КАУФЛАНД - тема 68

• 65 825
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • Mostly in my mind
Взех 6 кутии, от един вид. Намали цената на всички.
Еха. Simple Smile

Има хубави намаления на плодове и зеленчуци.

# 211
  • Пловдив
Скоро не са пускали зехтин на промо, нали?

# 212
Имаше Costa d oro на  50 % допълнителна оферта преди седмица/две

# 213
За птичи грин засечен в малко птицеферми съобщиха в началото на седмицата по новините ( мисля бнт). Тогава съобщиха, че ще извършат наблюдения и изследвания в по- широк диаметър и ще приложат мерки , ако има нужда ще обявят епидемия. В Кауфланд нямаше никаква табела, но там където стоят яйцата имаше друга стока , предположих , че птичия грип е причината.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:31 от ccvet

# 214
  • In transit
Няма яйца в Кауфланд, явно са ги изтеглили заради птичия грип.

Миналия ден имаше, взех от тези по 15, но после размислих и ги върнах, че имаме доста налични.
Какъв птичи грип, у нас ли?
Статията, която намерих за птичия грип беше за Сливен. Яйцата х15 са от Свищов. Аз си взех през седмицата.

Отивам да разглеждам новата брошура.

# 215
Днес яйца няма. Много ме изнервиха на витрината за месо. Стоят, говорят си, режат си колбаси. Ние водим като сополи. Поне 20 мин си откарах , за да ми кажат, че крила НЯМА.

# 216
С извинителна бележка са яйцата, да.
Айсберг испански имаше намален 50 % на 1.49 лв, доста едър.

# 217
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнение за гирос-а?

# 218
Този кош дали е от сгъваемите?🤔🤔

# 219
Да знаете когато стоки в магазините липсват те всъщост са налични, но са задържани за "качествен контрол". Затова при вас се мами много.
Скрит текст:
Дали КЗП са съучастници в далаверите заедно със служителите в магазините не знам. Резултът е един стокa в магазините няма.
"Качественият контрол" означава стоки под масата за богоизбрани хора. Може и друго ти на мен си ми симпатичен, а ти не си и аз ще продавам на когото си искам. Е прави са да подаряват на когото си искат.  Редовият българин да го ...
Дано не се налага по някое време да си получават заплатите във "свещи" Simple Smile Това едно време църквата даваше заплати на свещениците в свещи, не е виц а своеволия на някой дерибеи от ДС подвизаващи се като свещеници.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 16:18 от netman71

# 220
Здравейте! Може би е коментирано преди, но не намирам информация. Тази прахосмукачка дали ще ми свърши работа за ежедневно почистване?

# 221
Има много доволни от нея. Повече от недоволните. Ако си без килими, ще ти върши работа.

# 222
  • оттам, откъдето започва България
Колко кутии бонбони мога да взема с купона за рожден ден?

Може да си купиш колкото кутии искаш, само че гледай да са от посочените в купона. Ние купихме различни видове и всички бяха с намаление.

# 223
  • София
Прахосмукачката работи добре и върху килими.

# 224
Здравейте! Може би е коментирано преди, но не намирам информация. Тази прахосмукачка дали ще ми свърши работа за ежедневно почистване?
Вземай смело!

Общи условия

Активация на акаунт