НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 32 899
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
Честити бебета! Да са живи, здрави и благословени! ❤

# 166
Добре дошъл на Теодор! Да е здрав, щастлив и безгрижен! Пожелавам ти бързо възстановяване! Simple Smile
И Теодор дойде на бял свят днес. Планово секцио, след като не пожела сам да излезе. 3730 грама, 51 см.

Добре сме. Успех на всички.

# 167
И Теодор дойде на бял свят днес. Планово секцио, след като не пожела сам да излезе. 3730 грама, 51 см.

Добре сме. Успех на всички.
Честит да е малкия сладур. Здрав и много да ви радва ❤️

# 168
  • софия
Айде и ние Simple Smile цял следобед и през нощта с болки, слаби като менструални и нищо др .. отидох до спешното - контракции на 3 мин и айде секцио по спешност :д а беше планувана зс 31.10. Сега съм в реанимация, добре сме Simple Smile 46см, 2650гр беба Simple Smile

# 169
Айде и ние Simple Smile цял следобед и през нощта с болки, слаби като менструални и нищо др .. отидох до спешното - контракции на 3 мин и айде секцио по спешност :д а беше планувана зс 31.10. Сега съм в реанимация, добре сме Simple Smile 46см, 2650гр беба Simple Smile
Честито бебенце HeartЖиво и здраво да е Kissing Heart

# 170

Честита радост! Здраво да ви е бебенцето! 💕 Бързо възстановяване 🍀

# 171
  • Велико Търново
Честита да е малката принцеса! Жива и здрава, много да ви радва!

# 172
Честита радост! Здрава и щастлива да е! Бързо възстановяване! Simple Smile

# 173

Честитоооо! Жива и здрава да е, силна и щастлива и обградена от добри хора! ❤️

# 174
  • София

Честитооо! Да е жива и здрава. На теб бързо и леко възстановяване и скоро да сте си заедно и да се гушкате.

# 175
Честити бебета! Да са живи, здрави и благословени! ❤

Добре Дошъл на Теодор ❤️❤️
Да е жив, здрав и много да ви радва ❤️❤️

Честита бебка на Катерина ❤️❤️❤️ Да ви е жива и здрава и много палава. Бързо възстановяване ❤️

Роси, ти как се чувстваш? Питам защото сме с един термин. Започнах да усещам различни неща, малкият в много силен вече и често ме боли като ме изрита ☺️☺️☺️☺️

# 176
И аз усещам силни ритници.
Много ме боли таза. Някой беше писал все едно си карал колело с неудобна седалка, точно такива болки имам 🤣
Обаче много малка измериха бебето миналата седмица 2.500, а баткото се роди 3620, дано порастне още малко… Имам дата за секциото вече 15.11, дано си стои още 😄

# 177
Много ме боли таза. Някой беше писал все едно си карал колело с неудобна седалка, точно такива болки имам 🤣
Обаче много малка измериха бебето миналата седмица 2.500, а баткото се роди 3620, дано порастне още малко… Имам дата за секциото вече 15.11, дано си стои още 😄

Оле,да и таза 😊😊😊 Точно, точно. Аз имам и менструални болки. Преди три дена бяха около 2-3 часа. Не бяха много силни, но по-скоро като предменструални по-слаби. Ти имаш ли?

Ще порасне тя ❣️❣️❣️. Моят го мериха на 25.10.23 и беше 2,700, не е голям и той. Ще седи и ще чака малката бонбонка иначе ще й изядем бузките от целувки 💕💕💕

# 178

Оле,да и таза 😊😊😊 Точно, точно. Аз имам и менструални болки. Преди три дена бяха около 2-3 часа. Не бяха много силни, но по-скоро като предменструални по-слаби. Ти имаш ли?

Ще порасне тя ❣❣❣. Моят го мериха на 25.10.23 и беше 2,700, не е голям и той. Ще седи и ще чака малката бонбонка иначе ще й изядем бузките от целувки 💕💕💕

Надявам се да порасне още малко 🥰 Нямам предменструални болки, но таза е ужас..

# 179
МомичетА, хич не са ви малки спрямо мойто.. 😅😅😅 сряда го измериха 2219... А съм в 37+2.. 🤐 Да са ни здрави, пък колкото... Успокоявам се че не винаги са измерени правилно. 😁

Общи условия

Активация на акаунт