Снимки – спомени от близко и далечно минало - 3

• 456 311
  • 9 128
  •   7
Отговори
# 9 120
С 26к.с. как се тегли каравана???

Да "драснете" един въпрос до музея в Цвикау,ще ви отговорят😉

Последният 1991г.

# 9 121
И аз не можех да му объркам звука! Любимият ми вуйчо караше Трабантчета и го чаках с нетърпение да чуя този звук!

И моят любим вуйчо също ме возеше в Траби.
Впрочем, в Берлин бяхме в едно импровизирано музейче на открито на Траби, трябва само да разровя из снимките си и ще покажа.

# 9 122
С 26к.с. как се тегли каравана???

Да "драснете" един въпрос до музея в Цвикау,ще ви отговорят😉

Последният 1991г.

Обаче е с двигател на Фолксваген Поло, четиритактов и много по-мощен! А последният Вартбург е с двигател на Фолксваген Голф, също четиритактов.

# 9 123

Снимката е от филма "Quadrophenia" от същата година, който гледах специално заради Стинг и Рей Уинстън - бяха от враждуващи банди - едните с мотоциклети, другите - с мотопеди. 🙂

# 9 124
Не знам някой да жали за соц колите. Имах честта десетина години да карам полско фиатче, е, скъса ми нервите. Имам чувството, че съм го бутала по цяла София. Даже веднъж ме срещна един мой приятел, който беше министър по онова време, после и министър председател и ми помогна да добутам полското добиче до вкъщи. Та даже е бутано и от министър председател.

# 9 125
Не знам някой да жали за соц колите. Имах честта десетина години да карам полско фиатче, е, скъса ми нервите. Имам чувството, че съм го бутала по цяла София. Даже веднъж ме срещна един мой приятел, който беше министър по онова време, после и министър председател и ми помогна да добутам полското добиче до вкъщи. Та даже е бутано и от министър председател.

Доколко е соц може да се спори. Все пак е Фиат и е разработен в Торино. Възможно е поляците да са го влошили, нямам поглед върху италианския му еквивалент. Обаче Фиат 500 беше доста сполучлив и още го има по пътищата на Италия. И тук се появява по ретропарадите.  Вече виждаме и нови модели със същото заглавие.
Остава да ни кажеш, че Иван Костов го е бутал.

# 9 126
Не, не е Иван Костов. Факт е, че по пътищата съм виждала Трабанти, но поне 15 години не съм видяла нито едно малко фиатче. Явно са се разпаднали. Моето беше от последните произведени, купих го на 1 година, но беше успяло така да изгние, че имаше дупка на пода, под гумената стелка.

# 9 127
А трабанта не гние Wink Шегичка. Тъгувам по него. Даже сега си сглобявам макет на трабант Heart

# 9 128
Да обяснявам ли причината?
Я пробвай, без да ползваш Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт