КАУФЛАНД - тема 68

• 65 791
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте бърз въпрос има ли насипни ядки в Кауфланд защото за Нова година ще искам да купя.Никога не съм взимала до сега не съм се оглеждала за тях в Кауфланд

# 676
Фъстъци и бадеми с черупки, суров слънчоглед. Стоят до картофите и лука.

# 677
В сградата на нашия магазин има щанд на Ройс.
Вътре в К няма насипни ядки.

# 678
При нас има до зеленчуците насипни бадеми с черупки, слънчоглед (мисля, че е суров) и още други май. Последните дни бяха изкарали до пътеката и насипни фъстъци с черупки (май печени), до тях сушените червени чушки.
И на Пещерско шосе наскоро откриха щанд на Rois за ядки.

# 679
Огромни най-сърдечни благодарности към дамата, а и останалите, които се включиха и споделиха за ръчния чопър! Влюбена съм Heart Eyes
Вчера дробих с него 1 малка глава лук и се справи перфектно Heart Eyes
И за нищо друго да не го ползвам, това ми стига!
Ако знаете... до сега режех лук със скиорски очила Joy

Обаче как да почистя капачето - отвъре полепна лук, а нали пише да не се мие?

И, разбира се,
Честито Рождество Христово!
Да бъде весела Коледата ви,
Да бъде мир в дома ви,
Да бъде щастливо семейството ви,
Да бъде благословен всеки от вас!

# 680
Аз мия внимателно капака от вътрешната страна. Наклонявам го и първо обливам с лека струя вода от едната страна, после от другата. Гледам да не попада вода в центъра от долната страна на капака. Ако се налага (примерно след морков, чушка се оцветява и не става да се измие само с вода), минавам и с насапунисаната гъба и изплаквам. От външната страна забърсвам капака с мокра кърпички или влажна кухненска хартия.🙂
Ръчният чопър на Брио ми се оцвети в розово-оранжево още след първото му използване с моркови.🙂 Не съм недоволна от факта всъщност.😊 Също така, специално за моркови се справя по-зле от ръчния чопър с кауфландска марка. Кауфландският е по-широк и в него могат да се наситняват по-лесно наведнъж по-голямо количество моркови. Чопърът на Брио е по-тесен и в него се налага да слагам по-малко количество моркови (друго твърдо като морков), иначе ножовете блокират и не се въртят. За малки количества лук и подобни меки неща сякаш предпочитам Брио-то. Отчитам покупките и на двата ръчни чопъра като много успешни.❤

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 16:48 от dolce miele

# 681
И моя стария е оцветен от морков, вчера оцветих и новия, който взех за резерва. Изобщо не се усетих и бутнах сушени домати и червени сушени чушки да наситня за боба. Хич обаче не ми пука розов ли е чопърa,оцветен ли е и т.н. взела съм ги да ми вършат работа и се справят чудесно, няма да ги нося на изложба Grinning

# 682
О, и на мен ми е все едно за цвета. Той моят си е оцветен равномерно в розовеещо и не ми пречи.😃 Отбелязах го, защото ми направи впечатление, че се оцвети още с първото използване на морков.

# 683
Весели празници!
Как са тези чаршафи?

# 684
О, на Дилиос са много хубави нещата.

# 685
Подарявам

# 686
  • София
И аз харесвам продуктите  Delios. Цената е по-висока, но са много качествени.

# 687
  • София
Чаршафът от снимката златисто жълт ли е реално?

# 688
Как си ги подарявате тия купони?

# 689
Чаршафът от снимката златисто жълт ли е реално?
Чак петък или събота ще мога да стигна до К и да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт