КАУФЛАНД - тема 68

• 65 792
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
И в нашия Кауфланд кв Надежда-3 София днес-23,12
работиха всички каси и на самообслужване и с касиери
имаше една жена и казваше на клиентите къде има по-малко хора
на опашката и наистина бързо минавахме. Като регулировчик.
Издирвам тази пица
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00040291.html
питах на информация била във фризерите при замразените
неща пици, баници, зеленчуци, три пъти обиколиме нямаше -свършила е.
Преди я имаше в Лидл и редовно си я купувахме (беше 2 вида с чушлета и без тях)
Като я намаляха с 50 % вземах всичките намалени,
но вече я няма в Лидл, а в Кауфланд за пръв път я виждам.
Скрит текст:
Пробвах я веднъж. Много дебела е тестената подложка. Като е пица поне подложката да е тънка. То така си е обикновен хляб поръсен с каквото е останало от колбасите и сирената.

# 661
  • Пловдив
На 24.12 и 31.12 различните градове са с различно работно време

# 662
Здравейте, издирвам някъде ако има останали от тези човечета. Взех къщата за кукли на малката, но там има само две, а тя е очарована от тях.

И тази пица някой успя ли да опита? От месец я издирвам, но явно при нас е имало еднократно зареждане ако изобщо е имало.

Искаш ли ги ?

# 663
  • София
Даааа. Объркала съм темите сега видях, не знаех дори, че ги има и в Кауфланд! Това в кой град е?

# 664
  • Пловдив
Въпросната пица си е редовен асортимент и се намира във фризерите със замразени продукти до другите пици

# 665
Магазинът беше много зареден. Постоянно имаше колички със стока , много персонал и изненадващо малко хора да пазаруват. Подготвих всичко необходимо за празничната софра Wink

# 666
  • София
Вчера беше някакъв ад в нашия Кауфланд. Sad
Евда намерих място за паркиране.
За първи път се редях на опашка, за да докарат свободни колички. Дойде ми реда, взех и влезнах в магазина и ужаса започна... Всеки сложил количката си така, както на него му е удобно. Блъсканица, върви и застава по средата на пътеката, за да си погледне списъка с покупки. На баниците етикета попернял и не можеш да видиш с какво е баницата.  Опашки на всеки щанд. Добрах се до касите и там беше следващия ад - чакане до като забравиш кога си застанал на касата.
Поне купих всичко, което бях планувала.  За малко на брой покупки ми отне 1ч.-1.30ч.
Весели празници.

# 667
Днес имаше мандарини по 70 ст. и доста намалени торти и тирамисута.

# 668
Мисля да мина на проверка и аз за намалени неща привечер, зеленчуците трябва да ги намалят.

# 669
Аз бях в 7 и нещо в магазина. Супер беше Wink

# 670
  • София
Скрит текст:
Въпросната пица си е редовен асортимент и се намира във фризерите със замразени продукти до другите пици

в кой град е това?

# 671
Днес имаше мандарини по 70 ст. и доста намалени торти и тирамисута.

И аз взех мандарини по 70 ст.
Във всяка количка имаше по няколко плика, всички бяха взели.
Друго интересно не видях.
Бананите бяха 1.99 намалени от 2.99.
Аз отидох, че брашното ми свърши.
Много хора, но бързо върви и всички каси работят.
За аптеката опашката беше още отвън от паркинга. Тя е Софармаси, те не затварят по празниците, но явно утре няма да работи, защото е вътре в магазина.
На Изипей също много опашка.

# 672
  • Пловдив
Скрит текст:

в кой град е това?
В Пловдив

# 673
Тая пица няма достатъчно материал върху тестото, допълнително слагах салам и кашкавал.

# 674
  • София

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 16:27 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт