КАУФЛАНД - тема 68

• 65 803
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Харесах си покривка също, но не знам на живо каква е, и един бретер, дето никога го няма наличен, когато е на промоция. Виждал ли го е някой???
Не знам за кой точно питаш, но аз съм купувала преди един елипсовиден /показвала съм снимки в темите назад/.
Беше страхотен на живо, но го върнах, тъй като идваше голям за моите котлони. Ако беше кръгъл, нямаше да го върна, защото идеята ми беше да го ползвам и за котлоните, и във фурната.
Преди година си купих  бретер  ,но  капака гръмна във фурната,хвърлих яденето.Sad

Ужас....не става ли за фурна капака? Аз точно заради него го искам....
Да, за същия от снимките питах, майка ми готви на газ, за нея ще стане. Тъкмо се зарадвах, че измислих подаръка.
Много харесах и покривките, за жалост от златистата имаше само тишлайфери, от черната имаше ама...не обичам черно на маса
Много ми хареса бретера ,  да запържвам и след това във фурната.Ползвах го два-три пъти и накрая гръмна , цялото ядене стана в ситни стъкълца,няма изчистване и отиде в кофата.

# 646
mamamar4ela, съжалявам за случилото се. Явно обаче си направила грешка да го сложиш на по-висока температура, отколкото е допустимо, когато е с капак. Аз като го купих, хубаво четох какво пише на етикета и си пишеше до каква температура може да се слага капака. Ако не ме лъже паметта, беше 150, но не съм сигурна. Другото, което веднага си помислих тогава е, че когато ми трябват по-високи градуси, ще го слагам във фурната без капак. Единствената причина, поради, която го върнах беше елипсовидната форма, която не пасваше добре на моя котлон. То бях наясно, че няма да пасне, все пак е елипса, ама бая излизаше навън като го мерих и затова го върнах. После си поръчах от Емаг кръгъл с капак и си джъткам с него и съм много доволна. Спазвам и с него правилото, че ако е на по-висока температура /на тоя е 170 в описанието/ не слагам капака. Но ми е много удобен, че първо готвя с него на котлона, после директно го пъхам във фурната и запичам и не мия 2 тави и тигани.

# 647
Олеле, аз моят бретер го думкам на 200 и още е цял. Но е от Лидл де. Има дупка на дръжката на капака, през която наливам вино, докато се запържва храната преди фурната.

# 648
Тенджерата на Брио, който са на промоция тази седмица, след първото измиване в миялната, с таблетка на Финиш. Черните петънца са дупчици, все едно нещо е прояло дъното 🤦
Искам да и направя рекламация, но хвърлих кутията, дали ще има проблем 🤔
Макар, че няма да я връщам защото така ми е скимнало, а ще я рекламирам 🤔

# 649
При мен така стана с тенджера под налягане, даже не я мих в съдомиялна. Обадих се на националния да ги питам и я пуснах за рекламация без кутия, върнаха ми парите директно.

# 650
# 651
Преди малко взех хартиената брошура, рано са ги разнесли днес.

# 652
Издирвам:
Преди време бяха пускали огледало за баня в черно и дървесно, аз си взех, после още едно взех и сега се търси трето, тези хора да не видят нещо от мен🤣
Ако видите някъде в София, да ми обадите.
Имам надежда, че снощи на същия принцип си взех една черна дъска за тоалетна, която я пропуснах преди около два месеца, една самотна бройка стоеше да запълва място на стелажите.
Мисля, че имам снимка някъде из телефона, ще потърся.

# 653
Да похваля нашия К, че днес за пръв път виждам да работят всички каси и опашките вървяха много бързо.
И да се оплача от мен си, че съм много разсеяна и взех един зехтин с червен етикет, който се оказа смес, а не екстра върджин. Бутилката е същата като на Алеас, обаче се казва Аргос, за пръв път чувам и виждам, бях без очила и се заблудих. 16 лв., намален 40% от 26.

# 654
  • София
И в нашия Кауфланд кв Надежда-3 София днес-23,12
работиха всички каси и на самообслужване и с касиери
имаше една жена и казваше на клиентите къде има по-малко хора
на опашката и наистина бързо минавахме. Като регулировчик.
Издирвам тази пица
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00040291.html
питах на информация била във фризерите при замразените
неща пици, баници, зеленчуци, три пъти обиколиме нямаше -свършила е.
Преди я имаше в Лидл и редовно си я купувахме (беше 2 вида с чушлета и без тях)
Като я намаляха с 50 % вземах всичките намалени,
но вече я няма в Лидл, а в Кауфланд за пръв път я виждам.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 22:13 от lite16

# 655
# 656
Какво значи намалено работно време? В колко ще отворят ?

# 657
# 658
Благодаря!!

# 659
  • София
Здравейте, издирвам някъде ако има останали от тези човечета. Взех къщата за кукли на малката, но там има само две, а тя е очарована от тях.

И тази пица някой успя ли да опита? От месец я издирвам, но явно при нас е имало еднократно зареждане ако изобщо е имало.

Общи условия

Активация на акаунт