АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит рожден ден на Катето и Диди!  bouquet  bouquet  bouquet
Янче, ами ще се връщам на работа. Всъщност на мен настройката ми още преди да забременея беше, че няма да стоя повече от 1 година с детето вкъщи.От няколко месеца изпитвам невероятно желание да възвърна стария си ритъм в живота, така че не ми беше трудно да взема решението. Надявам се всичко да върви без проблеми.
Деси,мен зърната не ме болят. Боляха ме в началото,когато за 2 седмици Давид от двузъбо бебе се превърна в седемзъбо. Но просто ме сучеше по-грубо и като че ли самите зърна се приспособиха за около 10-на дни.
Бабълче, можеш да я дадеш сварена с овесени ядки.
Чаена,аз мислех да вземам хапчета, но на майка ми като опоерираха гърдата, й бяха казали, че те са повлияли върху образуването на бучката!Та съветът ми е - премисли още вееднъж нещата!
Нуни,съжалявам за кърменето ви!Пожелавам ти 5 пъти по-дълго кърмене със следващото! Wink
МТаня,браво на мъничето! bowuu И Давид прави някакви опити да се катери от 2-3 дни! newsm78

# 166
  • София
Ех,  Юлче, аз явно имам пристрастено кърмаче, което никак не губи интерес към кърменето! Но и към другата храна не губи също! Като спа при нашети в събота е даспал сам, събидил се, пил вода и пак заспал, е повъртял се, но не ревал, както като съм налична! Това е истината - разбира много добре детето къде, какво и що!

# 167
Ето ги хлап … 72;та

Вени, децата са различни, но всички имат нещо общо - никак не са глупави Simple Smile

# 168
Здравейте и от нас.
За кухнята-мился да я записвам на такава където носят яденето в къщи.
Аги Йасмина са най-ниско дозираните противозачатъчни цената им е 16-17лв, някъде.

# 169
  • София
Юлка, ми не съм я питала щото обикновенно не съм съгласна и ще почнем да спорим а тона и е от типа "нетърпящ възражение ", но в четвъртък ще я попитам . Много здраво стой, браво! искам и видео Simple Smile

Reni ми щото обикновенно излизат отдолу първо. За първи път чувам, че се купува нещо. Всъщност май майка ме попита нещо но го пропуснах покрай ушите си.

Обикновено не пиша менюто, но току що яде нова комбинация и щеше да ми изяде пръстите от лакомия: извара+ 1 домашен жълтък+2 филийки сухар от гръцките размачкани с вода на каша

# 170
Здравейте,
Нуни-ще ти пиша на лични  bouquet

Абе Юлче-това със съня ми се струва малко прекалено.Има по-енергични и по-кротки(не използвам научните термини ,но ще ме извините...)деца.То си е според темперамент-както и много други неща newsm78Ето,днес,сумарно имаме 12,5 часа сън,но преди ден-два имахме 15 часа сън newsm78

Ябълки,а и всички плодове варя на пара и после мачкам,замръзявам и следователно после размразявам.И на мен ми е интересно защо да не се яде замразена храна newsm78

И ние от седмица се изправяме,но вкъщи слава Богу нямаме много мебели hahahaНие се изправяме и след това се пускаме умишлено ,за да тупнем по дупе(това е игра м/у него и баща му Joy)Та...ако имаше много мебели ,за които да се изправя щеше да е страшнооо Shocked

В ПрОдавАлнИкА се продаваше една от тези проходилки с бутането.За 45 лв мисля ,че беше newsm78

Искам да попитам кърмещите ,дали се случва да намират слуз в акото на децата си Thinking

# 171
Видеото - от Шуши. С моето фото няма качество и звук.

Абе, Екси, правото хлапе е Марти, не е мой Иво. Марти - сините очички, Иво - черните очички.

Цвети, ти хвана края на разговора Simple Smile В първия ми пост за съня съм писала и за цикличността по дни.
В акито на Иво не съм намирала слуз, но за сметка на това съм намирала много други различни по цвят и вид съкровища  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 20:49 от юл4е

# 172
Кърмачки, като ви чета - започвам, да се плаша...  Sick Велина НЕ ОТКАЗВА кърма - почти никога!  #Crazy Как ще я отбивам - не знам... Crazy

Спокойна нощ! Hug

# 173
Кърмачки, като ви чета - започвам, да се плаша...  Sick Велина НЕ ОТКАЗВА кърма - почти никога!  #Crazy Как ще я отбивам - не знам... Crazy

I nie taka  Crazy

# 174
Честито на днешните ни рожденници и на изминалите месечинки от последните 3 дни!

Танче, браво за билетите, аз все още не мога да намеря вече в чудо се видях. Такъв зор до сега не съм имала с билети, ама пусто нали искаме да си летим до Варна и това много ни спъва. В този ред на мисли да те питам вие направо до Варна ли си взехте билети? Имате ли възможност да се възползвате от чартърите (през летния сезон) ако не сте в група с туристи? Май беше казала ще си ходите първо през Април, тогава как е с полет до Варна? На мен от тук не искат да ми продадат билети от Германия до Варна, защото били чартъри, демек само за тяхни си хора дето са организирани туристи на групи.

Мецанке, и моята кукла се оправя сама с придвижването, ама то е защото не и харесва да стои в паяка. А пък на ръце аз няма да я водя. Зор хич не съм и давала за тези неща, защото малко егоистично от моя страна, ама си казвах колкото по-късно се научи да става и да ходи толкова по-добре за нас. Ами ходи си вече от дивана на масата на фотьойла и така като си се придържа самичка. Тази проходилка незнае какво да я прави направо и тази седмица съм решила нея и още няколко неща които не ги ползва да ги разкарвам от къщи вече. Хем да и се отвори малко място в стаята.

# 175
  • Boston, MA
Честито на рожденичките и на месечинковците!
Тези дни пак много работа, а уикендите са ми традиционно доста заети, чак сега успях да изчета всичко. А и миналата седмица беше тук -18-20 градуса (с вятъра и повече), в петък заваля сняг и се стопли до 0, та вчера ходихме на разходки около замръзналото езеро и река.
Прегръщам силно всички болни дечица, а на Янчето-бърборанчето специални целувки! Нуни, горе главата, мила!
В тая връзка - кризата, Дани е официално отбит. Аз бях ви споделяла, че натам вървят нещата, откакто спрях да помпам през деня, той губеше интерес, а и трябва да започвам едни хапчета да пия, та за всички беше добър момент. Миналата седмица се опитах церемониално за последно да го накърмя за приспиване, той го обърна на игра с щипане и дотам беше. И въпреки че бях готова, ми минават от време на време едни мисли и ми се реве - ами отбиването си е функция на порасването и някак си виждам как бързо ще порасне и отлети... Но, да не ставам излишно мелодраматична.. (освен това и ми дойде, та на това също отдавам мрачните настроения).
Как да нямало проходилки едно време бре? Аз съм на 35 и имам снимка в проходилка - една такава метална рамка на колелца, на нея увисени карирани гащи и аз вътре. С проходилка съм проходила на 10 месеца - Дани е без проходилка, вече и без офис, само в скачалника (бънджито) стои по 15 минути. Ами той откакто пролази, не можеш го държи на едно място. Явно се научават, защото и той не обичаше да стои по корем като по-малък, мислех си че няма да лази. Ела го виж сега. Изправя се непрекъснато по мебели, стени, пада, става. На мен също ми беше много мъчно как лошо падаше в началото (ние имаме паркет навсякъде, с един килим, ама той стои ли на него), ама какво да го правя, трябваше да го вържа. Сега пада много по-добре, леко се свлича, понякога на полу-шпагат. Вчера се издърпал до сд-плейъра в спалнята и си пуснал музика, даже си я увеличаваше. Край на спокойствието.

# 176
  • София
И аз да се похваля като Вени-И Соня днес се изправи, но на решетките на леглото! Mr. Green
Това дете ме сбърка. За 3 дена с толкова неща напредна, а месеци наред преди това - нищо! Днес цял ден е отдадена на пълзене и изправяне в леглото. Спането разко намаля. А мойта умора се увеличава. Tired

Лека ви нощ!

# 177
Вчера се издърпал до сд-плейъра в спалнята и си пуснал музика, даже си я увеличаваше. Край на спокойствието.

Joy brawo na Dani (pak nqma kredor  Rolling Eyes)

MissZ, ne im se varzvai, dai si emaila na li4ni, da ne spamq tuk, az sam ot bransha i shte vi pomogna  Wink  Nie shte letim na 6.4. do Varna, i na 17.4. obratno.

Renni, naistina e taka, izvednaj mnogo darpat v razvitieto, glavozameivashto e  Crazy

Haide leka, otivam da gladq  ooooh!

# 178
  • 2 етажа над тавана

I nie taka  Crazy
И ние, и ние Tired

Браво на бебчетата за зъбките, за изправянето, пролазването, за всякакви други постижения!

Цвети, случвало се е да има слуз в акото на Маги, доки ми беше обяснила от какво се получава, ама сега не се сещам Embarassed

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 22:12 от Бабъл

# 179
  • Boston, MA
И аз да се похваля като Вени-И Соня днес се изправи, но на решетките на леглото! Mr. Green
Това дете ме сбърка. За 3 дена с толкова неща напредна, а месеци наред преди това - нищо! Днес цял ден е отдадена на пълзене и изправяне в леглото. Спането разко намаля. А мойта умора се увеличава. Tired

Лека ви нощ!

Браво на Соня! Точно така става - отведнъж наведнъж!

МисЗ, Татяна, за кога купувате билети? За септември да започвам ли отсега да търся?

Бабълче, мерси за киселото мляко (не че съм се наканила)...

Общи условия

Активация на акаунт