💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 255
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 475
Кофти молих се да изберат любимката ми Цвети ужжжж да ги вземе тези 100 гроша. Почва се веднага 30 гроша .  Продукцията да си ги навре.....[

quote author=me_for_president link=topic=1596121.msg47094510#msg47094510 date=1697822374]
Добре, че не пратиха Виолета,  за лесни 100 гроша Joy
[/quote]

# 2 476
  • Другата България
Скрит текст:
Виолета много ще рИве като се върне Цвети .SmileyЧакам с нетърпение.
Няма според мен. Тя в социалната игра е майстор, ще убеди Рълев и Радо да играят с нея и Теди и ще отстрелят и Крум, а и вероятно Калоян. Но първо Крум, така мисля, Виолета не е глупава, тя осъзнава, че Крум е умен и Калоян се води по него, няма ли го “лидера“, Калоян просто е въпрос на време.
Освен това мисля, че някъде по трасето Виолета ще жертва и Теди, за мое съжаление. Тя си гони целта Дени да е победител в играта, финалната, жените сега ѝ трябват, за да го постигне, когато ги употреби, просто ще ги отсвири.
Ако капитанството остане в коалицията на Крум ще и бъде по-трудно .Говорим при положение, че Цвети се върне.И  сега не помня точно като гласуваха за капитан .Капитана от предната седмица отново ли има два глас или  един ?ThinkingОт това ще зависи всичко.
Няма да остане в коалицията на Крум, така мисля.
Рълев или Радо ще са, а защо не и Виолета?

Ами сега ще коментираме, кога да го правим, преди да знаем какво ще стане ли?
Коментираме това, което виждаме, и което се случва.

# 2 477
  • На Изток от Рая
Гладиаторите се борят кой да вземе капитанството, Старейшините пък се правят на ударени и май никой не иска😀

# 2 478
Оххх Денислава с ужасно мръсна уста .Кви са тия думи от такова младо момиче.Ужас просто.Много са ми неприятни такива жени.

# 2 479
Ама тя Цвети и тя си е галеница. Все между капките минава. Преместена в най- силното племе, спестиха и телефонгейт, служебна победа,без битка я върнаха от чистилище , все коалиция я пази въпреки, че почти за нищо я няма. Досега ако беше в друго племе да е изхвърчала. И двете не ги харесвам, ама предпочитам Мудева да се върне.

# 2 480
  • Euskal Herria
Много грубо се отнесоха към жеста на Мастагарков.
Грозни и ехидни коментари!
И последващите коментари... Чак жал ми стана за него.
Оряшкова едва си отваряше устата при Амазонките, а тук колко е активна.

# 2 481
И каква е поуката за Крум.. взимаш си 200-те гроша и огърлицата за имунитет и си ги слагаш всички на.. самолетоносача Wink Вяра никому, ако ще и два ТИР-а със салами да им предложиш.. Joy

# 2 482
Рълев се убива да се хили. И с право. Кеф.

# 2 483
Много го е страх Крум от Радо. Все той му е в устата.

# 2 484
Вили лошо е захапала Крум. Лошо Крумчо, лошо. Мнооого се изложи и сам се нахендри.

# 2 485
  • София
От сигурен източник преди малко:
Рълев се е познавал с Вили преди да започне самият сезон и са си обещали да играят заедно ако попаднат заедно в едно племе.

# 2 486
Кофти молих се да изберат любимката ми Цвети ужжжж да ги вземе тези 100 гроша. Почва се веднага 30 гроша .  Продукцията да си ги навре.....[

quote author=me_for_president link=topic=1596121.msg47094510#msg47094510 date=1697822374]
Добре, че не пратиха Виолета,  за лесни 100 гроша Joy
[/quote]
30 гроша за помощниците , така го разбрах ?!

# 2 487
  • Другата България
Ето отново :“ Цвети и Калоян са в моята коалиция. АЗ обещах да ги пазя“.
Не НИЕ сме една коалиция, обещали сме си да се пазим. Ето този АЗ ме побърква мен, изобщо не ме вълнува как изглежда Крум, но това поведение не ми е ок.

# 2 488
Охх найстина си мисля, че Крум си държи на коалицията ,и си пази Калоян и Цвети .Може и да съм заблудена де Smiley

# 2 489
  • Варна
И каква е поуката за Крум.. взимаш си 200-те гроша и огърлицата за имунитет и си ги слагаш всички на.. самолетоносача
Абсолютно! Всички храни и салами се забравят за има няма 12 до 24 часа в ИВ😁

Общи условия

Активация на акаунт