Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Mommy, има шанс и хапчетата на мъжа ти да са повлияли за БХ.

Билийв, в месец с рентген се пропускат опити, независимо преди или след О е рентгена. Лъчението може да е минимално в сравнение с апаратура на 30г, но е облъчване, минаващо през тялото (всички сме учили как работят рентгеновите изследвания) и може да влияе на новосформиращата се ДНК структура при едно забременяване.

# 736
Благодаря, Fayona, 2402, Michelle

АА, аз на това се надявам, защото не бяха минали даже 2 месеца от както ги смени. Надявам да е положителен знак, че се оправят нещата при него.

# 737
Mommy, има шанс и хапчетата на мъжа ти да са повлияли за БХ.

Билийв, в месец с рентген се пропускат опити, независимо преди или след О е рентгена. Лъчението може да е минимално в сравнение с апаратура на 30г, но е облъчване, минаващо през тялото (всички сме учили как работят рентгеновите изследвания) и може да влияе на новосформиращата се ДНК структура при едно забременяване.

Варианта е да им кажа, че не желая рентген поради опасения, че може да съм бременна.... Чул ме Господ, разбира се! И да ги помоля да се доверят на кръв, урина и преглед с ехограф... Не ми се рискува! ☹️

# 738
  • Замък сред облаците
По-добре си направи рентгена, за да си наясно имаш ли артрозни изменения. Това ще ти е важно и при бременност.

# 739
док Станулов каза че са били добри резултатите.
Той като пие добавки се подобряват нещата, до скоро си беше 4%, после известно време ги спря и пак падна морфологията.  Но и аз мисля, че цялата работа идва от там и биохимичните
Ще пуснем и ДНК фрагментации

# 740
  • София
mommy, съжалявам, че така се стекоха нещата!
контрола на чхг,то за да е сигурно, че намалява. и следващият месец до финал!

# 741
Ох, извинявам се, аз съм взела морфологията за ДНК фрагментации. Grin
Да, изобщо не е лоша спермограмата, но продължавам да твърдя, че това не е добро количество. Общ брой от 86млн не е много. Но щом наистина имаш 2 биохимични, фрагментациите са задължителни да се проверят.

Mommy много съжалявам за развоя при теб.

И тук да напиша, че ММ прави спермограма, която излезе с 2% морфология. Припомням, че имам 2 спонтанни забременявания от 1 път. Но, количеството и броя сперматозоиди му е чудовищен, 6мл с 220+ милиона по спомен. Правихме консултация с Кацаров и той заключи, че при този обем и брой, спермограмата е повече от перфектна и морфологията няма как да се вземе като фактор.
Прибирайки се след консултацията имах някакви странни симптоми и теста беше +. 

# 742
Mommy, прегръдки 🤗 И дано следващият месец пак да стане, успееех 🍀🍀🍀

# 743
Mommy, съжалявам! Следващия път всичко да е наред! Heart

# 744
Ех , Mommy , съжалявам 🙁 Стискам палци 🤞
Бъбъл , ти как си ?
Скоро не съм засичала Golden stone . Надявам се всичко да е наред при нея .

# 745
Благодаря ви много момичета, добре че ви има ч, всеки път нещо ново научавам тук ❤ ще правим и ДНК-то, ще си пие добавките, ще пазим хранителен режим, даже ще му подновя гардероба със шалвари, защото той обича да носи дънки пък го стискат🫠🫠! 
Шокирана съм просто като пие добавките общия брой е било 300млн и морфологията му 4%...

# 746
  • София
Ех , Mommy , съжалявам 🙁 Стискам палци 🤞
Бъбъл , ти как си ?
Скоро не съм засичала Golden stone . Надявам се всичко да е наред при нея .
Благодаря,добре съм аз,симптоми нямам,чакам си прегледа кротко,все още си ходя и на работа.

Светослава, ще се наредят нещата с добавки,хранене,спорт,спокойствие.
Нали спазихте там правилата за даване.

mommy, съжалявам.
Както ти казах,това ще е по-обилен цикъл просто ,другия месец пак ще сте "в играта"

# 747
Аз се отчитам с М от днес.

Този прогестерон според вас как е? Пускан е на 21 ден от МЦ, но не е следена О.

# 748
Mommy много, много съжалявам и много силни прегръдки! ❤️ Следващия път стискам палци всичко да е наред 🤞

Rave да напомня за добавяне към следващата темичка🙂

Някой пропускал ли е ову след биохимична? По принцип миналия месец като се следях още в плодородния прозорец се появяваха и 2ри чертички и в деня на ову ставаха по тъмни. Сега от 3 дни съм в плод. Период и има само 1 черта

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 15:26 от Tity_B

# 749
  • София
Tity_B , може да има някакво разместване,прави си тестчетата

Общи условия

Активация на акаунт