КАУФЛАНД - тема 68

• 65 798
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Харесах си покривка също, но не знам на живо каква е, и един бретер, дето никога го няма наличен, когато е на промоция. Виждал ли го е някой???
Не знам за кой точно питаш, но аз съм купувала преди един елипсовиден /показвала съм снимки в темите назад/.
Беше страхотен на живо, но го върнах, тъй като идваше голям за моите котлони. Ако беше кръгъл, нямаше да го върна, защото идеята ми беше да го ползвам и за котлоните, и във фурната.

# 616
Май и този е правоъгълен, нямам брошура пред мен. И аз искам такъв- първо на котлона, после във фурната, ама на мен ми трябва и за индукция да става

# 617
Ето, открих старите снимки, които бях пускала. Не знам дали точно за този модел питаш.

# 618
Харесах си покривка също, но не знам на живо каква е, и един бретер, дето никога го няма наличен, когато е на промоция. Виждал ли го е някой???
Не знам за кой точно питаш, но аз съм купувала преди един елипсовиден /показвала съм снимки в темите назад/.
Беше страхотен на живо, но го върнах, тъй като идваше голям за моите котлони. Ако беше кръгъл, нямаше да го върна, защото идеята ми беше да го ползвам и за котлоните, и във фурната.
Преди година си купих  бретер  ,но  капака гръмна във фурната,хвърлих яденето.Sad

# 619

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 620
Летен полъх
ето с тефала

не знам доколко се вижда

# 621
Скрит текст:
Вчера си взех една тенджера от серията Брио Металика, че ми трябват за индукцията и да не е с незалепващо покритие, пробвах я в къщи, хареса ми, и днес отидох за още една по-малка. Взех още и мелничка за сол/пипер и 2 спрей бутилки. Плешка имаше, хора не, това към 10-11 ч. в София.

Пробвахте ли спрей- бутилките вече?
Не съм още.

# 622
  • shumen
Днес отидох и пак нямаше плешка.Утре ще отида за кухненска ролка и мандарини,но няма да взема плешка и да има.

# 623
Примерът ти нищо не показва. Прекарала се познатата ти с машината за капсули. Всеки знае, че асортиментът им е сравнително ограничен, макар че производителите вече се усетиха и започнаха да вкарват нови видове.

# 624
Подарени
Подарявам следните купони:
Скрит текст:
Всички са валидни до днес с изключение на купона за горещ шоколад,който е валиден до 26.12.2023г.Моля,пишете ми на лично съобщение,ако желаете да ги получите

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 12:34 от Еstrella

# 625
Падна ми се какао за 1лв.....в момента е намалено на 0.99 за всички... Голям късмет 😉.
Брадли, благодаря за споделеното-вчера сутринта успях да взема предпоследната бройка!

# 626
Преди година си купих  бретер  ,но  капака гръмна във фурната,хвърлих яденето.Sad

Ужас....не става ли за фурна капака? Аз точно заради него го искам....
Да, за същия от снимките питах, майка ми готви на газ, за нея ще стане. Тъкмо се зарадвах, че измислих подаръка.
Много харесах и покривките, за жалост от златистата имаше само тишлайфери, от черната имаше ама...не обичам черно на маса

# 627
pinko, благодаря ти за снимката!

# 628
Даже го нямаше този банан днес? Чак толкова да се търси? Имаше от другите видове напитки Роял, но не и банан.

# 629
  • София
Райските ябълки са хубави. Май ще мина да купя още.

Общи условия

Активация на акаунт