Отношения с обвързан колега

• 17 716
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
Фактор, последица, случайност и както и да го наричате, все си е жена без достойнство, себеуважение и ценности. И не малка доза липса на акъл.

Как пък никога в тоя живот не се поблазних при все такива неустоими предложения от женени мъже да стана любовница?
(Това, когато бях в стихията си на 20- 25, не сега)

# 271
Чакай, чакай, какво стана с младия обожател?

# 272
Приносът на мъжа никой не коментира, защото не той пише тук. Авторката не може да промени него, брака му, жена му, може само да решава какви ще са собствените и нагласи и постъпки. Затова и хората за нея пишат. 

Аз познавам любовница, която стана съпруга. Ми не завършиха нещата с вечна любов.

# 273
Според моя опит вечна любов няма. Онзи, в когото мислех, че ще бъда влюбена до последния си дъх, спря да ме вълнува по този начин преди няколко години, а още съм жива.
Когато си бил с някого дълго време и заедно сте изградили много, смятам, че все пак има шанс да го уважаваш достатъчно, за да не го изоставиш лесно. Обаче на теория. А на практика по-често не го изоставяш заради някакви интереси или просто заради навика. Съжалявам, че не съм много романтична.

# 274
  • Paris, France
Аз познавам любовница, която стана съпруга. Ми не завършиха нещата с вечна любов.

Много любовници стават съпруги, но не е такова желанието на авторката. Тя е пасивна и осъзнава, че сложна конфигурация с деца и издръжки от предишната връзка ще и развалят рахатлъка, които не го е имала на 100% и като излизала с въпросния.

Вечната любов е изключителна рядкост и не спохожда всяка връзка. И тя не е цел на авторката.

В момента нейният проблем е депресията, която не и позволява да се храни или спи.

# 275
Добре разбирам, че изразът "вечна любов" не е използван съвсем буквално. Предполагам, че по-скоро се има предвид, че и на любовницата не й е провървяло много с този мъж, което вероятно би трябвало да бъде някакъв вид успокоение или реванш за бившата съпруга.

# 276
  • София
Дайс, явно си наранена. Но въпреки това любовницата на мъжа ти е последица, не фактор. Ако не е била точно тази, ще е друга. Дори и да не е стойностен човек тя, какво от това? Сигурно твоето мнение слабо я вълнува....
Мен ме вълнува далеч по-слабо, но съм принудена да съм наясно с емоциите на бившия, защото въпреки че не общувам с него по никакъв начин, той ми "предава" по децата....

А това, че една любовница не е жена с достойнство, жена без никаква самооценка, без капка морал, е неоспоримо твърдение.
И понеже всеки си преценя, всяка жена има правото да се постави сам-самичка в тази позиция, но това има своите последици, като да си ниско.
Това, че на любовницата не й дреме за мнението на другите, си е нейно право, но пък другите все пак си имат мнение, а причина да се крие това мнение няма.
Явно не страда само той...
Отдавна, много отдавна не страдам.
Просто ме е гнус. И темата е точно за това.

# 277
Не разбирам защо фокусът е почти само върху жената. Тя не е взела женения мъж насила, той се е дал доброволно. Тя е нисша, без морал и без достойнство, а той какъв е?

# 278
Той е повече от ясно какъв е, но няма как да се мине без да се обсъди и каква е тя. Наистина е гнусно да знаеш, че си втора цигулка и минава друга преди или след теб. Иначе в форума е повод за гордост. 😃

# 279
Мъжът е боклук, любовницата е боклук, само благоверната измамена съпруга е върхът на сладоледа......
Ми не, не е, глупачка е, която се е омъжила и родила от боклук.

# 280
Той е повече от ясно какъв е, но няма как да се мине без да се обсъди и каква е тя. Наистина е гнусно да знаеш, че си втора цигулка и минава друга преди или след теб. Иначе в форума е повод за гордост. 😃
Повечето тук явно пишат от гледната точка на съпругата и са на нейна страна. На мен обаче би ми било любопитно да разнищим и другите участници в историята, а и така ще бъдем максимално обективни.

# 281
Джейн, теб къде те стяга чепика, че си толкова вулгарна? За аккво се бориш тука не мога да разбера.

# 282
Сигурно е лично пострадала от изневяра.

Във всяка тема, в която се включвам, аз се опитвам да се поставя на мястото на всеки от участниците, да погледна не само от един ъгъл, дори и да нямам собствен опит с точно такава ситуация.

# 283
  • France
Чак пък гнусно Rolling Eyes нека да погледнем на нещата под различен от еснафския ъгъл.

# 284
Барби, мен чепика не ме стяга, просто не мога да се начета на глупости в последно време. Най-големите моралистки в тоя форум се оказаха любовници. Ето още един двоен аршин аз съм вулгарна, обаче когато се хвалеха коя какво е правила не бяха вулгарни.
Бел, не съм пострадала от изневери. Точно защото гледам от всички ъгли е редно да се обсъди поведението и на любовницата. А пък, ако трябва и съпругата ще й изкараме кирливите ризи.

Общи условия

Активация на акаунт