АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Привет дружина!
Честито на порастналите априлчета!  bouquet
Не мога да пропусна рожденичките, че станаха много: Данче, Мама 79, и за вчера - Катето и мама Диди!

Нямам сили за повече, болни сме всички, и вкъщи е ад...като се съфирясам, ще чета и ще пиша...

# 226
Мерси на всички за милите пожелания и цветя Hug Heart Eyes Mr. Green
Преядох с шоколадова торта Mr. Green
Нашето меню днес:
супа спанак+фиде и пиле
пюре картофено+микс замразени зеленчуци и пиле
кисел кайсия
Игрите: играем заедно, закачам го от време на време и това е-пробвам му и аз играчките на вкус като дава Mr. Green

# 227
  • Boston, MA
Mama79, da si jiva i zdrava i mnogo mnogo shtastliva!

Kredora izchezna, taka che posle shte se probvam da ne vi mucha sega...

# 228
игри:
- в момента е хит "огледало" - имитирам и физиономиите преувеличено, тя схваща че я имитирам и прави маймунджулъци - пули се с повдигнати вежди, "пръцка" с устни и като го повторя се хили
-търкаляме си едно топче една на друга по пода - стар хит
-новия хит е да си подаваме топчето, защото се научи да казва "дай" и така си го подаваме с "дай" по десетина пъти

изобщо малката проговори от една седмица, имам предвид съзнателно и на място ползване на думички а не срички. Дотук са "дай", "пари" и "не", "мама" беше първата разбира се  Grinning

# 229
Аз да питам какво правите с дрешките, които са малки вече?
МацоMr. GreenАми аз събирам и ги давам на една приятелка - студентка е , а таткото ми е колега музикант, понастоящем с "прелитаща" работа и така де, помагам с каквото мога  Peace И бабата и дядото много помагат, те имат парички, но на мен ми е кеф за бебе Роси да намирам хубави неща. Даже ако изпадне нещо от Продавалника за бебка й го купувам, пък после аз продам нещо, за да мога да го платя и така  Blush

Юлче, готин е твоя калпазан! Нещо оранжевее ли му нослето или само така ми се струва? На Тони е оранжев и по снимките е много смешен Simple Smile И имате готината Маг Ингланд количка, с шарената 'чергичка'  Laughing

Днес Тони яде:
АМ, после супа Топчета + сухари /комшийката му я прати/, каша с бисквити, вечерта зеленчуци с пиле/царевица, грах, фиде, пилешко - домашно готвено/  и довърши с бульон от супата Топчета, много му хареса! Mr. Green
Пи през деня около 30 мл чай бронхиален на ХИП, давам  му какпи за кашлицата и дебна дали няма да му стане нещо...

# 230
Това е от фотоапарата, не успявам да фокусирам, защото той се движи към мен и налита да го хване Simple Smile Иначе носът е бял, а бузите напоследък - яркочервени. Оня ден попрекалихме с разходката на вятъра и сега си носим последствията  Confused Така искам моите бузи да са възпалени, а не неговите.
Между другото, новата тема ми обра точките - страхотна си я направила!

# 231

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И МАМА79!!!!! ЗДРАВИ, ВЛЮБЕНИ И БОГАТИ!  Hug

Юлче, много се смях на Ивко, къде е заспал... горкото - каталясало...

Игри- все още сме на дзак, той сам го предизвиква като се навежда на една страна и гледа дяволито... Друго... пея му "Хей ръчички" и ако е в настроение върти ръчички...

Дрешките си ги събирам и имах идея да ги дам на някой, ама като Данчето ми свидят малко... просто много сантименти ми носят...

Думички - вече осъзнато казва тати и мама, няма-няма и неееее...

меню: обедно меню- супа-картоф, морков, ориз и целина;
следобедно- пюре бисквити с плодове

Лека и безревлива нощ!!!

# 232
Ей рожденниците какво се ослушвате няма ли да сипете по едно Crossing Arms

# 233

Да взема аз да почерпя, че Марти днес стна на 9 месеца!!!!!!!![/size]

/много съм заблудена, за малко да забравя.../

# 234
  • Boston, MA
Юлче, всеки път като го видя твоя сладур с прахосмукачката си се хиля сама... А тази снимка заспалата просто ме срази. Дани една вечер заспа както ядеше, без майтап, дълбоко. Клюфна главата и не се събуди като му смених памперса и го мушнах в торбата за сън  Shocked.
Много се уморяват клетите.

Ето нови снимки (коментар от Дани):
Ще ям манджата на котето:
http://family.webshots.com/photo/2539669350011233688KYASyL
Ако не съм аз да помогна с прането, ще си стои в коша:
http://family.webshots.com/photo/2757384220011233688CSVUZu
Стоя си сам на стола, като голям:
http://family.webshots.com/photo/2889113200011233688ndXIWe
Няма да намаля музиката, нямааа:
http://family.webshots.com/photo/2230115870011233688wOZTVN
Мама ме извела на замръзналото езеро:
http://family.webshots.com/photo/2953145610011233688rJSvNM

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 04:26 от Бубка

# 235

за кърмещите

# 236
Малко късно  Embarassed  4естит рожден ден, Мамо 79, да си все Щастлива и оби4ана    bouquet 
(На Дан4ето ве4е й 4еститих в Скайпа  Wink )

Мноооого сладки снимки, моми4ета, ама как растят мъниците, а колко са сладки....не мога да се нагледам направо. Милена съЩо е zаспала веднъж докато баЩа й я хранеШе  Crazy  Ето и малко нови снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99084

Мимка, аz паzя вси4ко на Милена zа евентуален номер 2  Mr. Green

Днес раzбрах 4е и другата ми много добра приятелка в БГ е бременна  Heart Eyes  Много се радвам, децата ни Ще са с много малка раzлика  Flutter

юл4е на Милена буzките са съЩо ярко 4ервени, 4е и грапави и то ве4е отдавна, нито zнам от какво е, нито минава. Понякога иz4еzва но пак се появява, и пусто не мога да раzбера връzката.  newsm78

Мамо Маца, при нас не е мле4ница, а то4но zъби  Confused  Но има напредък. По4нах, когато накрая ве4е не пиеШе а само су4еШе, да я отстраня от гърдата каzвайки, 4е ме боли. Ве4е не само е много по внимателна, но таzи ве4ер тамън каzвам 4е ме боли, и тя сама пусна zърното  Shocked  Много рабират ве4е. 
А ти кажи, Вени как нау4и да каzва пари?  Joy Ние сме все оЩе на мама и папа (=тате), но ина4е устата й не спира и бърбори с интонация, само дето майка й ниЩо не раzбира  Crazy

Игри, тя си играе много сама. КъЩата, която й подарихме zа Коледа, е номер едно, много съм доволна. Занимава се с нея zа много дълго време. Ина4е оби4а да играе на криеница, дали в леглото с одеалото, или zад мебели или ъгъли или с някаква дреха, която е специялно вадена от коШа с таzи цел  Crazy  И сама zапо4ва да играе, тя поема инициятивата (от една седмица някъде). Много zабавно става  Blush  А, и се нау4и на Gimme   Mr. Green  и в събота в магаzина постоянно беШе ей така  Stop  с продава4ката  Joy 

Има и напредък с миенето на zъби, преди откаzваШе категори4но, спрях zа 10 дена и в4ера пак си опитах късмета и о, 4удо, отвори си устата и всякаШ й харесваШе. Е, сму4еШе пастата, еzика пре4еШе на 4етката и я дъв4еШе, ама карай  Party 

С яденето сме zле неЩо, кърмя я сутринта, после на обяд й давам пюре, следобедната zакуска неЩо откаzва и на обяд пак не си иzяде каШата  Sad  Дано не се раzболява само  Praynig

Хайде, стана късно, лека  Hug

# 237
  • София
Добро утро!

Танче, страхотна е Миленка и вие сте сладури!

Да си кажа и аз по темите : Ние играем на криеница, топка, но бори-бори, демек борим с, на една игра, при която аз му преча да направи нещо, а той се хили като репичка! Обшча и да повтарям след него, каквото е казал, както и да си цъкаме с език - нарочно започва и аз трябва да продължа!

Вчера имахме малко разстроен стомах - надявам се от зъбите!

Дрешки пазя за многото си бременни приятелки - то е ясно, че няма да им насмогна, но поне за тези с момчета / за сега една/!

# 238
ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА ВЕНИ И НА ИЦКО! Hug Heart Eyes Hug

Юлче, Бубка, Татянка - много, много готини дечица!  Heart Eyes И колко големи изглеждат! А Велинка, като няма никаква коса - още й е бебешорска физиономията... Confused

Деси, все забравям, да питам - този зърнен микс, за който писа - готов ли е или ти сама го миксираш? Thinking

Игри - мама няма време за такива Embarassed, но играят с бати, като се заравят в играчките му. Аз сега я уча на няколко неща, ако това се брои за игра - да показва "чао", колко голяма ще стане и къде е лампата; да дава целувка, да казва, как прави колата, което не знам как, но сама го научи /абе то е ясно - покрай Пепи/; а дядо й я учи - на колко годинки ще стане. Crazy
Мецанке, и мен ме изуми - как я научихте смислено на "пари" !? Money Оооо, ама това да не е, че манджата пари, а не, че имаме пари, напр.!? Mr. Green

Иленке, бързо оздравяване Praynig, че те чакаме тук! Wink

Забравих, да се оплача, че нощта ни беше кошмарна и вече всеки момент 4-ят зъб ще пробие, но дотогава - ще ми се скъсат нервите! Twisted Evil

ЧАЕНА, новата тема е разкошна!  Peace И какви страхотни Св.Валентински пожелания си ни отправила!!!  Heart Eyes Благодарности!  bouquet

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 09:29 от envia

# 239
Добро утро и от нас.
Честит Рожедн Ден, малко със закъснение. Много здраве и любоооов ви пожелавам.
Честито на месечничетата.
Ние вчера от скитане не можах да влезна да почета и чак сега се включвам.

Общи условия

Активация на акаунт