Мътнини в очите

• 3 823
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Това,  което пишете не е вярно! Моля, без такива заключения без да познавате конкретния случай!

# 16
Напротив, вярно е. Имам такива мътнини в лявото око, които при мен са като нишки, които плуват, отпреди 35 години, опитваха да ги махнат с лазер, не стана, с капки и разни хапчета също не стана. Малко се оправиха нещата с времето, но сега имам много в дясното око и виждам лошо. Нищо не помага дотук.

# 17
Аз да попитам за явлението лезии (ако не бъркам) на очната ябълка?
Случва ми се рядко да забележа, най-вече когато съм на плаж и гледам небето. Но ги има - сякаш на окото ми са се лепнали нишки от паяжина. Не ми пречат, но трябва ли да се лекуват или профилактират?
Напротив, вярно е. Имам такива мътнини в лявото око, които при мен са като нишки, които плуват, отпреди 35 години, опитваха да ги махнат с лазер, не стана, с капки и разни хапчета също не стана. Малко се оправиха нещата с времето, но сега имам много в дясното око и виждам лошо. Нищо не помага дотук.

# 18
И според лекарката, при която ходя от 15+ години, е вярно.
Имам в двете очи мушици/мътнини, в първото от почти година, в другото от 5 месеца. Във второто имам и светкавици. Вече доста намаляха, но пак ги има на моменти.
Колежка е пила Корполин, взех го и аз, но изпих една опаковка и го спрях, че не ми действаше добре на чревния тракт.
Иначе моята лекарка каза, че ако искам да си дам парите, ще ми изпише добавки, но няма да има резултат.
Майка и е от 30 години с мътнини, стоят си.

Общи условия

Активация на акаунт