Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 133
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 210
Аз виждам Благо там май

# 211
  • София
Двама червени няма как да са на финал. Нали само един червен е.

# 212
Ако Мастагарков стане червен - може.

# 213
Надявам се Мастагарков да бие Рълев. Просто ми се иска. А от към спойлери сме гола вода тази седмица с изключение на това, че червените ще падат като круши.

# 214
  • BG-DE
Ами то и това май не е много сигурно като се има предвид, че се твърдеше, че все са на Реката, а се видя обратното 😂

# 215

Кои са хубавците на снимката? Аз само за Рълев съм сигурна.
В гръб с червено е Рълев, в синьо може би Мишо, а надупеният не знам, не съм се заглеждала Trollface , но може да е Калоян. Каква е тази битка, да не е минала?

# 216
  • BG-DE
И на мен ми се струва, че тази снимка е от битка, която вече мина 🤔

# 217
Много се изкефих на победата да Момчил и Мастагарков. Дано Мастагаргов да вземе парите, а не да вземе нещо за племето, което се държи ужасно с него. Само Момчил беше адекватен към него.

# 218
И на мен ми се струва, че тази снимка е от битка, която вече мина 🤔
Това е битката в която Мартин победи всички изгубени. Явно пак ще се играе тази игра на по-късен етап...

# 219
Утре ,Димо хвали май Старейшините,гледа наляво ,а те стояха там.

# 220
Относно тази страница със сценария и 'маменето' на Момчил , ако приемем , че е истинска, не допускате ли, че сега когато се знае колко позитивно е възприеман Момчил,  в монтажа на епизодите съвсем спокойно може тази тема да се подмине, като изобщо не се развие. По този начин и продукцията няма да потвърди директно, че това със сценария е теч. Просто този монолог ще бъде изрязан, както и малка част от някой съвет, на който тази тема се повдига. Освен това, на първия ред, най-отгоре за заглавието, пише 'v1', тоест не се знае колко версии има на този сценарий (откриващи думи преди битка) и дали изобщо написаното е заснето..

# 221
Относно тази страница със сценария и 'маменето' на Момчил , ако приемем , че е истинска, не допускате ли, че сега когато се знае колко позитивно е възприеман Момчил,  в монтажа на епизодите съвсем спокойно може тази тема да се подмине, като изобщо не се развие. По този начин и продукцията няма да потвърди директно, че това със сценария е теч. Просто този монолог ще бъде изрязан, както и малка част от някой съвет, на който тази тема се повдига. Освен това, на първия ред, най-отгоре за заглавието, пише 'v1', тоест не се знае колко версии има на този сценарий (откриващи думи преди битка) и дали изобщо написаното е заснето..
Ами може като се замислиш. Така ще затворят устите на всички, които твърдяха, че има намерен лист от сценарий. Ще мине за фалшификат.
Аз вярвам, че е истински. Но си е просто сценарий и могат да го променят с монтажа.

# 222
Радо и Рълев мн тъпо се изказаха, че е невъзможно Момчил да е запомнил картите и леля Вили веднага "Е, то е на късмет!" 🤣 Късмет за тях ще е, че Момчил ще се контузи, също както Васил, не виждам и Мишо кой ще го бие от Гладиаторите,  сигурно и там с късмет.
Знам, че тук много хора не харесват Момчил, обаче момчето наистина се справя най-добре от всички там.

Кои хора не харесват Момчи? Според мен той е с най-много фенове в бг мама! Аз не му коментирам победите и достойнствата понеже знам, че не печели! А и вече си има контузия на коляното, която за жалост ще си повлияе. Опитвам се да намеря повече позитиви в Рълев, за да ми хареса на финала! Smile Иначе Момчи ми е категоричен фаворит след Фифо от всички сезони.

# 223

Това е май, преди битката на Дени с майка и, където изглежда че Дени ще победи и да стане 5-2, общо взето нещата мисля, че са ясни и без спойлера,тъй като сините са по - здрави физически.

# 224
  • софия
За онази 11-та седмица може да е просто ала бала. Имаше нещо от сорта "Момчил, внимавай, как искаш да те запомнят.....герой, шмекер..." и дрън дрън. Започва да ми прилича на неизбежното начукване на канчета, типично в стил продукцията. Но на практика това да не е само към Момчил, а и към други участници, да има по нещо,  да речем всички от топ 10 или 8?  
Ама само страницата на Момчил изтекла....случайно ли, не ли ....кой да ти каже...Joy
Не че знам седмица 11 кога се пада и колко има след това.
Срам за мен, ама подсетете ме, колко са седмиците общо?

Общи условия

Активация на акаунт