Отговори
# 660
  • София
8.45 бях аз

# 661
От ранобудните си била. Аз в 9 и половина бях, но влязох в 11 някъде. Дано пък за Коледа имаме хубави новини, а от теб чакам по-скоро 😌

# 662
  • София
От ранобудните си била. Аз в 9 и половина бях, но влязох в 11 някъде. Дано пък за Коледа имаме хубави новини, а от теб чакам по-скоро 😌
Стискам палци за коледното ви чудо Simple Smile
Ние ако трябва да направим 4 пункции по заповедта ще се надяваме на пролетно чудо Simple Smile

# 663
Ехеее, колко много ЗЕТ предстоят в темичката ☺️ Стискам палци на всички да завършат с пухкав финал!
Листенце, Салсера, 2402, Пълнолуние ☺️❤️❤️❤️ Дано скоро и аз да се присъединя към вас! 🍀🍀🍀
Шанталче и на останалите в процедури, нека имате здрави ембриончета за трансфер! 🍀☺️

# 664
  • София
аз да си питам как ви се струват резултатите:
Лутропин (LH) 7.09mUI/mL
Естрадиол (Estradiol) 442pmol/L
Прогестерон (Progesteron) 0.58nmol/L

Все забравям колко трябваше да Естрадиола преди пункция... С Летрозол сме, знам, че подтиска малко нивата на ЛХ имаме два големи, един среден и два или три по-малки фоликула. Чакам и обаждане кога да слагам овитрела, ама нали се надявам на две  Я поне, пък май нисичко за две?

# 665
Кактусче, и теб те чакам скоро да се похвалиш с успешен ЗЕТ Heart

Ме, Мyself and I, shantall, не пускам палците са с добър резултат от стимулациите при вас.

salsera, не мога да помогна със съвет за импланта, но на твое място сигурно бих се допитала до 2-3ма специалиста и на тази база бих взела решение.

# 666
Шанталче успех ти желая.🥰

# 667
Здравейте момичета❤
Раничко е да ви ръся още,но минавам да кажа,че малкото човече си има пулс и за сега всичко е наред.
Стискам палци на всички ви🍀❤

# 668
Благодаря, момичета :* Вчера вечерта много четох и говорих с минали през това момичета и се оказа, че планирана или настояща бременност е противопоказна за поставянето на импланти. Аз едно че съм и алергична, въобще не реагирам добре на такива намеси и ще го отложа за момента. От три години се борим да стигнем до този транфер и няма да го рискувам за един зъб. То зъб така или иначе няма. Същото е и от другата страна, но там имам мост от години и си го ползвам перфектно. Иначе имам един счупен зъб, който е за коронка, но поне е запълван хубаво, даже и пломба има и реално само е за коронка. Тя коронката нали няма проблем?
Шантал, Me myself, , стискам палци за добра реколта. От опит казвам, не е важно количеството, а качеството. И едно да е, да си е вашето.
Ив, тихичко честито Simple Smile
Кактус, нека Бог скоро да чуе молитвите ви !
Пълнолуние, колко дни след АБ ще пускаш контролна?

# 669
Salsera аз пих антибиотик 7 дни. Вчера ми дойде и чакам да ми свърши за да пуснем микробиология. За 16ти съм записала час да ми вземат проба. Дано съм ги изчистила. При теб как върви?

# 670
Salsera аз пих антибиотик 7 дни. Вчера ми дойде и чакам да ми свърши за да пуснем микробиология. За 16ти съм записала час да ми вземат проба. Дано съм ги изчистила. При теб как върви?

Моя АБ е 10 дни и още го влача.  Ще изчакам обаче повече дни за стерилната, че има шанс да ми дойде Ц и няма как да го пусна по това време, а идеята е да изчакаме да мине малко време след АБ. Иначе МКБ ми е чиста, дори и гъбички няма, та съм една идея по-спокойна Simple Smile Стискам палци да си ги уморила всичките гадини

# 671
  • София
Салсера, при вас кога се очаква да е ЗЕТ-а? В смисъл колко време след приема на АБ?

# 672
Салсера, при вас кога се очаква да е ЗЕТ-а? В смисъл колко време след приема на АБ?

Ааа, не зависи от АБ. Да, трябва да изчистя бактерията Е.коли, но и тепърва ще ходя на кардиолог, заради кръвното. Също да видя какво е ТСХ и да го вкарам в норма. Зъболекар, но само коронки ще правя. Да пусна контролна стерилна урина, по-натам и ХМУ, отново МКБ, да се стабилизирам малко след цял месец боледуване от Ковид, грип, хиперстимулация, Е.коли и въобще да си оправя малко имунитета, че се срина. Та аз го виждам някъде към февруари, март. Искат и да отслабна, ама като знам колко неща не ям, не знам как ще стане. Аз имам хроничен колит и не мога да ям плодове, зеленчуци, салати, от месото само пилешко. И то като сложа една пържола, ама без салата, без зеленчуци и как да се наям. Имам и лактозна непоносимост, въобще "красота"......

# 673
  • София
ооо... хранителният ти режим ми е много познат... само дето моят колит гастрото имат спор дали е колит или е сдрч.... и лактозна непоносимост имам, ама това в днешно време е някак по-регулируемо - козе мляко, и безлактозни само за мен Grinning

# 674
Черпя ви виртуално с една уникааална бисквитена торта с маскарпоне, която е подходяща за диабетици и хора с ИР. ☺️
Ей така, за настроение ☺️❤️
Скрит текст:

Използвах пълнозърнести бисквити без захар, вместо пудра захар - еритритол, вместо течен шоколад, може да се разтопи натурален шоколад(кувертюр), но аз използвах малко Нутела за цвят 😁
Ред бисквити, ред крем, пръски с течен шоколад и така с три реда бисквити и накрая завършва с крем. Бисквитките ги топя в прясно мляко, но може и в бадемово. Да ви е сладко! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт