.
Въпросът ми е принципен.
Защото такова беше условието на продукцията.

Условието беше 8 двубоя- 5 мъжки и 3 женски. Една жена от червените не трябваше да играе, за другите беше задължително

# 1 924
Мудева пак мисли. Крум ѝ донесе салам и луканка, тя веднага повярва, че са само от грижа за нея и племето, без никаква корист от страна на Крум. В близка ситуация, но не със щайга луканка, ами с цяла Резиденция, Момчил беше обвинен в лицемерие.
Хаххаха, не само луканката, не само! Момчил обещавал ли е да ходи вместо нея на номинации, а? Не е! Smile
Просто ще падна с тези момичета! Крум и Калоян щели да ходят вместо тях на номинации и да ги пазят! Абе как бе, моми, я виждате тази работа? Номинират примерно на съвета Теди, но скача Калоян и казва - "Не, номинирайте мен, аз ще ида вместо нея!" Ами аз така мога да им обещая и апартамент в Слатина!

# 1 925
  • София

Дяволче, явно си спортна натура, разбираш играта, млад си, Гого се казваш. Що не се пробваш за игрите бе човек.
Ще влезеш, ще ни кажеш кой си, пък ние тука ще обещае да плюем конкурентите, ама яко

Аз доколкото знам, се е явявал на кастинги, но дотам. Не знам дали още опитва да влезе. Simple Smile

sineva 1, може да се питаме много неща, но отговор няма. Каквото е решил Продуцентът.

# 1 926
  • Sofia
"Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!" са малко на Крум уговорките. Joy

# 1 927
  • София
Ееее, сега... За да ползваш сарказъм успешно, някой трябва да ти го разпознае като такъв.
Ако аз напиша, че Крум е връзкар, нищо ли няма да ми кажеш? А ако ми кажеш, ще те обявя, че си се засегнал и съм го направила със сарказъм, за да събудя малко звяра. Ето ти логика.

В анкетата липсва моят изявил се на ринговете състезател. Логика??? Няма!
И не ни наричай кошер. Активни сме в темата, изписваме много и няма нужда някой да ни разтръсква, пускайки  изречения просто ей така, които не трябва да схващаме буквално, но като не ни се търси преносния му смисъл, остава буквалният! Аз нямам ясни индикации кое от написаното в темата е буквално и кое да третирам като несериозно.

А пък аз си мислех, че подминаваш анкетите...
Последно?

Ако визираш Мастагарков, то той загуби дуела си, но не достойно като Радо. Първо заради килограмите си беше абсолютен фаворит и второ на третия решителен рунд дори не можа да преполови трасето и капна. А е ял в резиденцията. Докато Рълев мизерства на реката.
Ако пък визираш Мишо, то той загуби с 0-2 от Крум и също няма как да попадне в анкетата.
Единственият загубил дуел, но е в анкетата е Радо, защото излезе срещу най-добрия и защото и в двата рунда даде сериозен отпор и при малко повече шанс дори щеше да вземе рунд и да не загуби на нула.

Колкото до сарказма, не всеки може да го открие и разбере.
Като не ти харесва подминавай. Отчитам за грешка, че се обясних след това. А не трябваше. Повече няма да го правя.

# 1 928
Ретроспективни размисли:

Ралица:
-- Надявам се всички сте разбрали, че повече компромиси няма да има!
Аз:
-- Че то досега имаше ли?

Димо:
Ако Ваня загуби - тежкО ѝ!
Аз:
- Е що???  Гладна ли ще я държите или какво?

Изгонването на Ива -- пълен фарс!
Връщането на Крум от чистилището - WTF???

Румен Радев влязъл в шоуто и изградил "нова личност"   !?!?!?

# 1 929
Момчил беше обвинен в лицемерие , защото се блъскаше в гърдите как много иска да отиде на елиминационна битка пред Румен. След това , от продукцията попитаха - кой иска доброволно да иде на битка ...като се очаква Момчил ,да не е говорил празни приказки пред Румен и да вдигне ръчичка....Да но някой явно му я беше настъпал тогава и не успя. Това обаче не е лицемерие , а обикновено изхвърляне и угодничене . А етикета "лицемер" се ползва , като определение за всичко , което те дразни от хора с малко по - беден речник.
Виолета е толкова далеч от манипулатор , че няма и къде повече. Няма грам цедка на устата и изплясква първата мисъл която и хрумне без оглед на кого ще навреди . Дали на околните или на себе си. Като навреди на себе си , си носи последствията без да реве , ами скача да отмъщава. Такива хора , очакват от околните да понасят "ударите" по същия начин , и може би дори не усещат ,че нараняват. По - нерешителни и меки хора , като Мудева и Цвети имат сметка също да гравитират към някой по прям. Тях някой трябва да ги побутне за да проявят потенциал , а лидера обича да се налага. Изгодата е взаимна. Цял сезон амазонките нямаха лидер , и зс това така изоставаха

# 1 930
Ива и Цецо са били днес при Гала, ако някой е гледал би ли споделил накратко какво казаха? 🙂

# 1 931
Следния лаф сигурно сте го писали, но не мога да го пропусна, той просто е за златния фонд от бисери на шоуто:

Гатьо:
-- Не е важно кой какво мисли за тебе, важно е аз какво мисля за тебе!      (към Момчил)

# 1 932
  • София
Обаче Момчииил… няма да казвам как ми действа тази гледка, че ще ме изтрият 😬😊

Сещаме се как ти действа Wink

# 1 933
На Надкастърчетата им личи, че не четат вече редовно Бг мама. Нещо изпускат разни неща и коментарите им не са напълно точни. Забелязвам го последните издания. Малко наизуст го карат на моменти.
Обсъждат в момента избора при разделението. Сигурни били, че червените щели първо да изберат Момчил ако можеха. Грешка. Оряшкова била единствения добър герой без никакви забелжки и задни мисли. Грешка. Отказът от Мишо бил правилен за Крум, без да отчетат отслабването на племето и евентуално честото ходене на номинации. И така нататък...

# 1 934
Дяволче, явно си спортна натура, разбираш играта, млад си, Гого се казваш. Що не се пробваш за игрите бе човек.
Ще влезеш, ще ни кажеш кой си, пък ние тука ще обещае да плюем конкурентите, ама яко

Предлагам ако някой от нас влезе в игрите, да пусне секретна дума по която да разберем, че е нашият човек. Примерно "Ще се раздам на 108%".   Продукцията няма да го изреже това защото ще им прозвучи нестандартно. А ние ще знаем за кого да викаме. 
Wink

Общи условия

Активация на акаунт