КАУФЛАНД - тема 68

• 65 827
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
И аз ги 'похвалих' преди известно време, направо се разпадаха. Grin

# 241
  • оттам, откъдето започва България
Явно не съм прочела, иначе не бих ги купила.

# 242
  • София
Ползвали ли сте чекиращите устройства в Кауфланд?
Днес служители ми предлагаха да ползвам. Попитах ако имам купон и трябва да ползвам намаление - да питам вътре / разбирайте в магазина /. Там също не знаеха. Предположиха, че трябва да се мине на каса с оператор, а сканиращото устройство е за бързите каси.

# 243
Ползвали ли сте чекиращите устройства в Кауфланд?
Днес служители ми предлагаха да ползвам. Попитах ако имам купон и трябва да ползвам намаление - да питам вътре / разбирайте в магазина /. Там също не знаеха. Предположиха, че трябва да се мине на каса с оператор, а сканиращото устройство е за бързите каси.
Само да се появят при нас, веднага ще се възползвам. Доколкото разбрах сканиращото устройство се задейства срещу кауфланд картата и съответно ако имаш активирани купони автоматично ще се заредят. Ще видим какво ще стане, но като първоначална идея не звучи лошо. Ама ние в провинцията нямаме още каси на самообслужване така, че скоро няма да е.

# 244
Какви са тия устройства?

# 245
Какви са тия устройства?
Влизаш в магазина, срещу кауфланд кард ти дават или си вземаш баркод скенер/четец. Тръгваш да пазаруваш и сам си маркираш стоките. Маркираш, пускаш в количката. Отиваш на каса със самообслужване, не вадиш и ни маркираш нищо. Само чрез четеца приключваш сметката, плащаш, връщаш устройството и си ходиш. Пишеше, че предварително предупреждват, че може да те проверят на случаен принцип като излизаш. Така го разбрах и си го представям аз. Сега в действителност как ще е не знам.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 18:37 от Rosheen

# 246
Ахаа, аз видях вчера до входа някакви като зарядни, може би за това да е, но май нямаше устройства.
Ще пробвам при възможност.

...

Изрових инфо. В Румъния вече са го въвели, може и директно с телефона да се сканира https://www.kaufland.ro/kaufland-card/k-scan.html?intcid=Home_Te … e_Service%3Akscan

# 247
Пууууу, ще ги стигнем европейците! В Париж в един супермаркет имаше поне 50 такива устройства. Всички след влизането си вземаха и така отиваха да пазаруват.

# 248
  • София
Добър вечер
Мога да се закълна че на новата брошура видях олио Витае Доро на цена от 1,99лв а сега го няма..... Защо сега го няма?!

# 249
Пише, че тези скенери са само в два квартала в София...🙂
Аз вчера използвах купон за -30% на кауфландски шоколади и заредих с шоколади 70% и 85% какао.🙂

# 250
  • оттам, откъдето започва България
И аз днес ползвах купона за шоколади, но според това какво ми е вкусно, а не здравословно. Simple Smile

# 251
На мен шоколадите им 70% и 85% са ми сред любимите и много се зарадвах на купона.😊 А, и няколко тъмни шоколада с цели лешници взех.🙂

# 252
А, да, единият филиал е нашият, на мен ми направи впечатление че охраната стои на изхода на касите на самообслужване, вероятно ще се проверява кой какво е сканирал.

# 253
Севда, на касите за самообслужване ли мина, като си взе кутиите с бонбони за рд.? Кауфланд картата, в началото на покупките ли я маркира, или в края?
И отстъпката за бонбоните кога се вижда - като приключиш сметката и трябва да се плати, или още след като маркираш кутията?
И кои от бонбоните най ти харесаха 😄

# 254
Не съм опитвала всички бонбони, но ето тези ги бях набелязала и много ми харесаха
Скрит текст:
Минах на касата за самообслужване. Маркирай картата на края. Крайната сума я видях преди да платя с картата. Сега видях коя кутия колко е струвала след намалението. Има много голям избор, определено и купонът си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт