Отговори
# 675
И Глюкофаж 2х1000, макар че с тези електронни рецепти ми предстоят разкарвания до някой док, че не го дават вече без, а моята последна е от миналата година....

Моята ендокриноложка този месец реши да ми спре метфогаммата на база кз 4.7 и инсулин 5 на гладно, гликиран 5% ... то хубаво браво на мен, но алооо, а качеството на яйцеклетките ... какво правим Simple Smile
А сега и да искам с ел. рецептите, не мога сама да го купя.
А и 6 кг имам да свалям.

В този ред на мисли ето отчет за 2023 до тук:
Имам 4 пункции на ЕЦ
2 пъти презряла яйцеклетка - април и юли, април имаше и втора готина яйцеклетка от малък фоликул (12 мм на тригер), но не се оплоди.  
2 пъти ОК яйцеклетка август и сега ноември - хващаме ги вече навреме, двете се оплодиха, август спря развитие и не стигна бластоцист, сега пък се оплоди анормално и ембиоложката каза, че не могат да отглеждaт такива ембриончета имат забрана - имаше само един пронуклеус.  
Демек куца си качеството отвсякъде, но аз вече съм дърта много и ми се струва в реда на нещата Sad
Но пък ММ август нищо, ама сега като чу анормално оплождане, реши, че няма кой друг ма сперматозоида е кофти - щото нали той опложда - и да пиел добавки. Това е УАУ момичета, преди едно витамин Ц едва пиеше, та кажете сега препоръка за комбинирана добавка, че с повече от едно хапче няма да се справи pls Simple Smile
Аз не мисля, че сперматозида е бил коФти, освен нещо след ковида де, но УАУ човека сам поиска добавки... Simple Smile
Та така, пак сме на старта.

Шантал, много оптимистично звучи Purple Heart
При Me, Myself & I повече от оптимистично Purple Heart
Пълнолуние Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:38 от Одри ♡

# 676
  • София
Одри, ММ пие комбинираните добавки на Wellman+ бабини зъби по препоръка на Сенкова

# 677
Одри, съжалявам,  че не сте имали успех. Но те поздравявам, че продължаваш да се бориш!  Скорошен успех пожелавам! Браво на твоя мъж. Нека започне добавки,  може там да е разковничето. От комбинираните най-добри отзиви има от ортамол фертил плюс. При мъжки фактор става въпрос. Ние в началото пихме едни по-слаби андрозитол. Може да разгледаш кои ще ти допаднат.

# 678
Нямаме МФ, но все пак е малко нисичка морфологията от край време - от 5% до 8% е излизала. Но пък като избират за инвитро е НП - някой красив вземат и туй то.
Пък и с дете нумеро уно стнаха лесно нещата (хич не беше лесно, че аз се разболях - ма от към инвитро лесно), две пункиции на ЕЦ, две ембриончета, двете се имплантираха, едното спи в другата стая, та мисля, че при мен е по-зле сега, ноооо пък ако при ММ подобрим нещата, не е лошо и ако вземе да излезе скоро златната яйцеклетка, да не иде зян.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:41 от Одри ♡

# 679
Ох, Одри А така исках едни хубави новини от теб ❤ При ММ морфологията се подобри с  Fertil Aid за мъже. Кацаров после му ги смени с Ортомол Натал, заради ниски резултати на SDI и след няколко месечен прием се подобриха показателите.  При първата СГ беше с 1% морфология, като след година прием стигна до около 14%. Но и този показател варира. Дано следващият път имате късмет. Стискам палци.

И един въпрос, който умувам. Мисля да спра с FH Pro и се чудя какви добавки да продължа да взимам преди трансфер . Ако можете да дадете идея. Чудех се дали да не продължа с Ubiquinol + PQQ + Trans-Resveratrol + B Complex.

# 680
Според мен преди трансфер има смисъл да се взима фолиева киселина/ метилфолат и евентуално да се попълнят липси на витамини. Няма много полза от добавки за качество на яйцеклетките, тъй като този етап е минал вече.
И една молба- препоръчайте нещо за болки в гърлото. Тази нощ се събуждам няколко пъти от болки в дясно като преглъщам.

# 681
  • гр. София
Одри, по препоръка на ембриолога ММ стартира с NAC 600, щото ние уж имаме перфектните спермита понякога и никакви в повечето случаи... Луда работа...

# 682
  • София
Пълнолуние, Сенкова какво дава като напътствия за добавки преди трансфер? Аз събирам инфо, дано да ми потрябва Grinning

# 683
Аз се включвам с (не) толкова приятен за мен ъпдейт. Знаех, че още е рано, но се надявах да видим плоден сак в 5+2 г.с. Имаше жълто тяло 16мм от страната на яйчника, който не очаквах Joy И някаква 3мм сива сянка в матката, която доктора не се нае да констатира като бременност. Маточната лигавица иначе изглежда добре, но малко се напрегнах, че не успяхме да видим нищо съществено. След 2 седмици пак, дано няма никакви инциденти междувременно.

# 684
Шанталче, забравих да я питам. Дано не забравя да я питам на следващият преглед.

# 685
mommy, с вагинален ехограф ли те гледаха? Ако си нетърпелива, можв да пробваш при друг лекар, например в събота, дано вече се види.

# 686
So close, вагинален беше. Честно казано очаквах да се види, защото по принцип се вижда все нещо по това време.

# 687
  • София
mommy, ти чхг пуска ли?

# 688
mommy, АГ-то каза ли ти да пуснеш ЧХГ? Две седмици ми се струват доста за чакане..
Пожелавам ти всичко да е наред и бобчето да си е здраво захванато на правилното място!

# 689
Предложи, ако искам да пусна ЧХГ, но имам чувството, че ще се притесня още повече и затова направо след 2 седмици ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт