Отговори
# 765
Шанталче Предполагам, че ще изчакат още ? Стискам палци и двете да се оплодят и развият.

# 766
  • София
Шанталче Предполагам, че ще изчакат още ? Стискам палци и двете да се оплодят и развият.

да, ще ги изчакат до утре. Само, че моето вчерашно вълнение премина в гняв.... много се разочаровах.

# 767
Ех, недей така. Явно обаче добавките действат. Има ли как да се отложи с месец -два следващата пункция за да сте с още по-добро качество?

# 768
  • гр. София
Аз се отчитам с 9 пунктирани яйцеклетки от днес, пък утре ще разберем колко са се оплодили.

Шанталче, стискам палци и на краката за поне една оплодена и прекрасно развиваща се при вас. Hands Pray

# 769
  • София
Ех, недей така. Явно обаче добавките действат. Има ли как да се отложи с месец -два следващата пункция за да сте с още по-добро качество?

ми аз по-скоро си мисля да ги питам какво да направим допълнително, за да увеличим шанса да се оплодят.

# 770
Шанталче Вие нямахте ли по-голям успех с ivf , а не с ИКСИ? Предполагам заради това, че са само 2 са приложили този метод. Дано Сенкова има някакво предложение, но все пак стискам палци и тези да се оплодят и развият.

# 771
  • София
имахме и точно това им казах вчера, но те преценили, че така било по-сигурно...

гневна съм, обезкуражена и адски тъжна... толкова се надявах поне 1 да стигне до замръзяване...

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 19:00 от shan^tall

# 772
Шантал, ти не тръгна ли с 7-8 фоликула? Защо са извадили само 2. Има някакъв шанс да тръгнат днес вечерта, при нас едната четворка така тръгна, но пък ние сме с мъжки фактор. Имаш право да си гневна, толкова се мъчим с тия стимулации и хормони  Sad
Me myself, браво, много добра бройка!

Момичета, аз откачам вече. Не знам от хормоните ли, от магнитните бури ли, но последните няколко дни ми е супер изнервено, ама много изнервено. Трябва да ми дойде след 3-4 дни и едва издържам. Иде ми да фрасна някой. Карам се на мъжа ми за някакви дреболии като къде си е оставил чашата, а не съм такъв човек. Но той милия го отнася.Не се побирам в кожата си. И тамън мине злото и дойде онова, дето реве на реклами за тоалетна хартия, защото видиш ли детенцето няма с какво да си обърше дупето...и рев, докато вечеряме. Ту ми е студено, ту ми е горещо. Сега навън духа и аз съм отворила, вътре страшен студ, даже на мъжа ми му стана студено, а той цяла зима ходи по тениски. Бе, не съм добре. А и ПМС ме хваща около 7-10 дни преди Ц. В последните даже утихва и даже забравям, че ще идва. А сега.............Мислех да не е задържан фоликул, защото ми се е случвало на овулация като не се спука или окъснее така да избеснявам, ама тестовете за овулация са по-отрицателни от всякога (като съм имала ЗФ се оцветяват и двете). На всичко отгоре преди малко си седя, много ме заболя главата и хоп...кръвното ми 100/160, а цял ден беше ниско към нормално. Мъжа ми също се оплаква, че му се колебае кръвното, както и мои приятелки, От северното сияние насам и аз "засиях ". Надявам се че е ПМС и всичко ще мине като ми дойде.  Вие как сте в такива периоди?

# 773
  • София
Салсера, не, имах 7 антрални, нно се стимулирахме само с Летрозол, затова имаме 2. То няма проблем да са две, гоним качество... и ето уж качество ама пак нищо....Като цяло вчера ми се обадиха към 14 да кажат, че са привършили с обработката на материала и да кажат как ще ги оплодят. Днес ми звъннаха много рано към 10, реално не бяха минали 24 часа, но не искамд а се хващам за тази сламка.... Чакам Ц след 2 седмици и пак наново....имаме още 3 опита на есествен Ц по тази заповед. Но нямам сили!
Ако там горе има някой който ми праща трудностите искам да му изкрещя, че повече не мога! Не искам да съм силна! Искам да гушкам здраво бебче, което да реве от колики, да не спя по цели нощи и да се чудя какво му е! Не мога...

# 774
Salsera, напълно те разбирам, ужасно е....аз съм така изнервена, когато пия контрацептиви. Около мен много хора се оплакаха с колебания в кръвното. Аз бях за спешното, но реших, че ще се оправя и сама. Апарата за кръвно не можеше да ми засече кръвното...6 пъти надува, накрая посинях, смених ръката, ама вече бях леееекинко с по-добро съзнание и кръвно 80/70...напълно бях изравнила границите. Един ден след това имах болки в сърдечната област. Пулсът ми е малко висок, но той ми е проблем заради ЩЖ. Тези магнитни бури ще ни съсипят.... Аз по принцип имам такива моменти на паднала горна граница, но ги държа с 25-30 единици разлика, а сега направо ги изравних и се усети липсата на кръв в главата, много замаена и леко като след упойка. Дано скоро да ти дойде и да свършат всичките ти неразположения.
Me🍀, палците не съм ги пускала.
Шанталче, имате голям напредък. Може да помолиш следващата пункция да е с класическо оплождане. Вярвам в твоя успех! ☺️🍀

# 775
Шантал, съжалявам за огорчението ти. Наистина е много тежко, когато полагме много усилия, пробваме нещо ново и естествено се надяваме силно на по-добър резултат. При теб напрежението е много сега, защото няма как да не се надяваш на добри новини утре. И аз се надявам за теб! 🍀 🙏 А до тогава, гледай някой тъп филм и заспивай, защото особено вечер човек няма сили да се бори повече и по-добре деня по- бързо да приключва.

# 776
  • София
Кактусче, и аз се опитвам да намеря положителното в това, че все пак морфологията на Я е много по-добра от предните пъти. Но е трудно....
Ванила, да мисълта че все пак може да тръгне нещо до утре не ме съсипва напълно. Ама утре като се обадят и кажат, че окончателно няма никой....  аз ще рухна. ММ е рожденник утре. Отгоре на всичкото сме и леко скарани /разбирайте ядосан ми е за нещо, но нямам идея за какво/... Само онова дето върви като леока по мен и непрекъснато ме залива с въпроси ми дава някакъв лъч светлина. Без него сигурно щях да сътворя някоя тъпотия....

# 777
shantall, прегръдки! Знам, че ти е много трудно да гледаш позитивно на нещата в момента, но и аз вярвам, че ще успееш! И ще стискам палци утре да ти се обадят с добри новини.

me, myself and I, браво за бройката! Дано да имате много оплодени и да успеете да направите трансфер!

salsera, мен само главоболие ме тормози тези дни, ама не съм си и мерила кръвното. Пожелавам ти с идването на М да ти мине нервността и да от хормони просто.

# 778
Шанталче, докато не се обадят с други новини, надежда има, не се отчайвай! Знам, че ти е много трудно в момента, но когато гледаш назад след време с още едно вървящо след теб, ще видиш, че си е струвало! Прегръдки!

Салсера, аз понякога преди да ми дойде ставам съвършено зла - много по-рязка от обикновено и готова да се скарам за нищо. Обикновено и имам едно такова чувство за дълбока драма, което знам, че е илюзия на ума, но понякога силно присъства. Последната седмица бях много тревожна и изморена, със силно главоболие, което всичко подозирам се дължи основно на кломифена. Явно ми беше висока дозата, с която започнахме, а това са сред честосрещаните странични ефекти. Но няколко дни направо не можех да се понасям.

При мен не е ясно дали се спука фоликула. Правя коремни преси колкото мога, цял ден съм на крак и върша нещо, движението би трябвало да помага. Но не съм усетила нито пробождане като от пукане, нито придърпване, нищо. Нещо не го усещам като нашия месец, успокоявам се с това, че поне се е оформил фоликул, което е доста. Следващия месец без кломифен да видим доколко ще узрее фоликул и ще се пукне.

# 779
Зима иде, виждам знаци,
за сладко бебе, може и близнаци

Понеже идва нова тема се включвам с предложение за заглавието Simple Smile И да е много бебеносна!

Общи условия

Активация на акаунт