КАУФЛАНД - тема 68

• 65 804
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Колелото на късмета само за имащите приложението ли е?
Имам физическа карта, нямам приложението, имам ли право да завъртя колелото?
И покупка над 20 лв. направих.

# 571
Ами ето момичета бях точно в 10 сутринта в Кауфланд в моя квартал и жената на витрината ми обявява че свинската плешка е свършила и няма.Обяснява ми и ми развива теория как сутринта като отворили в 7 в 7:05 вече имало опашки за свинската плешка и до 8 била свършила вече...Ама въобще не им вярвам
И на мен не ми се иска да им вярвам,но според мен е възможно, сега е сезона на луканките и хората взимат да си правят. Като добавим и търговците ,които се редят по няколко пъти,след тях нищо не остава за тези ,които ходим към 10

# 572
Колко кутии бонбони мога да взема с купона за рожден ден?
Бях като луд с картечница. Но, наистина прави отстъпка на всички бонбони от изредените, независимо от бройката. Хрупкавите бонбони са супер!
Скрит текст:
Киса, специално за твоя Тома Неверни Wink

# 573
Ами ето момичета бях точно в 10 сутринта в Кауфланд в моя квартал и жената на витрината ми обявява че свинската плешка е свършила и няма.Обяснява ми и ми развива теория как сутринта като отворили в 7 в 7:05 вече имало опашки за свинската плешка и до 8 била свършила вече...Ама въобще не им вярвам
И на мен не ми се иска да им вярвам,но според мен е възможно, сега е сезона на луканките и хората взимат да си правят. Като добавим и търговците ,които се редят по няколко пъти,след тях нищо не остава за тези ,които ходим към 10

Безобразие просто бясна съм нямах избор и взех Свински бут без кост от 6.79 килото вкъщи не готвя аз а майка ми и тя искаше плешка не знам какво може да направи от бут поне цената беше ниска...

# 574
Вчера си взех една тенджера от серията Брио Металика, че ми трябват за индукцията и да не е с незалепващо покритие, пробвах я в къщи, хареса ми, и днес отидох за още една по-малка. Взех още и мелничка за сол/пипер и 2 спрей бутилки. Плешка имаше, хора не, това към 10-11 ч. в София.

# 575
Влезте си в профила на табло в магазина. Ако картата ви е към друг профил, ще се появи в приложението на титуляра.

# 576
Влезте си в профила на табло в магазина. Ако картата ви е към друг профил, ще се появи в приложението на титуляра.

Благодаря!

# 577
А ако не спечелите нищо от колелото, мога да ви предложа моята "печалба" - JOTIS Желатин 10г. САМО за 0,01лв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 578
А ако не спечелите нищо от колелото, мога да ви предложа моята "печалба" - JOTIS Желатин 10г. САМО за 0,01лв Stuck Out Tongue Winking Eye

И без това ходя рядко, ще пропусна май печалбите Satisfied
Благодаря все пак Smile

# 579
Ти си уцелила направо ОСМИЦА от тотото  Laughing

# 580
😄😄😄чудя се да се смея или да ги критикувам с тези никакви наградки - желатин🤔поне бакпулвер или ванилии да беше.
Моето е пакетче 3 в 1 на някаква незнайна марка. Тази въртележка е да завъртят залежалата стока като бонус.

# 581
И моята печалба е такава щедра, ванилова захар за 1 ст Joy
Вчера купих 2 пакета по 5 бр и сигурно са решили ,че още една няма да ми е излишна Joy

# 582
pinko, това май е същото Ако може да снимаш някой път салатата, която рендосваш Smile

# 583
Аз пък бих се зарадвала на желатин от колелото, защото поне е продукт, който използвам.🙂 Миналата седмица "спечелих" някакво пакетче с разтворима напитка ягода (каквато по принцип не се консумира вкъщи) за 1 ст. и какао за 1 лев (от години купувам какаото от Лидъл)...😅
И моето ел. ренде е от Лидъл е по-стар модел. Но аз придържам пластмасовата приставка, ако рендосвам нещо по-твърдо.🙂

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 14:06 от dolce miele

# 584
Главно за това ми трябва - лук,морков,чушка е хайде в тенджерата Joy значи ще си взема, то и за тия пари какво да му се чудя …като пуснат другия, който искам ще взема и него Joy
Заслужава си. Парите са му символични на фона на цените на всички стоки. Ще видиш, че ще ти е голям помощник. Аз основно го ползвам за изброените от теб неща за манджи.
Колко всъщност струва и до кога го има в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт