👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 2

• 24 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Още в болницата питах докато ни показваха как се прави сутрешен тоалет. И отговора е както дойде - и нагоре и надолу 😄 нашата пишка винаги си застава надолу 😄

Тъп въпрос към майките на момчета: като слагате памперс нагласяте ли атрибута на някоя посока?

# 136
  • Варна
Още в болницата питах докато ни показваха как се прави сутрешен тоалет. И отговора е както дойде - и нагоре и надолу 😄 нашата пишка винаги си застава надолу 😄

Тъп въпрос към майките на момчета: като слагате памперс нагласяте ли атрибута на някоя посока?

И нашата, но сега се видях с приятелка, която каза, че след падане на пъпа трябвало нагоре.
Не успя да даде обяснение защо и реших да попитам да не правя нещо грешно😀

# 137
Благодаря, момичета, за мненията с белега. За сега не съм забелязала да се разраства или да е релефен, просто на моменти е по-червен, на моменти почти го няма. Но определено си се вижда, защото косичката му доста окапа.
Относно въпроса с атрибута - нагоре, така ми каза педиатърката. В болницата като питах казаха,че няма значение… все пак реших да го слагам нагоре, той си пада надолу/настрани като рита с крачета така или иначе. 😂
Пила и аз поръчах от алиекспрес, след като с нокторезачка го порязах. 😪

# 138
Момичета някоя от вас има ли здравословни проблеми след раждането? На мен ми правиха профилактични кръвни изследвания и се оказа,че имам завишен АЛАТ(чернодробен ензим) 😪

# 139
Пишката си стои надолу, не я нагласям специално 😅

# 140
Момичета някоя от вас има ли здравословни проблеми след раждането? На мен ми правиха профилактични кръвни изследвания и се оказа,че имам завишен АЛАТ(чернодробен ензим) 😪
Аз бях така в деня на раждането, но май с АСАТ.
Питайте ЛЛ какво да предприемете.

# 141
Това да се наглася нагоре е отживелица още като са ги повивали децата. Не се пипа, остава си както е 😄

# 142
За рязането на нокти ползвам кривата ножичка, която е за вежди 😀 става изключително лесно.
Пробвах с нокторезачка, много ме беше страх, ползвах пила, но тъй като няма как да хване само нокътя, пеотриваше се и кожата на пръстчето.
Пробвайте с тази ножичка, с нея ясно се вижда къде е и е в плюс това, че краят и е тънък.

# 143
И нашата пишка си е надолу 😃 Никой нищо не ми е казвал, даже не знаех, че трябва да се наглася. Само от приятелка чух, че трябва да се забелва по време на баня, ама нищо не съм правила и не мисля да правя 🤷🏻♀ мъжките мами какво мислите за забелването?

# 144
Аз съм ЗА забелването, но бавно и постепенно, а не насилствено наведнъж. Баткото го водих на консултация с уролог и малкия също ще го заведа към годинката живот и здраве.

# 145
Аз го забелвам по време на баня 🙂

# 146
Нашият също има червени петна по главата и по клепачите. Бяха му повече, стават по-малко с времето. Не ги мажа.
Ноктите режа с бебешката ножичка , докато бебето спи.
Забелвам го и аз.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 10:43 от Jupiter sea

# 147
  • Варна
Аз не забелвам

# 148
Дъщеря ми има родилно петно между очите и на едоняи клепач, така нар. "ангелска целувка" и има на вратлето също,когато се ядоса и плаче личи повече, казаха,че ще се вижда по-малко,но няма да изчезне напълно.
Иначе за ноктите аз взех ел.пила от амазон, бебешка, супер доволна съм. Не е шумна, лесно се намалят ноктите, не може да порежеш бебето 😄 и тя си чака като я ползвам, беше 11 евро някъде.

# 149
Цяла седмица малкия е с хрема, изписаха му капки с адреналин и физиологичен разтвор, но няма промяна, пие и стОдал.
Пръскам ствримар и термална вода на Uriage.
Допълнително слагам и премията маз в носа е няма и няма. Някой сблъскал се с този вирус. Не знам какво да правя вече.

Общи условия

Активация на акаунт