Отговори
# 840
АА, лигавицата ми е намаляла, доктора каза, че не изглежда като при ИМБ уж... и аз вече не знам.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 19:12 от mommy22

# 841
  • Замък сред облаците
Абе, дано не е най-лошото.

Минавам да кажа че на сайта на Витаглд има стеахотно промо на магнезия с активен б6.  От 18,80 намален на 7,50….

# 842
Минавам да ви кажа, че стискам палчета за всички! Нека всяка една да изпълни мечтата си за първо, второ детенце или пък да е многодетна мама ☺️
Не съдете толкова строго мъжете си. Те също по свой начин преживяват всяка една загуба(неуспешна процедура), отделно се притесняват и за нас. Ние сме едно цяло с половинката и не трябва да се съдим един друг. На нас ни беше изключително тежко и напрегнато, особено последните дни, но решихме да си направим малка романтична вечер. Въпреки малкия ентусиазъм, ни се отрази много добре. Обичайте се и наздраве! ❤️

Скрит текст:

# 843
  • гр. София
Момичета, страхотни сте! Много благодаря за успокоението. Flowers Bouquet
Прави сте, че всичко е индивидуално и случаи всякакви, така че до последно вярвам в успеха и се надявам най-доброто. Heart
Бъдете здрави и благословени и нека се сбъднат най-съкровените ви мечти! Innocent

# 844
Кактусче какво става с теб, всеки път се надявам да влезеш с + .🥹🤗

# 845
Кактус видях, че чак в нашия край сте дошли. Приятно прекарване 😊

# 846
Момичета, ще има ли нова тема?

# 847
Момичета, страхотни сте! Много благодаря за успокоението. Flowers Bouquet
Прави сте, че всичко е индивидуално и случаи всякакви, така че до последно вярвам в успеха и се надявам най-доброто. Heart
Бъдете здрави и благословени и нека се сбъднат най-съкровените ви мечти! Innocent
Поръсвам ти обилно с розов прашец и ще чакам да ни се похвалиш. Hug
Не се тревожи за ембритата. Ако са качествени няма никакво значение на кой ден ще е трансфера.
Просто когато са повечко ги изчакват до 5ти ден, за да отпаднат по некачествените.

# 848
Purvo se izvinqvam, che pisha taka, no moqt tel se shchupi, a  tozi ima samo takava klaviatura 😂
Me,Myself and I, Mommy i absoliutno vsichki , koito se pritesnqvat za neshto, nadqvam se vsichki pritesneniq da sa bili naprazni. Vidqh, che ima pitane za nova tema..mislq che da I dano da bydem vkliucheni 🤗

# 849
Али, благодаря ти ☺️❤️ За първи път идваме към Доспат, а Лещен и Ковачевица ми бяха мечта да ги посетя през есента. Толкова е красиво, че не може да се опише с думи. Вече имам над 1000 снимки сигурно от тук(ще се оправдая, че съм любител фотограф и обичам да рисувам, хаха) 😶😅
Минзухарче, благодаря ти ❤️, но решихме да си направим малка почивка от процедури и сега съм в по-строг здравословен хранителен и двигателен режим. Пък и като дойде бебчето, надали ще можем скоро да се поглезим с толкова далечни дестинации 😁
Скрит текст:
Между другото, откакто спрях бързите въглехидрати и захарта, нямам никакъв апетит за нищо и изкарвам деня с макс 40грама сурови ядки и направо вечерям в 18-19ч., като след това лягам късно(откакто сме на почивка). Когато съм на работа хапвам кисело мляко и някоя супа. Въпреки движението през деня, апетитът никакъв го няма, а аз обичам да се наслаждавам на храната. Общо взето спа по 8-9 часа, повече движение и доста голяма пауза с "гладуване". Има много хора, които са влезли във форма и оздравели(затлъстяване, преддиабет, проблеми с ЩЖ и т.н.) след режима с 16 часа гладуване, но се притеснявам, че аз огладнявам на около 20-24 часа. и насила ям ядки. В Ковачевица прегреших с 1 чаша домашен боровинков сок, а в Доспат с 2 филийки препечен хляб и половин чаша ягодово вино 😅 Еххх, олекна ми, хаха, не ме съдете. Все пак ще се похваля, че вече станаха почти 3 седмици без ориз, картофи, паста, аз бял хляб по принцип не ям, никакви закуски, сладки и т.н.. Наблегнах на бобовите-боб, леща, червена леща, сурови ядки, яйца, кисело мляко, месо от време на време, ще се старая повече риба, зеленчуци и плодове в ограничено количество. Сега ще вкарам елда, авокадо и овесени ядки. Добавки и лекарства с шепите, но така са ми предписани 😁 Все пак искам да минимизирам шанса за ГД

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 08:21 от Kactus

# 850
Някой от вас ще прави ли Коледния пост, който започва от утре?

# 851
Аз мисля да го правя. Та по този повод си пусках бая изследвания днес (и без това ми е 3 ден от МЦ). Ама понеже като започнахме да правим опити и ковид и депресия и качих едни 10кг, а после животът ми бая се промени и ми се случи трагедия и смъкнах едни 20, т.е. под нормата. И отскоро тренирам, та ММ заръча да си наравя и ПКК и желязо и т.н. преди да го започна. Та вие на какво мнение сте? Пречи ли на бебеправенето? Те Коледните пости не са толкова строги като Великденските?
Всичко ще постя, ама ако не постя от бебеправенето дали се брои за чийт? Grinning

# 852
  • Замък сред облаците
Така описано хич не си за постене (от здравословна гледна точка). Ако държиш на поста набелязваш едно нещо и се въздържаш от него. Иначе по време на пости и секс не се прави, ако наистина се спазва поста. Постенето започва от мислите, не от храната.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 12:00 от АА

# 853
Постенето започва от мислите, не от храната.
напълно съм съгласна!
Не съм постила и нямам намерение за сега
Постенето е и храната, и секса, и в най-вече в мислите. Колко лоши хора виждам да постят и за какво… Кой залъгват, че са праведни като преливат от лоши емоции

# 854
  • София/Севлиево
М,да,имам приятелка ,която през постите и секс не правят и след това през две години има бременности-(тя има общо 4 деца и се оказа,че всички са станали след такъв продължителен пост, което ми е малко странно, защото нали семчовците имат определен живот и след толкова много въздържание не са ли неподходящи,не знам,но са ми любимото приятелско  семейство още откакто имаха само две деца).

Общи условия

Активация на акаунт