🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 026
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Хорхе във Фермата Подкаст на Ивайло.

# 481
Замесиха Боби в това , защото се знаеше че той е реалният победител. Дори като се разбра че е циганин това не му повлия в фермата и никой участник не си промени мнението си за него. Ванчето с нищо не ме впечатли дори и с победите които наистина бяха много добри, но реално противниците и не бяха кой знае какви , без Милена тя бе доста силен противник.

# 482
Боби ГО замесиха в скандала с родителите му и циганската просешка мафия. В много стратегически момент.
А Хепи Ванче вися нечовешки часове наред на минусови температури. Вероятно не се пусна, защото се беше вдървила от студ без никой да разбере. Simple Smile Заслужи си победата тогава.
Ох, Виви разсмя ме! Satisfied
Хепи Ванче не е най-приятна персона, но така се стекоха обстоятелствата, а и не може да й се отрече, че беше постоянно на дуели. Така че не е като да не си е заслужила и спечелила победата. И продукцията въобще няма принос за победата й, хич даже.
А Боби макар да се представи добре, поне в такава светлина беше отразено участието му, нямаше шанс след този скандал с родителите му.
Иначе цял сезон си го "отглеждаха", като потенциалния победител.
Щеше да е отличен политкоректен победител предвид произхода му, направо си беше изрисувана победата му.
Но неговото стана хубава работа, ама сиганска работа. Nerd

п.п. А Хепито вдървена или не, тежи 40 кила я има, я няма. Не й е било проблем да виси, като заспал ленивец на дървото.
Признавам си, че с кеф се изкуших това експанзивно, невротично и хиперактивно същество да го сравня с бозайник, като ленивеца. Satisfied

# 483
  • София
Боби, ако не беше излъгал, щеше да мине и замине това с родителите му. Той сам се забърка, иначе хората щяха да си кажат, че никой не си избира родителите. Изказването му за какво ще е наградата и после имаше пак нещо как си мечтаел да ги заведе на екскурзия да видят свят, му взеха чека.

# 484
  • при късмета
Боби ГО замесиха в скандала с родителите му и циганската просешка мафия. В много стратегически момент.
А Хепи Ванче вися нечовешки часове наред на минусови температури. Вероятно не се пусна, защото се беше вдървила от студ без никой да разбере. Simple Smile Заслужи си победата тогава.
Да, но това беше на края. Буквално 24 часа преди финалните игри. И още тогава щателни детективи установиха, че е тръгнало от профила на псевдопилота, после е разпространено от Тъпото и Червеноско.
А Боби в самото начало, може би втората седмица ги събра на масата и им съобщи, че е циганин. Бяха супер изненадани, никой не предполагаше.
И за мен той беше реалния победител в сезона, въпреки броя победи на Кукото

# 485
  • София
Да, имаше го и това. Даже си мечтаеше да ги заведе до Охрид ли, до Одрин ли.... нещо такова. Близо, евтино, един вид. Защото са скромни хора и на малко ще се зарадват.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Калоян не се ли състезаваше на финала едва възстановен от Ковид?

# 487
  • София
Точно така. Нямаше сили.

# 488
  • при късмета
Калоян не се ли състезаваше на финала едва възстановен от Ковид?
Така беше, но и да беше по-добър на битките, пак нямаше шанс за победител. Мишата физиономия и той имаха нисък вот, тя срамно нисък, мислех, че на даскалицата "рекорда" няма кой да го бие, ама тя успя и вота беше разделен м/у Ваня и въпреки компроматите Боби, като на Ваня разбира се беше най-висок, и на практика я откъсна от другите. А и през сезона, в най-добрата си форма Червеноско нямаше да бие Боби по никой начин. Той беше най-добре подготвен от всички физически и рязане, цепене, забиване на пирони и т.н. му бяха професия. На битка нямаше кой да го бутне през целия сезон

# 489
Аз не мисля, че от продукцията имат предварително решен победител. Но смятам категорично, че манипулират събитията в желана от тях посока, за да са по-интересни.
И аз мисля, че манипулират. С таймера и избор на игри, спрямо дуелистите.

