КАУФЛАНД - тема 68

• 65 826
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Главно за това ми трябва - лук,морков,чушка е хайде в тенджерата Joy значи ще си взема, то и за тия пари какво да му се чудя …като пуснат другия, който искам ще взема и него Joy
Освен изброеното,го ползвам  за краставици за таратор и млечна салата ,кълцане на ядки, за бисквити за чийзкейк и най-омразното ми да режа подправки. Справя се перфектно и дори днес ходих да си взема втори чопър за резерва Grinning

# 556
И аз имам два ръчни чопъра.🙂 Единият е с кауфландска марка, другият е Брио. Не съжалявам за покупката на нито един от двата, използвам си ги доста често.

# 557
  • Сливен
По повод рендетата аз съм това на филипс
https://techmart.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%20%D1%80%D0%B5%D0%B … HILIPS%20HR138880
И съм доволна.

# 558
Благодаря ви много момичета! Това намерих в интернет . Дали е добро, ще следя дали ще пуснат в лидл или кауфланд

# 559
https://techmart.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%20%D1%80%D0%B5%D0%B … HILIPS%20HR138880
И съм доволна.

Дали реже на дребни пръчици?

# 560
И съм доволна.

Дали реже на дребни пръчици?

Няма начин, това е ренде - рендосва. Може само на слайсове да реже. Купете си бьорнер за пръчици, но няма да е електрическо.

# 561
Скрит текст:
Благодаря ви много момичета! Това намерих в интернет . Дали е добро, ще следя дали ще пуснат в лидл или кауфланд

[/spoiler]

Аз с такова почнах, но много бързо се счупи пластмасата там където влиза към мотора.
Много ми харесва , че за 5 мин без да се изморява китката ми има салата.
После си купих на Делимано същата работа на приставката за ренде се спука пластмасата!

Заех се да търся метална и намерих - сега съм екстра не го заменям за нищо купих това - 159лв.
за салати предимно рендам-цвекло/ряпа/ ябълки/моркови/целина...
но има и за кайма и за колбаси и за домати приставки Уникално!

# 562
И аз имам лидълското ел.ренде, не ми става нищо на каша, доволна съм. Обаче съдейки по приставките - моите са бели с цветна линия, явно е по-старо, и е възможно да са развалили качеството. 🤔

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 10:06 от Lemy

# 563
  • Сливен
за Филипс-а,има приставка за пръчици,пробвах за картофи за пържене,но ги прави по-тънки от колкото ми се иска,но за зелева салата,сухи колбаси,моркови съм доволна.

# 564
Здравейте видях в новата брошура свинска плешка 6.59 на кг много добра оферта и сега отивам да взема.Винаги много бързо се изкупува месото от Кауфланд няколко пъти съм ходила по обяд и вече няма

# 565
6.49лв е плешката, но не знам до обяд дали ще има наличност. Миналата седмица беше на 6,95 и е свършвала за 1-2 часа след отварянето на магазина, това ми го каза момиче от витрината на обслужване. Казва, че търговци се редяли по няколко пъти, влизали и излизали от магазина, с цел да вземат по-големи количества (предполагам да го препродадат на по-висока цена в техните магазинчета). Вчера рано сутрин преди работа минахме и си взехме 5кг, хубава е плешката. Ако искате да си вземете не чакайте до обяд, и до сряда вкл. е на тази цена.

# 566
При нас вчера имаше по обяд. Опашка, но  имаше.

# 567
Здравейте. Търся този акумулаторен перфоратор. Някой да го е виждал? Вчера сутринта проверих в магазина Видин, Монтана и 1 в София и никъде го няма. Възможно ли е изобщо да го няма? В Лидл също не го намерих.

# 568
  • Варна
Значи моя мъж Тома Неверни, оня ден в КФ на Информация попита колко кутии може да вземе с купона за РД. Естествено му казаха 1 бр. Не вярва в силата на бг-мама 😅
Взе една скъпа кутия и една по-евтина в случай, че наистина може само една. Ами и за двете кутии излезе отстъпката! После му натяквах 🤣
Понеже рождените ни дни са през седмица, сега и аз получих такъв купон 😁

# 569
Ами ето момичета бях точно в 10 сутринта в Кауфланд в моя квартал и жената на витрината ми обявява че свинската плешка е свършила и няма.Обяснява ми и ми развива теория как сутринта като отворили в 7 в 7:05 вече имало опашки за свинската плешка и до 8 била свършила вече...Ама въобще не им вярвам

Общи условия

Активация на акаунт