🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 603
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 840
Не стига, че двамата опусуми са станали твърде нагло-агресивини и постоянно обждат участниците почти директно и вкарват постоятнно някакви интриги като някакви жени (Grinning) като гледат преди това какво се случва и след това почти цитират реплики, ами и викнали трета, която бързо усвои тия тъпотии и е по-агресивна и от тях. Ако мислят така постоянно да се месят и да направляват, да им раздадат по едни сценарии и да се приключва. Лила била познала, какъв гений - познала е, защото е елементарно логично, а не дащото има някакъв мозък в конската й глава. И отново как "момичетата на Елбетица" били на пангара - ми ако не бяха сега, значи щяха да са излетяли преди това, много логичната селска пръчка нещо това не го вижда. Били ги изиграли, водели ги за носа. Ама са тук, иначе щяха да заместят стамби, мамби и другите "мъже", които си тръгнаха. Сега или преди - каква е разликата, или трябва да можеш да побеждаваш, или излиташ.

# 841
Много съм разочарована от Андрей и УхаЖоро...Каква беше тази изповед на оградата?Оправдават се пред другия отбор, понеже те им мислят доброто...

# 842
Доблест им липсва на Андрей и УхаЖоро, доблест...

# 843
УхаЖоро направо Казанова бре! 😆

# 844
То по-скоро е от страна на Теди.

# 845
  • България
УхаЖоро направо Казанова бре! 😆

И ми беше отговорено на въпроса, който поставих в началото на вечерта.

# 846
  • София
Много съм разочарована от Андрей и УхаЖоро...Каква беше тази изповед на оградата?Оправдават се пред другия отбор, понеже те им мислят доброто...
И от Мартина, и от Мартина...

# 847
Иван като е с контузия, която вече по-скоро е перманентното му състояние във Фермата, ако смята всеки път да го изтъква с идеята да изкара Елбетица страхливци, е по-добре доброволно да си ходи вкъщи и да си почива.

# 848
Много ми е интересно при всички обвинения на Канатица, ако те бяха спечелили предимството дали щяха да изберат две жени и един мъж?
Много е смела Лили иначе.Но искаше да предизвика другия отбор да играе с тримата си мъже, за да отпадне Петър евентуално.И ако Канатица изгубят, имат достатъчно мъже, а другия отбор отслабва.
Лили обаче манипулира не своя отбор, а другия.

# 849
Ама тия булки от Елбетица, на които даже ми е трудно да запомня имената, да не забравят, че не са на пансион, а в състезание. Рано или късно трябва да покажат някакви умения на арената, защото според мен те си стоят на Петър под панталона, не той под техните поли.
И един филм за Сергей и къщата в Маджарово, барем ни стане по-симпатичен.
https://youtu.be/XBO9Ze9O9Qw

# 850
  • Велико Търново
Смятам съвсем логично си махаха хората досега, за разлика от Канатица, които си пазеха калпавите дружки и махаха по-силни играчи на моменти.
И кои са по-силните играчи, които са напуснали преди по-слаби "дружки"? Да, Хорхе беше по-силен от Иванка, но там не приятелството беше решаващото, а представянето в конкрретния дуел.

Niya_, едва ли имат право да пускат празен глас.

Странно ми е че Петър е оправдаван с довода, че играел за отбора, но затова пък отстраняването на Иванка не било правилно, независимо че то е отново в полза на отбора, тъй като тя е най-слабото звено в него.

Тази вечер "величието" на Кенан рязко се срина. Той обаче продължава да бъде арогантен и непукист. Наглец си е и това е.

Такова настръхване срещу Гунчева заради случилото се тази вечер, сякаш това с репликите на участниците е измислено от нея. А тя просто следва сценария...

# 851
Аз мисля, че жените от Канатица вече са достатъчно малко и при евентуално падане на отбора трябва да отпадат мъже. Или мъжете ще изпълняват и женските задачи за пазара? Проблемът е както при Елбетица. От едната страна са трима мъже, които не е желателно да отпаднат, от другата са само 3 жени.

# 852
Злоба, по-голяма злоба, най-голяма злоба, Канатица! А Гунчева направо ме вбесява! Иначе да, до сега не бяха правили такъв другарски съд на някого!

Е, как не са правили? Поругаха публично Пламен и му държаха сметка, че иска да целува кривите палци на Теодора.
Много са смешни всички. Седнали да държат сметка на другия отбор кого избира за дуела и на кого дава имунитет. АлооУ, това е игра, печели само един. Петър ще ми стане симпатичен, благодарение на тяхната злоба. А Лиляна ако се ухапе, ще се отрови. Много неприятна особа. Много ще й отива да е жена на Кенан.

# 853
  • София
Тази Ферма не е “Елбетица срещу Канатица”, а “Всички срещу Петър” (включително и продукцията явно).

Всъщност той е пешката в зеления отбор:
- за жените досега беше прекрасно удобен гръб, зад когото да се скрият
- за мъжете- лепнаха му мишената, спотайвайки се тихичко по кьошетата
- за всички- да им печели битките

Дори имунизацията му сега е само и единствено, за да играе в битката за Ад и Рай, а не защото е уморен.

Харесвам Петър, защото определено показва качества- и физически на арената, и интелектуални като стратегии. Но реално в момента той е в най-патовата ситуация.

*Предвид какво беше разпределението мъже/жени в Канатица преди да си тръгне Иванка… защо там мъжете не мърморят, че е женска стратегия да ги превърнат в “жертвени агнета”? 🤔

# 854
Явно е игра само и единствено на стратегии и ползата е важна. Иван всячески се опитва да сугестира другите постоянно и през цялото време. За мен Иванка, макар и безполезна, трябваше да бъде подкрепена от съотборниците си, макар и с риск да изгубят кадърния Сергей.
Сергей е ненадежден. Иванка, каквато и да е, винаги заставаше зад отбора си. Серго утре ще се скара с Иван и ще започне "без да иска" да яде сладко, да речем.

Мартина, Мартина, понеже се почувства лузър, затова че се справи доста зле на игрите, реши да си говориш с другия лузър и предател Серго? Петър ви изнесе играта и после те утеши, пък ти си говориш с предателя, който напусна отбора ви и сега те съветва ти да правиш опозиция?!! Не ти ли е неудобно? Умно ли мислиш, че подхождаш?

Един въпрос ще обърна към Надкаст. Знам, че не харесвате Петър (особено Неделчо), но не смятате ли, че продукцията прекалено много се меси в играта му с този другарски съд и според вас беше ли редно така да унижават в национален ефир човека, който им изнесе предаването?

Брей този УхаЖоро? Какво има в него, което аз не виждам?

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 02:25 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт