КОЛЕДА 2023/2024

  • 121 962
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 1 711
Може ли някой да сподели рецепта за капучиновите слади.Не мога да отворя линка.
Капучиновите звезди на Габи, които Джемма е превърнала в капучинови бастунчета. http://djemmasvetlana.blogspot.com/
Страхотна рецепта.

# 511
  • In transit
  • Мнения: 14 219
Може ли някой да сподели рецепта за капучиновите слади.Не мога да отворя линка.
Линкът не се отваря, защото блогът на Габи вече не е активен. В сайта на Лети има само линк към рецептата, няма я самата рецепта. Добре, че Марчева я е написала в нейния. Ето я: http://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_804.html

# 512
  • Мнения: 3 452
Много благодаря!Правила съм ги отдавна но не съм записала рецепта.

# 513
  • Мнения: 2 831
Тези звезди всяка година ги гледам, че изглеждат много добре, но така да не понасям марципан. Не съм купувала чист марципан досега, но в бонбоните Мерси има такъв с марципан и ми е откровено отвратителен като вкус защото ми блъска на горчиви бадеми. В лидл съм виждала различни видове марципан,та има ли някакъв който да не е с толкова силно изразен бадемов аромат Rolling Eyes
Или може би да пробвам звездите с нещо друго да слепя Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 19:38 от Leona_

# 514
  • Русе
  • Мнения: 845
Тези звезди всяка година ги гледам, че изглеждат много добре, но така да не понасям марципан. Не съм купувала чист марципан досега, но в бонбоните Мерси има такъв с марципан и ми е откровено отвратителен като вкус защото ми блъска на горчиви бадеми. В лидл съм виждала различни видове марципан,та има ли някакъв който да не е с толкова силно изразен бадемов аромат Rolling Eyes
Или може би да пробвам звездите с нещо друго да слепя Rolling Eyes
Аз ги слепям с крем - най-често от Лидъл от делукс серията- кокосов или карамелов.

# 515
# 516
  • Мнения: 4 299
Май само в къщи не се одобриха капучиновите звезди, а обичаме марципан.

# 517
  • Мнения: 465
Аз ги оставям "натюр", не ги слепвам. Любими са на цялото семейство. Изрязвам ги във формата на сърчица. Като наближи Коледа и синковецът почва да подпитва дали ще правя сърчица❤️

# 518
  • Мнения: 366
Моля за съвет, относно меденките на Джули. Мога ли да омеся тестото предния ден,да престои в хладилника и на другият ден да да ги оформя и пека.

# 519
  • под тепетата
  • Мнения: 11 180
Според мен -да, тъкмо по- добре ще се разгърнат ароматите.

# 520
  • София
  • Мнения: 2 518
Моля за съвет, относно меденките на Джули. Мога ли да омеся тестото предния ден,да престои в хладилника и на другият ден да да ги оформя и пека.
Само го извадете час преди оформянето, че е много твърдо и трудно се разточва, особено ако е с масло, а не маргарин.

# 521
  • Варна
  • Мнения: 1 452
Leona, марципанът в Лидл не е с горчив аромат, не удря на цианид. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз много ги харесах звездичките, но ми дойде в повече ароматът на кафе от капучиното. Чудя се дали да не намаля капучиното и да пробвам пак.

# 522
  • Мнения: 4 176
Аз откривам коледните партита. Утре е първото и ще нося тези мъфини. Малко са джаста -праста, но както всяка година ще изчезнат за секунда. Нямах много време да ги направя по-хубави Smile Следващата партида ще са по- изпипани.

# 523
  • Мнения: 543
.               някой използвал ли е тези печати за меденки? Дали биха се получили и отчертали хубаво?

# 524
  • София
  • Мнения: 12 222
........            някой използвал ли е тези печати за меденки? Дали биха се получили и отчертали хубаво?
Червените печати ги имам, отбелязват се много хубаво, но бисквитката трябва да е по-голяма, защото самите печати са големи

Общи условия

Активация на акаунт