# 490
Не ги мислете девойчетата, няма да отпаднат, и няма да стоят на мизерия.
ИА са го измислили, няма да оставят коконите от Елбетица в катуна, ще ги върнат в къщата за гости да се глезят и да се мажат с крем Здраве. Nerd
Катаница ще се върнат в родния им дом Ада да мизерстват, мръзнат и гладуват.
Спокойно имайте търпение утре вечер се отваря заветния плик.
ИА, като истински рицари ще спасят изпаднали в беда дами. Satisfied
Ще им върнат уюта и ще им пратят силни мъже, които да им правят битките и за пушечно месо, по което да стрелят, за да могат максимално дълго да ни "радват" с безличното си присъствие.
Тъкмо богомолките спокойно могат да хруснат Петър, след като взеха максимума от него през тези седмици. Следващата седмица явно ще тричат Петър, ИА вече подготвят почвата, че ще бъде низвергнат.

Дано не си права, но ми изглежда доста вероятно. Вълнението ми от съдържанието на плика поугасна.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 15:20 от Не се сърди, човече

# 491
Не мисля, че е справедливо отиването на Сергей в другия отбор. Така всеки би трябвало да може да го прави. Канатица го приеха, защото така отслабват съперниците си. Всички играят явно или задкулисно против Петър. Мисля, че "радушното" приемане на Сергей има за цел да покаже - вижте колко  приятни и свестни хора сме ние, за разлика от злия Петър . Сигурна съм, че ако мрънкалото Сергей беше изначално при тях, нямаше да го търпят и те. Той си е от тези хора, които умират от яд , ако някой блести повече от него. На жените също не мога да им разбера проблема. Сега са сърдити на Петър, че ги е запазил, и трябва да разчитат на себе си ли. В какво го обвиняват, че не ги е изгонил ?????
От продукцията трябваше, да поставят условие - Сергей идва при вас, но един мъж от вашето племе отива в Елбетица..дали резултат щеше да е същия ?

# 492
  • Варна
Скрит текст:
За мен най-незаслуженият победител беше хепи Ванче. Боби дори и Калоян заслужаваха много повече спрямо нея. Боби в никакви конфликти не се замеси. Силен мощен играч алманаха го взимаше ако не беше Митко. 😄.
Калоян също беше много силен на терена , но коалицията с Петър , Антония и Жанет му изяде победата.
Победата му изяде, че беше прясно прекарал Ковид. След този случай май не откагат играенето на финала.

# 493
  • България
Скрит текст:
В началото на 5 сезон, при сиромасите Веселка беше нарочена от даскалицата, майка и сбърканата щерка и всичко започна от там. Да, имаше пропуски в качеството на работата в кухнята, но от работа не е скътавала и като виждаха как се справя с другите, чисто фермерски задачи, разбраха още от начало, че е заплаха. Даскалицата прецени, че няма да се справи с нея и настои двете безмозъчни, майка и щерка с/у нея. За мен тормоза над Веселка от трите е точно толкова тормоз, колкото този над Ваня. Тя не го прие толкова драматично, защото е преживявала тормоз и преди това от бивши мъж. То и настоящия ѝ не беше цвете де. А Ваня преди това е била отглеждана под капак и затова не можа да се справи.
В 5 сезон победител стана Веселка, защото Краси ѝ подари победата на самите игри на финала. А според жените, които останаха на финал даскалицата и последната женска битка определи дали да остане Веселка или майка и щерка, тя беше най-добрия вариант. Тези трите ми бяха изключително противни и в сравнение с други жени в сезона, Красимира, Мариана (особено, много я харесвах), Саня, сигурно за още ще се сетя, мястото им изобщо не беше там. Закара ги единствено мъжката физика на щерката. И трите.
А на трите най-голямата драма беше, че при събирането Веселка се разбра с всички от чорбаджиите, а те въпреки натяганията не бяха така приети.

Въобще не си спомням да са я тормозили - чисто и просто Веселка не блести с интелект, не блести с умения, единствено от съжаление спечели. Дори в селската работа не я биваше - не можа да приготви една кокошка за ядене, не спазваше елементарна хигиена. Крайно неприятно и глуповато същество. Останалите изброени не съм ги запомнила. Саня ми направи много добро впечатление. Heart

# 494
Калоян Балан ли е?

Общи условия

Активация на акаунт