КАУФЛАНД - тема 68

• 65 810
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Ренде на бьорнер купих Преди 2-3 години и струваше 50 лв,сега както всичко скочи, няма да се изненадам ако е още нагоре

# 541
  • София
Ако имаш нужда от ръчен чопър, купи. Не е висока цената.

# 542
А с морковите как се справя ръчния … аз сякаш искам електрически със стъклена купа, ама скоро не са пускали нито в К нито в Л…

# 543
А с морковите как се справя ръчния … аз сякаш искам електрически със стъклена купа, ама скоро не са пускали нито в К нито в Л…
Супер се справя и с моркови.

# 544
Зависи и от морковите все пак.
Голяма лудница днес при мандарините, отказаха ме.🤭

# 545
Главно за това ми трябва - лук,морков,чушка е хайде в тенджерата Joy значи ще си взема, то и за тия пари какво да му се чудя …като пуснат другия, който искам ще взема и него Joy

# 546
Главно за това ми трябва - лук,морков,чушка е хайде в тенджерата Joy значи ще си взема, то и за тия пари какво да му се чудя …като пуснат другия, който искам ще взема и него Joy
Заслужава си. Парите са му символични на фона на цените на всички стоки. Ще видиш, че ще ти е голям помощник. Аз основно го ползвам за изброените от теб неща за манджи.

# 547
  • shumen
Ако са камиончетата на Кока кола не са кои знае какво.

# 548
  • София
Milivanili7, никак не се замислям, ако ми трябва кухненски помощник. Купувам и си ги ползвам с кеф. И така... накупих доста, но всички влизат в употреба.

# 549
Не обичам да се затрупвам, че мразя и да хвърлям и все ги премислям Joy

# 550
Момичета, знам че не е по темата, но моля да ми кажете съществува ли такова чудо като електрическо ренде? Много мрязя да рендосвам - ябълки или тиква пък- ужас и това ме отказва да правя любими десерти. МОЛЯ някоя от вас ако има, да каже откъде мога да взема и дали върши работа

# 551
Съществува🙂моето е от Лидл , купувано по препоръка на dolce miele😉. Възможно е и Кауфланд да имат подобно.

# 552
  • София
Разбира се, че има електрическо ренде. И се справя много добре. Пускат в Лидл, Кауфланд, в други вериги, по сайтове и магазини може да се намери.
Аз имам от Лидл и съм много доволна.
В Лидл се пуска 3-4 пъти в годината. Не е в постоянния асортимент.
В Кауфланд също го пускат на промо цена, ако останат бройки са на редовна цена и се намира при другите домакински уреди.

# 553
Аз имам електрическо ренде от Лидл, купувано преди 2-3 години. За съжаление не се оказа това, което исках. А аз искам да си правя салата от моркови, цвекло и ябълки и да излизат, така както ги продават нарязани в пликове или в ресторантите на пръчици и сока да е в тях. Това ренде от Лидъл реже на филийки или много ситно, смачкани на каша - едното нарязано ми е едро, а другото смачкано... И затова си стои уреда в кашона и в шкафа. Така, че ако някои препоръча хубаво ел. ренде ще съм  му благодарна!

# 554
Лидълското ел. ренде е с 5 приставки. Моето си стърже фино и едро, реже на две дебелини филийки, а петата приставка е за настъргване на шоколад примерно на много фино. Приставка за пръчици няма. Все пак сокът си остава в морковите, а моркови "на каша" не съм виждала при използване на рендето.🤔 Аз лично не харесвам "индустриално настърганите" моркови на пръчици, но това е въпрос на лични предпочитания.🙂

Общи условия

Активация на акаунт