Отговори
# 120
Момичета, при мен Ц се бави вече цяла седмица... 😔 Не съм бременна, защото мъжо го нямаше този месец... Бях болна в началото на месеца... Бях на лекарства, чудя се те ли ми повлияха.... Почнах да се ядосвам вече.... Мъжо си идва в четвъртък, ще звъня за час при Сенкова, а прословутия цикъл го няма.... 🤦‍♀️

# 121
  • София
Kactus , аз сега пия с повече DHA ,но предвид тромбофилията, мисля следващата ми опаковка да е с повече EPA ,затова поръчах на NOW

BeLive1211, какво си пиша,абсолютно възможно е и от лекарствата да е и от болестта.
И все пак направи и един тест,че не се знае,знае ли се 😁

# 122
Чудя се защо препоръчват NAC, вместо глутатион директно.

# 123
Чудя се защо препоръчват NAC, вместо глутатион директно.
Глутатион много бързо се разпада в тънките черва и не може да се усвои. NAC е прекурсор на глутатион и е по-ефективен, защото е стабилен и ефектът е постепенен. Вече има нова формула на глутатион и аз съм си го поръчала-в липозоми с удължено освобождаване, за да има висока абсорбция. В контректния случай е по-скъпо от NAC, но поне го приемам директно☺️
Скрит текст:

# 124
Kactus , аз сега пия с повече DHA ,но предвид тромбофилията, мисля следващата ми опаковка да е с повече EPA ,затова поръчах на NOW

BeLive1211, какво си пиша,абсолютно възможно е и от лекарствата да е и от болестта.
И все пак направи и един тест,че не се знае,знае ли се 😁

Правих... Отрицателен е...

# 125
А някой друг като мен да не му понася особено омегата? Каквито и марки да съм пила, все избива на оригване Sweat Smile.

Иначе не знам дали сте коментирали в предишни теми, има видео на Huberman по темата. Аз много го харесвам как обяснява. От самите процеси в тялото до добавките, над 4 часа е. Ако някой му се задълбава: https://youtu.be/O1YRwWmue4Y?si=_labzD38FkTDLog0

# 126
  • Замък сред облаците
Найсна, аз, за да избягам от този ефект, я пия вечер преди сън.

# 127
Karadzhova, и аз да кажа - не го отписвай, рано е. Ще чакам да се похвалиш с добри новини след следващия преглед!

andi_bb, дано да се похвалиш до дни с хубаво ЧХГ!

empathy, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и догодина да сте трима или повече вкъщи Flowers Bouquet

kozirog, my,myself and I, добре дошли и да не се задържате дълго в темата!

На мен калкулатора ми изкара 48% шанс и това без да броим мъжкия фактор Satisfied с него да си го пиша 0 направо.

# 128
@empathy честит рожден ден Simple Smile Да сте трима за следващия Wink
На всички новодошли бързо да напускате темата Wink
Този калкулатор е голям смях, мен ме  изкара с 75 %...

# 129
  • София
Този калкулатор е голям смях, мен ме  изкара с 75 %...
Смях е,аз затова съм го дала,малко да се разведрим.
То ако ставаше с такъв калкулатор ... ехеее

Найсна ,по време на ядене ли я приемаш?
На мен само с течната на Мьолерс ми се случваше,мнооого е гадно 🤮

# 130
На мен даде 85%...което честно казано много ме зарадва(не, че не ме дразнят съвсееемм лекично тези 15%)😄 остават още няколко дни, докато разбера дали са се получили нещата, но ми се струва, че са цяла вечност. Искрено се надявам всички да се похвалим с добри новини!

Kozirog88, бърз успех да ти донесе вписването в темичката.Три месеца не са много време.Може все пак да пробваш и с тестчета да видиш кога точно е овулацията,да оползотворите  на макс всички подходящи за бебеправене дни 😁

Empathy , честита да си!Здраве,щастие,любов и скоро 🤱.

Me, Myself & I ,добре дошла и кратък престой ти пожелавам!
Да,аз също знам че хистероскопията се отразява добре на всякакви опити (спонтанни и ин витро).
andi_bb,чакаме те с положителен тест!Успех 🍀

Намерих си един калкулатор и си цъкам ей така на майтап 81.5 % шанс за забременяване ми изкарва.
Ето ви да си поцъкате и вие 😁
https://shterevhospital.com/bremennost/calculator_conception

# 131
  • Замък сред облаците
Днес е активна лекцията за Хашимото на форума за автоимунни заболявания, който бях споделила преди време.
https://autoimmune.bg/virtual-hall/?playlist=72b2351&video=7eaf0df
Линкът май ще е валиден за 1 ден. Дано се отваря. Много полезни неща се споменават, особено в последните 10 минути за витамините.

# 132
Rave, благодаря за новата тема.
Минзухар, много обнадеждаваща история,желая ти пухкав финал и да ни ръсиш с розово или синичко.
Караджова , аз знам ,че мине ли 800,чхг почва по-бавно да расте.
При мен нищо,дойде ми. Чертата на Шуърчек е била фалшива. Много ми е болно,защото направих след това Клиър и беше негативен. Повече никога няма да правя Шуърчек,освен ако не ми закъснее стабилно.

Предложения за новата тема: а
Ноември чука вече на вратата,а бебчетата сладки ще се хванат в коремчето на всяка.

# 133
Empathy,  честита да си! Жива и здрава, обичана и много щастлива! Нека ти се сбъднат всички желания! 💐🎉🥳

# 134
Благодаря много на всички за пожеланията. Пожелавам радост на всяка една от вас 🌹

Общи условия

Активация на акаунт