Отговори
# 750
Ъпдейт от преди малко.. Вместо 2 часа както е на инструкциите, ограничих течностите и не ходих до тоалетната 4 часа.. И сега вече се видя чертичката 😅

Tity_B , може да има някакво разместване,прави си тестчетата

# 751
Mommy, много съжалявам... изненада ме този развой при теб.

Включвам се с няколко предложения за заглавия на следващите теми:

Коледната звезда съзря любовта
и сбъдна нашата дългоочаквана мечта.

Снежинки тихичко танцуват,
а нашите три сърца ликуват.

Чудна коледна виелица се вие,
а в мен ново сърце силно бие.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 16:05 от ВаНиЛа

# 752
Mommy, съжалявам за развоя на събитията. Прегръдки! 🩷🩷🩷 Пожелавам ти още следващия месец да видиш + тестче и да е до финал! 🍀🍀🍀

# 753
Mommy, много съжалявам за развитието, но смело напред и с нови сили през новия месец!

Аз след една луда командировачна седмица днес бях на фоликулометрия и има фоликул 2.73см в левия яйчник. Лекарят очаква овулация в рамките на следващите 24ч. Малко се притесняваме дали ще се пукне фоликула, но той каза, че няма да го пукаме с инжекция. Същевременно, тестовете ми за ову изглеждат така:

Объркана съм, сега се чудя дали няма да има рязък скок на ЛХ вероятно през нощта или утре, или пък дали не са ми неточни тестовете. Вие имали ли сте такива случаи?

# 754
Аз мисля, че е много голям. Знам че до 25 мм да се спука е ок, този е над 27мм дори. Иди пак след ден-два да видиш какво е положението. Пик на лх едва ли ще хванеш….

# 755
  • София
27mm не е ли много? Мойте се пукат на около 19-20мм.

# 756
  • Замък сред облаците
Заради риска от ЗФ и щом доктора няма да го пука с инжекция давам идея за коремни преси за подпомагане на пукането.
При теб пика на ЛХ може да е в друга част от деня спрямо кога твстваш. Дори 2ч може да са от значение.

# 757
До 30 мм не могат да кажат със сигурност, че е ЗФ, но над 25 е мнооого вероятно да е това и дори да се пукне да не е ОК яйцеклетката - примерно презряла.
Но пък колко добре ги мерят е друг въпрос.

Mommy, явно не е бил сега момента, пожелавам скоро да дойде Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 22:24 от Одри ♡

# 758
Moonlite до сега правила ли си фоликулометрия? Знаеш ли на колко мм ти се пукат по принцип? Ако ти е за първи път задължително проследи дали сега ще се спука и дали всеки месец ти са толкова големи. И аз знам като Одри - над 25 мм ако се пукат фоликулите -  не е ок яйцеклетката

# 759
Ох, благодаря ви много! Не, не съм правила досега фоликулометрия и изобщо нямам представа на какъв размер ми се пукат фоликулите. То е и отделна тема, че овулацията ми не е от най-редовните и трудно се следят нещата.
АА, благодаря за идеята за пресите, ще пробвам!  Да ви кажа честно, много се надявам, че все пак ще се пукне, но чак на 27-ми ще мога да ида да проследим нещата. Не знаех, че качеството на яйцеклетката се влошава, когато фоликулът е над определен размер... Момичета, постоянно научавам неща от вас! 🤗

# 760
Ако се спука днес или утре (нали док е казал 24 ч), до 27ми ще ти дойде. Евентуално в новия цикъл да проследиш дали пак ще порасне толкова

# 761
Да, това е добра идея. Докторът каза, че явно яйчниците ми реагират на кломифена и инозитола и дори каза да пия само инозитол другия месец, за да не свръхстимулираме. Дори и да не доведе до овулация другия месец, каза, че е по-малкия проблем отколкото да балансираме свртхстимулирани яйчници.

# 762
  • София
две зрели Я с добра морфология, отлични плувци, калциева активация и ИКСИ ..... и йок.... днес нищо не дава признаци на оплождане  Sad положителното е, че поне морфологията на Я се е подобрила

# 763
Честит празник, момичета! ❤️ Нека св. Мина закриля Вас и семействата Ви! ❤️
Аз днес се отбих в църквата да запаля и да се помоля за всички ни пътят към желаната рожба да е по-лек!
На тази дата миналата година направих спонтанния аборт и за мен е малко тъжен ден, но пък с Мъжо утре имаме годишнина и довечера смятаме да празнуваме и да се радваме на това, че сме живи и здрави!
Пожелавам Ви любов и здраве, силни и прекрасни момичета!!! 🍀

# 764
Дано до края на годината всички видим завидните две чертички и стигнем до финал! 🍀🍀🍀🍀🍼

Общи условия

Активация на акаунт